Přejít na obsah

Moje Schaffky (picture heavy)

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 989
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tah je úžasnej a sedí jim parádně! Sice jsou ještě robustnější, ale současně i elegantnější a podle mě už je můžeš nosit téměř ke všemu (i když v tvém případě to zase tak řešit nemusíš, když to máš pokryté ještě pilotkama a Vinckama)...na gumě v létě a na golf a na tahu v zimě a do kina  ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Few and far between, ale velmi vzacne se sejdou na jednom mejdanu. Oboji jsou hot! Ten rozdil ve velikosti je klamani smyslu vetsim sklem, tensi lunetou a uhlem natoceni. Pouzdra se lisi, ale ne velikosti. Maji jine proporce, jine detaily, jinou ochranu korunky, jinou korunku, jiny celkovy dojem, rozdilu je dost, ale velikostne, vcetne vysky, jsou temer totozne. Musim rict, ze jsem zil v presvedceni, ze Bigy jsou vetsi. Ale ten uzasny kalibr IWC tema drobnyma zmenama prodali perfektne a hodinky dostatecne odlisili, aby kazde byly osobite a aby kazde mely jine vibrace. Suplera na presne mereni nebyla k dispozici. Par obrazku z posledni vecere (byl ramen). Amen.

ha2e6ezu.jpg

rusuzygu.jpg

uqu4a9us.jpg

3aduru9y.jpg

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

Super porovnání, rozdílů už jsem si všiml dříve, ale až takhle pěkně vedle sebe si člověk všimne těch drobných nuancí....jinak jsem bohužel po návštěvě AD zjistil, že jsou mi ME zkrátka velký...a docela mě to mrzí, protože ten sportovní vzhled se mi líbí, a hlavně jsou pořád v aktuální nabídce a tudíž není problém je sehnat...no nic, 3227 to jistí ale asi nebude lehké je někde sehnat

PS- už se těším na foto z akce, pár fotek už jsme zachytil od Aldy v jiném vláknu, tak jsem zvědavej až se pochlubíte úplně

Upraveno uživatelem sashator
Odkaz ke komentáři

já bych si tipnul tak 215-217 gramů ...  tahy moc nemusím, ale v tomto případě je to jinak

Tak to bych přidal- vím, že na gumě váží ofiko 178gramů a podle mého samotný tah bude vážit poměrně dost, třeba se ale pletu....radši proto nebudeme spekulovat a necháme se překvapit oficiálním měřením majitele

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...