Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím všechny. Vybírám už nějakou dobu hodinky a nějak se v tom začínám zamotávat. Rád bych tady proto dostal nějaké tipy na hodinky na denní nošení.

Moje představa je:

- automaty

- světlý ciferník

- pouzdro středně velké (cca 42 mm??? - vyzkoušel jsme pár hodinek v krámě jen kvůli velikosti a ty 42 byly tak akorát)

- černý kožený řemen (ne krokodýlí vzor)

- cena cca. do 15.000,- Kč

Když už jsem narazil na hodinky, které mě opravdu zaujaly, tak jsem zjistil, že už nejsou v prodeji. Jde o Victorinox Ambassador Day Date (model 24149). Máte nějaké postřehy k tomuhle modelu nebo značce?

odkaz na live fotky: http://forums.watchuseek.com/f29/fs-victorinox-swiss-army-ambassador-like-new-gorgeous-silver-day-date-swiss-eta-reduced-596205.html

Tak to je vše a čekám návrhy :-)

post-20928-006682200 1325537130.jpg

Odesláno

Ahoj, pokud by ti nevadilo kupovat přes internet venku, kde je vše mnohem levnější, tak se podívej na značky Hamilton, Mido, Cristopher Ward. U nás se podívej na Chronoshop.cz konkrétně značku Archimede. Ale nejdříve ti doporučuji prohlédnout vlákno: "poraďte s koupí - výběrem", podobné dotazy se tu řeší asi tak xkrát za týden, jistě tam najdeš alespoň minimálně inspiraci.

Odesláno

Díky za reakce. Fórum jsem samozřejmě procházel a i díky tomu jsme měl ve výběru takový guláš Posted Image

O Certinách jsme neuvažoval, ty co jsem viděl mě totiž neoslovily. Ale teď je všechno jinak. Po procházení fóra a různých eshopů to nakonec u mě vyhrály hodinky Certina DS First Gent (AutomaticC014.407.16.031.00).

Dnes jsem si je byl prohlédnout v krámě, vyfotil jsme je na ruce rychle mobilem. Tyhle přesně sice neměli, ale zkusil jsme si na ruce stejné pouzdro s quartzovým strojkem. Ale automaty se tam přece jenom našly, sice černý ciferník, ale zkusit jsem je musel Posted Image

PS: obrázek hodinek je z polského eshopu http://www.zegarki.zgora.pl. Máte někdo nějakou zkušenost? Můžu si je nechat poslat ke známým do Polska, takže odpadne příplatek na balík do zahraničí, záruka by měla být předpokládám taky bez problémů. Kupoval už u nich někdo? Odkaz jsem našel tady na fóru, ale nějaké zkušenosti jsme nenašel....

post-20928-088091400 1325703054.jpg

post-20928-076016100 1325703065.jpg

post-20928-031351100 1325703077.jpg

Odesláno

Alebo Oris TT3. Okolo 600? (trošku nad rámec, ale krásne sú)

Sorry za fotku (topreplica), ale inú som nenašiel o danom modely :lamo:

Samozrejme cena reprezentuje originály

...hodinky vcetne fotky jsou na strankach oris watches, to jest webu vyrobce : http://www.oris.ch/collections/collections_detail.aspx?watchid=48&ln=en

... i s fotkou originalu ...

post-10403-029637100 1325712423.png

Odesláno

Moje představa je:

- světlý ciferník

- pouzdro středně velké (cca 42 mm??? - vyzkoušel jsme pár hodinek v krámě jen kvůli velikosti a ty 42 byly tak akorát)

- černý kožený řemen (ne krokodýlí vzor)

- cena cca. do 15.000,-

Odesláno

Díky moc za návrhy a pomoc! Ale už je rozhodnuto, budou to Certiny DS First Gent Automatic.

to vraby: Představy byly jasně dané, to ano. Ale jak jsme měl na ruce světlé i černé, tak zase váhám...

K nákupu v Polsku nikdo nic?

Odesláno

Pocul som ze s nakupom z Polska nebol problem... ved prejdi si forum uvidis este som tu nevidel prispevok stym ze by bolo nieco zle.. alebo pozri na nete recenzie shopu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...