k-mart Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2012 Ten se vážně neztratí Ne, né, Chronomag si pročítá se mnou na klíně, když pročítá časáky o autech, tak vždycky hlásí že jsou tam tam hezký hodinky a včera zahlásil: Tati, když ti namaluju hodinky, koupíš mi za to autíčko?
petr_cha Odesláno 5. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 5. ledna 2012 rituály při vlastním usínaní tak nějak nakonec beru, prckové si vymyslí cokoliv, aby z toho byla ta správná šou :-) .. trochu jsem nesvůj z toho, že malýmu nestačí, že je někdo s ním (usínání za ruku), co by mělo být víc... známí se mi smějou, že jsem moc povolil, že kdybych od začátku nasadil tu správnou přísnou laťku, tak už dávno mohl spát sám a v klidu, ale to se mi nezdá.. doufám, že to nakonec není jeho finta, jak dostat moje svítící hodinky na svoji ruku.. a to ještě na celou noc ...... doufám, že až budu stařík, že se mi to všechno vrátí
Viktor Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2012 Každá noc je obr, ale tahle byla obzvlášť zlá... Samotnýmu je mi někdy v noci těžko.
RomanP Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2012 Dneska nic moc. Byl přetaženej a řádil v posteli skoro hodinu jako blázen. Chodili jsme tam občas na střídačku, abychom ho přiměli si lehnout, nakonec usne sám. Já chtěl ale hlavně napsat, že u nás není ani tak hrozný to usínání, asi jedno z lepších jak to tak čtu, ale spíš to, že ráno vstává v rozmezí 4:30-5:30, vyjímečně, když se zadaří, tak 6:30, ale opravdu zřídka kdy. Vstává s ním žena a když po poledni jde na dvě hoďky spát, jde na chvíli taky. Nejde to nijak moc regulovat. Při kratším spánku po poledni by byl večer mrzutý. Kdyby šel nějak výrazně později, než chvili po osmé večer, tak to na ranním čase stejně nic nemění.
railmaster Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2012 Jinak ještě k tomu tučňákovi... jak tu někdo psal o plyšové myšce, on bez něj nedá ani ránu. Denně do postele, často na něj vzpomene i přes den, nebo když je už utahanej, tak prostě tučňák musí bejt. Jelikož je už hodněkrát vypranej, hrozí že dlouho nevydrží a to nevím co bez něj. Nikde ho nemaj, jediné kde ho občas vídám je pořad Partička, kde ho nosí sem tam Genzer na palici :-) My máme menší model. Tú myšku sme kúpili pár mesiacov po narodení dcéry z katalógu Magnet, ešte za komunistov v pamätnom roku 1989. Časom, keď už bola v biednom stave, chceli sme zohnať rovnakú, ale bez šance. Pred niekoľkými rokmi sme ju ako novú, videli v aute na zadnom okne, na čerpacej stanici. Starších manželov sme celkom pobavili, keď sme ju chceli za každú cenu odkúpiť. Zrejme mala aj pre nich citovú hodnotu a s chápavým úsmevom odmietli. Preto ak má vaše dieťa milovanú nenahraditeľnú hračku, kúpte im ešte jednu, pokiaľ máte možnosť. Možno ich po rokoch potešíte takouto maličkosťou.
petr_cha Odesláno 5. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 5. ledna 2012 (upraveno) Dneska nic moc. Byl přetaženej a řádil v posteli skoro hodinu jako blázen. Chodili jsme tam občas na střídačku, abychom ho přiměli si lehnout, nakonec usne sám. Já chtěl ale hlavně napsat, že u nás není ani tak hrozný to usínání, asi jedno z lepších jak to tak čtu, ale spíš to, že ráno vstává v rozmezí 4:30-5:30, vyjímečně, když se zadaří, tak 6:30, ale opravdu zřídka kdy. Vstává s ním žena a když po poledni jde na dvě hoďky spát, jde na chvíli taky. Nejde to nijak moc regulovat. Při kratším spánku po poledni by byl večer mrzutý. Kdyby šel nějak výrazně později, než chvili po osmé večer, tak to na ranním čase stejně nic nemění. no tak dneska dobojováno.. skoro jedenáct hodin večer, takhle jsem snad já nechodil spát ani v patnácti, natož v pěti letech.. ale to ranní vstávání by mě asi zabilo ještě víc.. tak si teď akorát můžu dát tak něco dobrého k pití a jít snad taky spát.. Upraveno 5. ledna 2012 uživatelem petr_cha
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se