Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 989
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Hele Hasňo, tady taky pijeme sůl a rašelinu... po prvních 4, to moje sprostá huba chtěla vzdát, ale pak jsem si vzpomněl, že otevřené lahve nesmí do prodeje, tak jsem to dotáh do konce... v neděli jsem od 14.45h už opět vnímal svět :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Ale jo, po 4 mi to šmakovalo, chuť je delikátní sůl, rašelina, vyuzený dub, hruška... rozhodně jsem jí nepil naposledy, ale rozhodně naposledy celou flašku naráz :)

Odesláno (upraveno)

O vikendu jsem rubnul pul lahve Ardbeg Uigledail, nebo jak se to pise, a pohoda, tak zkus priste tu. Je to stejny ostrov, podobny charakter, ale ma prece jen odlisne ty pomery v chuti. Mene koure, vice hrusek. Hlavne se o ni nebav s chujama, bo ti reknou, ze to je jak politura a ze kdejaky dobry cognac, treba Myslivec, je lepsi.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno

Nemoc, ne nemoc, pocasi ne pocasi, k pasu se musi. Navic kapitan uz predem varuje, ze "might be a little bit bumpy passing through the clouds". No parada.Bleee.<br /><br />

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Nemoc, ne nemoc, pocasi ne pocasi, k pasu se musi. Navic kapitan uz predem varuje, ze "might be a little bit bumpy passing through the clouds". No parada.Bleee.<br /><br />

:lol2:  :lol2:  :lol2:  cestuvať k pásu lietadlo....tak to je skvelá manufaktúra  :clap:  každopádne, good night - good flight  :cheers:

F.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...