Hasňa Odesláno 15. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2013 (upraveno) Nojo, to by slo. Vcera jsem vsadil, tak uvidime. I Hammond rikal, ze G55 AMG ve stribrne je to the coolest car in th world. Ted pouze v B-aby Benzu, ale zato uprostred vody. Upraveno 15. října 2013 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 19. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2013 V sobou v praci. Deset minut hruzy. Trochu to osladil novy tah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2013 Tah je úžasnej a sedí jim parádně! Sice jsou ještě robustnější, ale současně i elegantnější a podle mě už je můžeš nosit téměř ke všemu (i když v tvém případě to zase tak řešit nemusíš, když to máš pokryté ještě pilotkama a Vinckama)...na gumě v létě a na golf a na tahu v zimě a do kina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 19. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2013 Tak chronosraz Norsko 2014 je za nama, dum je zase poloprazdny. Bylo to magicke, hodinkove i nehodinkove, plne smichu a prekvapive i slunce. Bude samostatne vlakno, doufam, ze spachame i nejake pokracovani, treba zase v jinych kulisach, ale urcite ve stejne pohode. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 19. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2013 Tah je taky magicky. Klouze krasne, je krasne tezky, vyvazuje krasne hodinky, proste, jak tu rikal jediny predchozi majitel techto hodinek na tahu na foru, je to jednoznacny posun, a to tak, ze pozitivni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 19. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2013 (upraveno) Few and far between, ale velmi vzacne se sejdou na jednom mejdanu. Oboji jsou hot! Ten rozdil ve velikosti je klamani smyslu vetsim sklem, tensi lunetou a uhlem natoceni. Pouzdra se lisi, ale ne velikosti. Maji jine proporce, jine detaily, jinou ochranu korunky, jinou korunku, jiny celkovy dojem, rozdilu je dost, ale velikostne, vcetne vysky, jsou temer totozne. Musim rict, ze jsem zil v presvedceni, ze Bigy jsou vetsi. Ale ten uzasny kalibr IWC tema drobnyma zmenama prodali perfektne a hodinky dostatecne odlisili, aby kazde byly osobite a aby kazde mely jine vibrace. Suplera na presne mereni nebyla k dispozici. Par obrazku z posledni vecere (byl ramen). Amen. Upraveno 19. října 2013 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2013 (upraveno) Super porovnání, rozdílů už jsem si všiml dříve, ale až takhle pěkně vedle sebe si člověk všimne těch drobných nuancí....jinak jsem bohužel po návštěvě AD zjistil, že jsou mi ME zkrátka velký...a docela mě to mrzí, protože ten sportovní vzhled se mi líbí, a hlavně jsou pořád v aktuální nabídce a tudíž není problém je sehnat...no nic, 3227 to jistí ale asi nebude lehké je někde sehnat PS- už se těším na foto z akce, pár fotek už jsme zachytil od Aldy v jiném vláknu, tak jsem zvědavej až se pochlubíte úplně Upraveno 19. října 2013 uživatelem sashator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2013 Cteni na nedeli. http://www.iwc.com/en/experiences/the-art-and-science-of-casemaking/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2013 Tak nejak.. (zdroj: askmen) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 21. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 Uprsene pondelni rano. A docela to houpe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 21. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 Padla. Na obzoru se to honi, bude se dobre spat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 Ten tah jim velmi prospěl. Teď vypadají super. Kolik nyní hodinky s tahem váží? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 21. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 Souhlasim. Byl jsem mirne nervozni, ale zatim se to combo chova skvele. Jsou na ruce takove vyvazenejsi. Vahu ale nemam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 .... Vahu ale nemam.Tak zitra skoc do laborky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 21. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 V okoli meho bydliste nikdo, pokud vim, nevari matros. :-) Ale dam to zene, ma laborku pod palcem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 Ten tah jim velmi prospěl. Teď vypadají super. Kolik nyní hodinky s tahem váží? já bych si tipnul tak 215-217 gramů ... tahy moc nemusím, ale v tomto případě je to jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 já bych si tipnul tak 215-217 gramů ... tahy moc nemusím, ale v tomto případě je to jinakTak to bych přidal- vím, že na gumě váží ofiko 178gramů a podle mého samotný tah bude vážit poměrně dost, třeba se ale pletu....radši proto nebudeme spekulovat a necháme se překvapit oficiálním měřením majitele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 21. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 Tady nejaka mala recenze http://www.wristreview.com/?p=2563 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 21. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 No a podle strejdy Gugla je to 246 gramu. https://www.rolexforums.com/archive/index.php/t-198720.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 No a podle strejdy Gugla je to 246 gramu. https://www.rolexforums.com/archive/index.php/t-198720.htmlA já to nikde nemohl najít....ale tipoval jsem to někde okolo 250gramů, to už je slušný kladivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se