888 Odesláno 2. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2012 Ahoj, začínám se zaplétat do démonu "hodinky" v šuplíky dlouho leželi Helvetia, ze spousty čísel na dýnku, odhaduji datum výrby 1939. Nezná někdo, nebo nemá podobné. Vyměnil jsem sklíčko, jinak šlapou, no jako hodinky. Jarin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
888 Odesláno 2. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2012 pardon ještě foto,no začátečník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 2. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2012 Jarine, ať se ti hodinky dlouho líbí a dělají ti radost.A pro začátek: hodinky ležely, ne leželi. I tohle patří ke znalostem o hodinkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
888 Odesláno 2. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2012 [červenám se, to víš první příspěvěk a hned kule.Dík ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Gaga Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2012 Hele, to není úplně špatné na první hodinky :-). Aspoň to má o něco lepší stroj, než je průměr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 14. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2012 Ahoj, začínám se zaplétat do démonu "hodinky" v šuplíky dlouho leželi Helvetia, ze spousty čísel na dýnku, odhaduji datum výrby 1939. Nezná někdo, nebo nemá podobné. Vyměnil jsem sklíčko, jinak šlapou, no jako hodinky. Jarin Odhaduji rok 1938-39, škoda, že nemají historii jako tyto http://aukro.cz/skutecny-sberatelsky-unikat-letecke-s-historii-i2100966515.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 14. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2012 No, já bych s takovouhle historií těch hodinek z Aukra byl dost opatrný. Na hodinky si dnes může každý dát naškrabat co chce. A pak už jen stačí udělat rozmazané fotky, přidat pohádku, doplnit nějaké kecy o obrovské hodnotě a že v zahraničí by mu asi i ruce utrhli a jde se vydělávat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 14. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2012 No, já bych s takovouhle historií těch hodinek z Aukra byl dost opatrný. Na hodinky si dnes může každý dát naškrabat co chce. A pak už jen stačí udělat rozmazané fotky, přidat pohádku, doplnit nějaké kecy o obrovské hodnotě a že v zahraničí by mu asi i ruce utrhli a jde se vydělávat. To je na druhou stranu fakt, stačí se tam podívat na brajtle, rolády a podobné s fake warranty card.. atd.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se