Přejít na obsah

Omega Seamaster Aqua Terra Chronograph GMT

flagolo

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 69
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Moc pěkné! Gratulace. Těším se, až je uvidím naživo. Tenhle model mě totiž zajímá už delší dobu...

Díky za gratulaci Zdenku a kdy se budeš u nás v Sudetech vyskytovat ? Fazer má prej plnou lednici masa, v rohu zašitej sud tý třináctky co po ní ráno tak skvěle bolí hlava a někde vzadu na polici by se našla i od silvestra zapomenutá flaška Coly pro Dantechna :wine:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky za gratulaci Zdenku a kdy se budeš u nás v Sudetech vyskytovat ? Fazer má prej plnou lednici masa, v rohu zašitej sud tý třináctky co po ní ráno tak skvěle bolí hlava a někde vzadu na polici by se našla i od silvestra zapomenutá flaška Coly pro Dantechna :wine:

Tenhle a příští víkend tam budu. V pátek vždy ale nejdřív ve 21.30. Hákuju do sedmi v nejmenovaném chronoshopu a cesta na Západ přece jen chvíli trvá... B)
Odkaz ke komentáři

Krásný hodinky, taky gratuluju! Ta cena je ale na Omegy celkem dost, nový se dají koupit v DE za 5.5 tis. EUR, lehce použité za 4.5 tis. každopádně chápu pocit nákupu nových hodinek, taky jsem si to chtěl užít.

Odkaz ke komentáři

Hele neser s těma fotkama, jo? :) Nechce někdo koupit ledvinu?

S fotkama se snažím nesrat, slíbil jsem takové ty domácí, k domácímu žvýkání, ale nemám inspiraci, tak až mě nějaká myšlenka přepadne a neubráním se, přidám něco z tepla domova, nebo naopak luhů a hájů :) Zatím hlásím cca 2 vteřiny denně do plusu, jak nefotím a nenastavuju, můžu to trošku sledovat :worried_anim:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...