Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

taky jsem se podival ... dost by mne zajimalo, jestli se najde clovek, ktery da v prepoctu 120000 kacek za hodinky s turbilonem, ktere nabizi neznama firma stavici svuj pokus stat se "renomovanou" znackou na zaklade koupeneho nazvu po davno zavrene distribuci na hodinky

Upraveno uživatelem budo
Odesláno
Tak, a když jsem si teď přečetl, co se tu píše, jen se mi to potvrzuje!

Vidím to jenom já, sakra???

GTI a Rtep (možná dokonce jedna a tatáž osoba) se nám tu snaží vnutit čínský šmejd, který začal dovážet do Čech a myslí si, že jsme úplně blbý! Jak jsem napsal - dost neobratnej pokus o sociální inženýrství! :thumbsdown_anim: :gun_bandana:

Hele, nikomu nic nevnucuju! Odpovídám jen na předchozí dotaz. Předpokládám, že každej je svéprávnej a zvolí si cestu.

P.S. Nejsem GTI a nejsem dovozce. A už vůbec bych si nedovolil tvrdit, že je nekdo blbej.

Odesláno

Ovzvlášť vyladěný jsou ty Buffalo II 47mm se subciferníčkama okolo středu.

Tam chybí už jen text podvrhující luxus: "vzhledem k realitní krizi v USA, která neúnosně zvýšila ceny pronájmu skladových prostor jsou hodniky Ingersoll momentálně vyprodávány za desetinovou cenu, jejich doporučená cena je 2.499,- USD a výše.

• po měsících...
Odesláno

Dnes sem na ně koukal v Brnisku-strojky nevypadají nic moc,ale prodavačka tvrdila,že je tam Myota.Zpracování pouzdra a hlavně ciferníků bylo paradoxně lepší než např.Zeno watch Basel nebo Louis Erard,Zena mám jedny doma,měl sem v ruce X dalších a na spoustě byly chyby-a byly to hodinky cenově sakra jinde než tady ta Asie....A to je sakra smutné :(

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...