Artur Odesláno 11. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2006 to zpejcel: bude nám potěšením. Zatím vše nasvědčuje tomu, že přijedou s námi!
zpejcel Odesláno 11. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2006 to zpejcel: bude nám potěšením. Zatím vše nasvědčuje tomu, že přijedou s námi! No jeeeje ... to bych byl nejstastnejsi clovek pod sluncem / drzim palce, at vse dopadne dle planu
HIFI Odesláno 11. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2006 Tak se nám ta Ostrava pěkně rozrůstá. OV 14.12. [15] - Luk, odklizec, MarvinX, Hifi, Kubson, Bobr, Marty,ctenar,tm.watch,Mikina,Im,zpejcel + Prim,Artur + možná ego alter Takže pokud se nemýlím,je potřeba prozatím rezervovat 14 míst. Co se týče případného prodeje nebo výměny přebytků,tedy malé burzy,navrhuji prostě přijít zhruba o hodinku dřív /17.00/,než je plánovaný příjezd Prima a Artura,abychom potom měli volné pole k debatě.
Artur Odesláno 13. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2006 Mám malou prosbu v souvislosti s naší dnešní besídkou. Měli jsme připravený projektor k notebooku, aby při nahlášeném hojném počtu účastníků všichni pěkně viděli dovezené obrázky z počítače na plátnu, ale vše nakonec dopadlo jinak a projektor se s námi do Ostravy neprojede. Nemáte někdo možnost nějakou mašinku vzít sebou na besídku do Pelikána? Plátno máme již přibaleno v káře.
HIFI Odesláno 14. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2006 Co se týče projektoru,má to význam? Přece jenom je to veřejná restaurace,není to uzavřený klub jako je Violino.
HIFI Odesláno 14. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2006 Máme zajištěnou rezervaci od 17.00 na jméno PRIM. Bude to ten velký stůl,hned vlevo od výtahu.
odklizec Odesláno 14. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2006 Ja mam bohuzel blbou zpravu. Ackoliv bych Vas chtel zase videt a pokecat, tak nejak jsem si vcera skripnul zada a dneska jsem jak zvonik od matky bozi a kazdy pohyb mne boli jak cert. Takze budu asi potrebovat spis thajskou masaz a ne kodrcani se do OV po nasich uzasnych cestach. Tak si to uzijte a dobre ty vanoce zapijte!
kubson Odesláno 14. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2006 bohuzel se mi dnes nepodari utrhnout se driv jak v 8.. takze priste.. doufam ze aspon nekdo spacha fotoreport
HIFI Odesláno 14. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2006 Spoléhali jsme s focením na Tebe,takže asi . . .
grga_pitic Odesláno 14. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2006 budete jeste po osme hodine ? to bych stihl
HIFI Odesláno 14. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2006 Já myslím,že ano. Minule nás skoro vyhazovali.
ego alter Odesláno 14. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2006 caues!taky to dnes vidim blede.jsem nachlazeny, takze budu solidarni a nevystavim vas riziku sdilet stejny osud...urcite to bude fajn, tak se tam pomejte! hezky vecer
HIFI Odesláno 15. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2006 Děkuji všem přítomným za příjemně strávený večer,doufám,že jste všichni dojeli domů bez problémů a těším se na další setkání v příštím roce.
hciq Odesláno 15. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2006 Re HIFI: Já si myslím, že jsi na setkání watchgentlemanů měl dostatek možností projevit Primovi poděkování, ale je od tebe opravdu hezké, že jsi se i s námi všemi podělil o tento neobyčejný zážitek.
Prokop Odesláno 15. prosince 2006 Autor Nahlásit Odesláno 15. prosince 2006 Jak vidno z ostatních přípěvků, dojeli jsme vpořádku i když nebudu zastírat, že už se mi při jízdě zavírala očka. Přeci jen jsme dorazili po druhé hodině ráno. Ale i já a Artur děkujeme za příjemně strávené chvíle.
Mikina Odesláno 15. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2006 Večer strávený s milovníky hodinek to je pohlazení po duši. Dík za tento a dopředu za další večery.
zpejcel Odesláno 15. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2006 Ja si z tohoto vecirku odnasim nádhernou památku ... - dnes jsem měl jednání a protistrana mi neustále koukala na levou ruku ... čím to asi tak bylo ?
Návštěvník Kamil Odesláno 15. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2006 to zpejcel: Jakou barvu má číselník?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se