Onisan Odesláno 10. června 2008 Nahlásit Odesláno 10. června 2008 Nojo, chtěli jsme nějaký větší diametr... dřív měl Elton v nabídce podobné hodinky které mely lunetu dělanou parciálním kalením... sice nedržela moc dobře aretaci, ale kdo jí používá, že? Varianta udělat to z Igenů byla ekonomickým kompromisem. U něj to zase naráželo na fakt, že se nikomu nechtělo shánět staré Igeny Ale jak jsem řekl, ve finále to zkrachovalo na něčem jiném
Gilius Odesláno 10. června 2008 Nahlásit Odesláno 10. června 2008 (upraveno) 4 Pavel23 - v sobotu jsem pracoval do roztrhání těla.......snad next time..... Upraveno 10. června 2008 uživatelem Gilius
Radek K Odesláno 11. října 2011 Nahlásit Odesláno 11. října 2011 V 22. 12. 2006 v 19:34, 'batty' napsal: To je teda prekvapeni. Alepon pro me. Naivne jsem povazoval Orliky za originalni design(ted uz bych za ne 11k nedal...). Je to podobny jako s minulorezimnima kytarama Jolana(kopirovaly se jen neuspesny, nepovedeny nebo osklivy modely:)) Cim se "inspirovaly" Diplomaty a Sport Igen? Omlouvám se, že tahám na světlo vlákno z roku 2006, ale "objevil jsem Ameriku" - tedy Seamaster 300 a v rámci googlování mi to vyplivlo tohle vlákno. A vzhledem k cenám, které teď dosáhl Honza.manta na aukru, tak mne neskutečně pobavila hláška ted "uz bych za ne 11k nedal..." .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se