p3k Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2012 (upraveno) Ahoj, jelikož jsem tady nový, chtěl bych taky nějak přispět a nejenom brát - číst příspěvky ve fóru. Proto vkládám pidirecenzi svých prvních lepších hodinek. CERTINA DS Podium C536.7029.42.65. Technické informace (Copy:) Hodinky vynikají systémem DS-systém, který v sobě spojuje odolnost proti nárazům, zesílené pouzdro, safírové sklíčko a speciální hermetické těsnění na osičce, korunce a zadním víčku. Model je navíc vybaven tachymetrem. Váha hodinek je 75g, průměr pouzdra 40mm, výška pouzdra 10.92mm. Výrobce: Certina Typ: Pánské Funkce: datum, stopky Napájení: Baterie Pouzdro: Ocel Řemínek: Kůže Sklo: Safír Vodotěsnost: 100M Moje hodnocení: Hodinky jsou prvními solidními hodinkami, které jsem si pořídil. V podstatě jsem chtěl ?švýcary?, celý číselník černý a kolem sklíčka stříbrný kov, ale v prodejně jsem změnil názor. Dnes bych asi znovu váhal, přeci jenom ty stříbrné ciferníčky jsou mírná divočina, ale myslím, že zkousnutelná. Na první pohled, a to i po čtyřech letech používání (pravda, nenosím je každý den), vypadá pouzdro velmi precizně. Vše je perfektně slícováno a odolné. Výbava je taková, jakou jsem chtěl, tedy stopky, datumovník a vodotěsnost 100 m. Hodinky byly, tak jako na obrázku, vybaveny černým koženým prošitým řemínkem. Zapínání je kovovou přezkou, kterou jsem jednou nechával upravit, protože se odepínala. Od té doby je v pořádku. Na ruce působí spíše solidním dojmem snad i díky velikosti, ikdyž stříbrné ciferníčky nelze přehlédnout. Ovládání je pocitově bezproblémové, každé zmáčknutí tlačítka je znatelná jen citem prstů. Hodinky zkusily jak moře, bazén i lyže a vždy bez jakýchkoliv problémů. Podotýkám, že korunka díky speciální vychytávky nemusí a není šroubovatelná. Baterie funguje, pokud jsem nezapomněl na nějakou výměnu, od jejich pořízení, tedy cca 4 roky. S hodinkami jsem velmi spokojen, značka Certina splnila to, co jsem od švýcarských hodinek očekával. Jsou kvalitní, odolné a spolehlivé, což by myslím mohli potvrdit i jiní šťastní majitelé. Určitě můžu doporučit. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. ledna 2012 uživatelem p3k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 3. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2012 (upraveno) Měřil jsem přesnost a ani to raději nebudu zatím zveřejňovat,z a ten jeden den to ukazuje furt stejně. Upraveno 3. ledna 2012 uživatelem p3k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
a&k Odesláno 4. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2012 ) parada. velmi pekne. ja idem cochvila tiez na DS Podium ale automaty. nech sluzia a vitaj medzi Certinakmi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 4. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2012 Díky, jaké sis vybral? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 6. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2012 makroš? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 6. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2012 něco origo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
a&k Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2012 Díky, jaké sis vybral? Certina DS Podium big chrono. C001.414.16.057.00 alebo DS Prince Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 9. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2012 Big chrona jsem měl taky v merku, jenom jsem lbyl mimo s financemi, jsou pěkné a řekl bych univerzální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bender1 Odesláno 22. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2012 Má podle Vás, ještě cenu si tento model hodinek kupovat? Viděl jsem ho kolem 8 tisíc a docela se mi líbí, ale váhám, když je ten model starý už skoro 4 roky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 22. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2012 Podle mě je úplně jedno,že je ten model čtyři roky starej,ten design je dost nadčasovej,takže tím chybu neuděláš.Pokud by to byly tvoje první lepší hodinky,nebál bych se do nich skočit.Certina je firma s tradicí a má mraky fešnejch modelů,já mezi nima mám taky jednoho favorita,jen se blbě shání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bender1 Odesláno 22. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2012 (upraveno) Villain83: Díky za názor. Právě, design se mi líbí, u tohoto chronografu si myslím, že by ani za 5 let nemusel vypadat zastarale. Jenom se bojím, že strojek uvnitř je už nějak starší výroby (že tam už stojí dýl) a nemusel by dlouho vydržet (první pořádné hodinky - moje představa výdrž nejméně 3 roky). Hlavně, jestli v těch novějších nejsou vyladěné nějaké chyby a tak. Upraveno 22. prosince 2012 uživatelem Bender1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 22. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2012 Pěkný, dneska už bych chtěl větší, nicméně mám ODC ONE cca 10 let a pořád je nemám okoukaný, nedávno bylo potřeba vyměnit strojek, ale jinak vydržely hrozný věci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Odesláno 23. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2012 ..mas pekne hodinky, co neurazia a maju dizajn co sa len tak neopozera.. casom mozno budes chciet mechaniku kazdopadne gratulujem a nech sluzia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 24. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2012 No hele,pokud si je kupoval nový(nevím,jestli si to zmiňoval),tak se není čeho bát,mají klasickou dvouletou záruku,pokud jsou jetý,tak bych se taky asi ani nebál.Je to quartz,takže pokud budeš mít štěstí,respektive nebudeš mít smůlu,měly by vydržet určitě dýl,jak 3roky,na tomhle se toho ani moc pokazit nedá,pokud se k nim budeš chovat jako člověk...jsou hezký,užívej si je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VITASS Odesláno 2. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2013 Moc pěkné gratuluji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roman555 Odesláno 5. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2013 Pěkný kousek sám mám taky podia , ale hranatý v podstatě tady ty , ale stříbrnej podklad a pozlacený ručky , indexi i tlačítka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DenyKr Odesláno 6. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2013 (upraveno) Velmi pěkné, gratuluji. Jsou velmi, velmi podobné Tissotům, které jsem si před pár dny objednal (a rovnou zaplatil), které by mi měly dojít cca. v polovině následujícího týdne. Upraveno 6. ledna 2013 uživatelem DenyKr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohusss38 Odesláno 10. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2013 Na začiatok veľmi pekné hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se