Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

prosím o radu. Dnes jsem viděl v Koscomu podle mne moc pěkný hodinky. Na webu jsem je našel zde. Myslím, že v této cenové relaci do 5.000,- těžko narazím na něco lepšího. Hledám tmavé hodinky na černém pásku, decentní..

Váš názor?

Posted Image

Odesláno

Ahoj,

v této cenové relaci nenarazíš na nic lepšího. Maximálně na víceméně podobné variace Seiko. Navíc ty seika co jsi postnul jsou velmi povedené.

Odesláno (upraveno)

Hodinky v této cenové hladině asi opravdu moc lepší nenajdeš. Seiko je stálice. Jenom mi u většiny jejich chronografů vadí subciferník na 6. hodině ukazující druhý čas (případně budík- nevím, jak je to v tomto případě). Preferuji klasiku a nebo nejlépe pouze 2 budíky jako to má např. Hamilton u některých svých chronografů. Je to ale pouze můj subjektivní pocit.

Upraveno uživatelem sashator
Odesláno

Tak ještě jedna otázka. Myslíte si, že se vyplatí hodinky kupovat mimo ČR. U nás nejsou za cenu nižší než 4500 Kč. Na amazonu jsou například za 117 US. To je velký rozdíl...

Odesláno (upraveno)

Amazon posílá i do ČR, ale některé zboží z důvodu záruky (apod.) zasílá jenom po U.S. territories. A zrovna Seika ti opravdu nepošle. Každopádně doporučuju eBay, cena okolo 150USD včetně pošty, ale jelikož je velká šance, že na to dostaneš CLO a DPH, tak je ten rozdíl minimální. Za stejnou cenu jako na Amazonu je mají i v Jomashopu, ale nevím jak je to tam s poštou- tipuju okolo 40USD.

Upraveno uživatelem sashator
Odesláno

no tak z "low-endovych" (mysleno cenove) kvartzovych chronografu by se asi mely pro uplnost zminit firmy jako Zodiac, Victorinox, Golana (vsechny tri Swiss Made). ale jinak jsem samozrejme pro Seika, to je asi jasny :)

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...