Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

ZDRAVIM VÁS MILÍ PACIENTI V NOVÉM ROCE A PŘEJI VŠEM PEVNÉ ZDRAVÍ...

na aukru je nabídka hodinek...vložím odkaz a mrkněte na ty hodinky,prodejce souhlasí s cenou 3 tis.+poštovné.Je pravda,že jsem se dotazoval na záruku aj.nalezitosti.Víte co...mne se nedají za 3 tis.moc drahé.mk

Odesláno

ale nejak ti vypadl ten odkaz

jj..už jsem ho tam vlepil ...
Odesláno

V tomto případě jde asi poznat podle fotek prd. Ale je to celý podezřelý. 0 prodejů, platba pouze moneybookers, nízká cena, já bych do toho nešel.

Odesláno

V tomto případě jde asi poznat podle fotek prd. Ale je to celý podezřelý. 0 prodejů, platba pouze moneybookers, nízká cena, já bych do toho nešel.

..jj..mám stejný pocit jako ty.mk
Odesláno

Referenční číslo co udává, patří modelu se světlým ciferníkem. Poslední fotka nesedí s předešlými. 0 prodejů. Moneybookers....

Prostě důrazně nedoporučuji. :sad01_anim:

Odesláno

Těch hodinek tam má víc, třeba jako tyto http://aukro.cz/atraktivni-hodinky-i2018339315.html za superůžasnou cenu a ten klasický google popis :

Funkce: hodiny, minuty, sekundy, den, měsíc, den, týden, měsíc

Spony: Classic Leather, budete milovat na první pohled, protože to je TAG Heuer!

Hodin Čína.Srok objednat dodání do 45 dnů.

Prosím, aby bezohledné sázky!

Platba pouze Moneybookers!

Tak do toho bych nešel ani omylem

Odesláno

PROSÍM VŠECHNY PACIENTY ..VÁŽENÉ CHRONOMAGORY,ABY K TOMUTO TÉMATU JIŽ NEPSALI ..VČERA JSEM SE PŘEŽRAL CUKROVÍ A MĚL JSEM VLČÍ MLHU.DĚKUJI ZA ODPOVĚDI.MK

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...