Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak páni od stretnutia nás delí už iba jeden týždeň, ja len aby ste nezabudli... ;) Oficiálne to vyzerá tak, že sme len štyria ale pevne verím, že nás bude viac... :cheers:

Odesláno (upraveno)

Registrujem Len mam den pred naplanovany dost tazky vecer tak nechcem nic slubovat.

Upraveno uživatelem Chocholusik
Odesláno

Ja mam u mna do stvrtka audit, takze pre mna to bude relax  :cheers:.... Takze Chocholusik, neplac....

V 4. 3. 2016 v 13:26, Chocholusik napsal:

Registrujem Len mam den pred naplanovany dost tazky vecer tak nechcem nic slubovat.

Odesláno

No a ja páni už neviem či prídem, keďže mi v sobotu šlehol do oka konár a poškriabal mi rohovku :furious: Je to dnes kus lepšie ale beriem antibiotiká na oko a pod, dúfam že sa to do vtedy zlepší no... Určite dám vedieť ?

Odesláno

Tak mne sa to celé skomplikovalo, mamu budú akurát vo štvrtok operovať a... Normálne máme teraz iba do siedmej otvorené a brigádnička nemôže robiť. Tak sám proti sebe asi lepšie by bolo toto stretnutie dať inde, aby som nemal aj z toho stres, že ako to zariadiť.

Odoslané z D6503 pomocou Tapatalku

Odesláno

No tak zase po takej dlhej dobe to nebudeme presúvať... V živote človeka sa proste stávajú neočakávané okolnosti, ktorým sa musíme prispôsobiť no.. Ja skúsim prísť aj keby som na to jedno oko nevidel :D Počasie by sa mohlo do vtedy umúdriť aspoň.. Čiže stále ostáva ten Piatok o 18:00 u Miša jo...?

Odesláno

No budeme to musieť presunúť inam...ak som to správne pochopil, tak Moulin e Café bude v piatok večer zatvorené..,

Odesláno

Tak zase na Kováčskej parkovať v pohode sa nestáva často :D Ale po šiestej je už zdarma v meste parkovanie ne? Prípade ho zaparkuješ vo Vitézovom dvore no :D Ok tak dáme ten hostinec? Môžem sa tam ísť dnes pozrieť, prípadne rezervovať nejaký stôl...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...