bedja Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2012 ..cca 6800,- ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Džanek Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2012 (upraveno) Cena je bratru 170 tis. Před chvílí mně to potvrdilo klenotnictví goldeligius - to už je fakt síla. Upraveno 3. ledna 2012 uživatelem Džanek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Columbus Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2012 To je prda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2012 Začínáš mít našlápnuto do klubíku zbytečně bohatejch Jenišováku.Bude mi v příštim roce ctí,tě o podstatnou část výdělku připravit.Hodinky jsou fakt pěkný,těšim se na očumování.....RYCHLE SVOLEJ SRAZ,já už tady nemam žádnou autoritu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flagolo Odesláno 4. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2012 Moc pěkné! Gratulace. Těším se, až je uvidím naživo. Tenhle model mě totiž zajímá už delší dobu... Díky za gratulaci Zdenku a kdy se budeš u nás v Sudetech vyskytovat ? Fazer má prej plnou lednici masa, v rohu zašitej sud tý třináctky co po ní ráno tak skvěle bolí hlava a někde vzadu na polici by se našla i od silvestra zapomenutá flaška Coly pro Dantechna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 4. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2012 Díky za gratulaci Zdenku a kdy se budeš u nás v Sudetech vyskytovat ? Fazer má prej plnou lednici masa, v rohu zašitej sud tý třináctky co po ní ráno tak skvěle bolí hlava a někde vzadu na polici by se našla i od silvestra zapomenutá flaška Coly pro Dantechna Tenhle a příští víkend tam budu. V pátek vždy ale nejdřív ve 21.30. Hákuju do sedmi v nejmenovaném chronoshopu a cesta na Západ přece jen chvíli trvá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jimmy Odesláno 4. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2012 To je luxus paráda nádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2012 Jsou nádherný co dodat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2012 ideální, pěkné hodniky, na ruce musí razit. 1* Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sulanjaroslav Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2012 Krasne fotky a este krajsie hodinky Gratulujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saso Odesláno 6. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2012 Nádhera, keď budem velký chcem ich mať. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flagolo Odesláno 6. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2012 Nesnídám, nesvačím, nestíhám to, nestačím... A exteriér je vyloženě proti jakémukoliv focení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flagolo Odesláno 6. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 6. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2012 parada!kalendar 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 6. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2012 Krásný hodinky, taky gratuluju! Ta cena je ale na Omegy celkem dost, nový se dají koupit v DE za 5.5 tis. EUR, lehce použité za 4.5 tis. každopádně chápu pocit nákupu nových hodinek, taky jsem si to chtěl užít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelBr Odesláno 7. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2012 W O W ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeppelin Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2012 Masakr hodinky a hlavně ten strojek.... no nechápu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2012 Hele neser s těma fotkama, jo? Nechce někdo koupit ledvinu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flagolo Odesláno 10. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2012 Hele neser s těma fotkama, jo? Nechce někdo koupit ledvinu? S fotkama se snažím nesrat, slíbil jsem takové ty domácí, k domácímu žvýkání, ale nemám inspiraci, tak až mě nějaká myšlenka přepadne a neubráním se, přidám něco z tepla domova, nebo naopak luhů a hájů Zatím hlásím cca 2 vteřiny denně do plusu, jak nefotím a nenastavuju, můžu to trošku sledovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2012 Nechce někdo koupit ledvinu? Jakou máš krevní skupinu? Ledvin není nikdy dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se