Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 84
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
to zpejcel: bude nám potěšením. Zatím vše nasvědčuje tomu, že přijedou s námi!

No jeeeje ... to bych byl nejstastnejsi clovek pod sluncem / drzim palce, at vse dopadne dle planu

Odesláno

Tak se nám ta Ostrava pěkně rozrůstá.

OV 14.12. [15] - Luk, odklizec, MarvinX, Hifi, Kubson, Bobr, Marty,ctenar,tm.watch,Mikina,Im,zpejcel +

Prim,Artur + možná ego alter

Takže pokud se nemýlím,je potřeba prozatím rezervovat 14 míst.

Co se týče případného prodeje nebo výměny přebytků,tedy malé burzy,navrhuji prostě přijít zhruba

o hodinku dřív /17.00/,než je plánovaný příjezd Prima a Artura,abychom potom měli volné pole k debatě.

Odesláno

Mám malou prosbu v souvislosti s naší dnešní besídkou. Měli jsme připravený projektor k notebooku, aby při nahlášeném hojném počtu účastníků všichni pěkně viděli dovezené obrázky z počítače na plátnu, ale vše nakonec dopadlo jinak a projektor se s námi do Ostravy neprojede. Nemáte někdo možnost nějakou mašinku vzít sebou na besídku do Pelikána? Plátno máme již přibaleno v káře.

Odesláno

Ja mam bohuzel blbou zpravu. Ackoliv bych Vas chtel zase videt a pokecat, tak nejak jsem si vcera skripnul zada a dneska jsem jak zvonik od matky bozi a kazdy pohyb mne boli jak cert. Takze budu asi potrebovat spis thajskou masaz a ne kodrcani se do OV po nasich uzasnych cestach. Tak si to uzijte a dobre ty vanoce zapijte!

Odesláno

Děkuji všem přítomným za příjemně strávený večer,doufám,že jste všichni dojeli domů bez problémů a těším se na další setkání v příštím roce.

Odesláno

Re HIFI: Já si myslím, že jsi na setkání watchgentlemanů měl dostatek možností projevit Primovi poděkování, ale je od tebe opravdu hezké, že jsi se i s námi všemi podělil o tento neobyčejný zážitek. :)

Odesláno

Jak vidno z ostatních přípěvků, dojeli jsme vpořádku i když nebudu zastírat, že už se mi při jízdě zavírala očka. Přeci jen jsme dorazili po druhé hodině ráno.

Ale i já a Artur děkujeme za příjemně strávené chvíle.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...