Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 60
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

NO leda tak, ále zas tak moc jsem po ní nepátral, chtěl bych trošku macatější,aby nevypadaly úplně jako oblekovky..

Kdyby byl nápad, sem s ním.. ;)

Jo a jak tak koukám na ty fotky na meshi, tak to není na tý fotce úpně ono, na živo fakt lepší;)

Upraveno uživatelem Kaja
Odesláno
  V 3. 1. 2012 v 17:29, 'Kaja' napsal:

Jo a jak tak koukám na ty fotky na meshi, tak to není na tý fotce úpně ono, na živo fakt lepší;)

Máš recht, ono na živo vypadá všecko líp.

Odesláno

Hmm, ten kožeňák je zajímavej, někde jsem ho už viděl, to je cordovan? Ty jsou pěkně mastný teda...

Odesláno

Hmmmmm zajímavej, takovej ala vintage. Já tyhle hodinky prostě žeru, mám je od dubna, ale začal jsem je nosit až co jsem sundal ten původní řemen a od tý doby na ně pořád civim...:)

Odesláno

Čím víc na ty fotky koukám, tím víc si začínám myslet, že LD sluší skoro všechno, jsou neskutečně univerzální, nebál bych se je nosit úplně k čemukoliv.

Odesláno

Broušený mě moc nenadchl, nejlíp se mi jeví ten NATO leather :smile_anim:. Já zkoušel jak by to vypadalo na Seiko vlně. ... Nijak. ...  LD má díry na stěžejky až cca v prostředku nožiček, takže nelze nasadit. 

Odesláno

Zajímavý nápad, ale... Asi by nás to moc dlouho nebavilo, jeden typ hodinek, byť ve verzích date/no date. Kouzla srazů jsou právě v rozmanitosti různých tikadel. Takhle virtuálně je to špica,  tak foťte, foťte, jen houšť ...

Odesláno

Já vim, hlavně jsou taky asi u bratrů na východě...

No byla by pecka, kdyby někdo vytáhnul ty starý z šedesátek!

Odesláno
  V 6. 1. 2012 v 9:03, 'Kaja' napsal:

Já vim, hlavně jsou taky asi u bratrů na východě...

No byla by pecka, kdyby někdo vytáhnul ty starý z šedesátek!

Noo, tak ty bych si na živo osahal rád, položit je hezky vedle sebe a kochat se... :smile_anim:

Mmch., jak jste na tom u LD s vlasovkama apod. ? Mě se zdá že to pouzdro je snad přitahuje, dělají se snad i ze svetru. :suicide_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...