realcop Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2011 (upraveno) Omluva jde samozřejmě o hodinky poljot Mám zálusk na tyto hodinky. Mám obrovský pařát, takže cokoliv pod 45mm průměru pouzdra na mně vypadá tak trochu jako dámské hodinky.Chtěl bych znát váš názor na provedení, spolehlivost srdíčka hodinek a kvalitu. Děkuji Odkazy:http://www.nejpanskehodinky.cz/products/hodinky-poljot-amphibia-molnija-3602-ruske-vojenske-hodinky-mechanicky-strojek-rucni-natah-limitovana-edice-/ http://www.nejpanskehodinky.cz/products/hodinky-poljot-moscow-classic-vodolaz-molnija-3602-russian-lestene-ocelove-pouzdro-44-5-mm-ad4163/ Upraveno 26. prosince 2011 uživatelem realcop
Onisau Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2011 Kdyby tam soudruzi nepráskli ten šílený znak s kotvou, tak by to byly pěkné hodinky. Takhle je to,pro mně, jen nepřijatelný cirkus. Novej cifr a budou ok
Návštěvník Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2011 Šroubovací korunka u ručního nátahu. To dokážu vydejchat u Radiomiru, kde věřím tomu, že se závit nekousne. U těhlech rusáku bych nedal starou bačkoru za to, že to bude dělat nezdobu.
Návštěvník km.kmk Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2011 Šroubovací korunka u ručního nátahu. To dokážu vydejchat u Radiomiru, kde věřím tomu, že se závit nekousne. U těhlech rusáku bych nedal starou bačkoru za to, že to bude dělat nezdobu. Nebude, měl jsem je dost dlouho a osička korunky i závit korunky jsou tak předimenzované, že pokud je toto jediná nejistota, tak tady dávám za "vodolazy" ruku do ohně
Juraj11 Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2011 (upraveno) Určitě jdi do nich-měl jsem je,ale v chronu a teď lituju,že jsem se jich zbavil.co se týče šroubovací korunky,z toho bych strach neměl-jak už tu bylo napsáno,je dost dobře udělaná.Mě na nich velice překvapila lumi-měl jsem je asi 2 roky a po celou tu dobu perfektní čitelnost až do rána.osobně přemýšlím že je zase koupím v chronu,ale v kombinaci černá a oranžová.... jinak mrkni ještě sem-já ty svoje kupoval odsud a maximální spokojenost Upraveno 27. prosince 2011 uživatelem Juraj11
kuncák7 Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2011 Za sebe bych se jich taky nebál ( s tímhle typem zkušenosti nemám ), ale celkově beru ruský hodinky jako docela povedené. Z obou nabízených se mě líbí více v černém provedení.
Jiribartl Odesláno 28. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2011 Co mi to pouzdro jen připomíná ...
Juraj11 Odesláno 28. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2011 Co mi to pouzdro jen připomíná ... Připomíná ti to správně-tak jako pouzdra u mnoha jiných hodinek.Jen jsem čekal kdy se tady někdo ozve-sorry,ale už na tyto narážky začínám být alergický .
pato31681 Odesláno 29. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2011 Dovolil by som si male upresnenie - nejde o hodinky Poljot, ale Pilot, a dam ruku do ohna ze je to vytvor Juriho Levenberga - snad sa to pise takto
LobotomyBoy Odesláno 29. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2011 Připomíná ti to správně-tak jako pouzdra u mnoha jiných hodinek.Jen jsem čekal kdy se tady někdo ozve-sorry,ale už na tyto narážky začínám být alergický . To vis, kdyz si Apple muze patentovat obdelnik, taliani maji patent na diru v nudli a na ctverec...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se