Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

B01 je chronograph. Tříručkový model používá stroj ETA 2892-2 a stojí zhruba stejně, jako OMEGA PO 8500.

Já myslel, že mluvíme o těch na obrázku...nevšiml jsem si toho o třech ručkách... :suicide_anim:

• Odpovědi 49
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Mraziku, jsem na tom podobne jako ty, z designu, ktery nyni vladne velkemu B je mi na bliti a kolekci zachranuje pouze nekolik doposud nezkazenych modelu.. B je moje srdcovka a mam obavy co bude dal, ale nekdy nezbyva nic jineho nez verit.. a tak verim, ze se vse zase v dobre brzy obrati a B se opet ujme sveho professional looku jako driv. Jinak si koupim tech par klasickych modelu co jsem jeste nemel a vykaslu se na to :)

Odesláno

Páni, ja by som to nevidel tak tragicky. Béčka majú stále svoje klasické modely, ktorých sa určite nezbavia. A dobrá správa je, že do nich dávajú nový super inhouse, aj keď adekvátne(?) upravili cenu. Takže pre fanúšikov je tu stále navitimer, superocean heritage, aj montbrillant, prípadne chrono-matic. Plus pridali krásny transocean chrono, čo je úplná bomba až som skoro neodolal :)

No a týchto klasík sa B nedotkne. škoda tých Coltov, ale verím, že módna vlna prejde a vrátime sa k starým b...

Odesláno

Zavisláku: píšu svoje dojmy,jestli ti to vadi nemusiš si toho všimat.Děkuju!

P.S kdybys odpověděl proč tak uděláš mnohem líp...

Odesláno

No zdrazili z viacerych dovodov, ale hlavny je ten, ze maju novy in-house kaliber b01. teda prvý "vlastný" kaliber, ktorý celý vyvinul a vyrába Breitling vo svojich priestoroch. Takže už nie upravená Eta Valjoux 7750, ale 47 kamienková vlastná strojovňa.

Odesláno

Děkuju za reakci! Dát za hodinky 150 tisic muže jen člověk co vydělává minimálně milion ročně...nereálná představa:sad01_anim:

Odesláno

To právě vím že to je droga...mám šestery hodinky a řikám si že bylo lepši koupit asi jen jedny ale pořádny...:suicide_anim:

A úplně stejně bys to mohl udělat i s příspěvkama tady na fóru.

Odesláno

Tak tenhle trend Beitlingu už je vidět nějakou dobu, dřív to byl pro někoho kolotoč, dnes pro většinu splácanina. Tady až na vyjímky a starší modely.

Odesláno (upraveno)

Cena za modely z ETA strojčekmi - drahé, lacné, adekvátne? ... koľko ľudí toľko názorov - niekomu vadí 4000 EUR za model z ETA u Breitlingu, inému nevadí dať za ETU u IWC, Panerai, UN, či Hublotu 6,7 či 10.000 EUR. Je to vždy uhoľ pohladu.

Pre mňa je u Breitlingu plus aj to, že je ozaj nie len Swiss Made ale aj Made in Switzerland ... a to je dosť veľký rozdiel. Púzdra, ciferníky, náramky, remienky, spony, "vnútornosti", proste všetko okrem vecí, ktoré vo Švajčiarsku "nerastú" (diamanty, zlato ?) je zo Swiss ...

Čo niektoré Swiss Made značky s dlhoročnou tradíciou a prestížou povedať nemôžu ...

Upraveno uživatelem Kasper
Odesláno

Já jsem teď nejvíce zvědav, čím nahradí tolik populární model SteelFish. Jelikož zákazník / horolofanda bude něco poptávat. Doufám, že ten model nevyřadili úplně s nástupem (jako) náhrady v podobě SuperOceanů s gumovými lunetami. Když jsem u těch lunet. To je za poslední dobu hodně velká slabota. Zejména se jedná o potápkové gumové lunety, kde chybí luminescenční bod na pozici "12", což považuji za diletantství. BREITLING potápky vždy zvládal, poslední dobou jsem ale hodně zklamán. V případě této značky bych očekával použitý materiál jako safír nebo keramiku, ale to zřejmě nedopadne.

Odesláno

SteelFish je už bohužel minulost a náhrada se nechystá, měl úžasné svítící body a plastičnost číselníku. Prý nebyl tak oblíben a tato řada byla ukončena:crying_anim:Opravdu zbyl jen SuperOcean. Mně se ta guma taky moc nelíbí, ale zase je to delane pro potapece, že se ta luneta ve vode tolik neleskne, tak nevím...

Odesláno

S "trojručičkových" diver-automatov sú aktuálne vo výrobe Superocean 42 a 44, Seawolf, Galactic 41, SOH 46 a 42 ... Som veľmi zvedavý, do akého modelu dajú tento rok in-house strojček bez chrona ...

• po měsíci...
Odesláno

:gora:

A úplně stejně bys to mohl udělat i s příspěvkama tady na fóru.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...