hejdik Odesláno 6. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2012 (upraveno) Zdravím vás kolegové. Předně bych rád představil své myšlenkohnutí,které mě dovedlo k prosbě o spolupráci. Již nějakou dobu na svém zápěstí nosím hodinky quartz Casio z řady Edefice a zachtělo se mi opět nosit nějakou tu mechaniku. Po hódně dlouhé přemýšlení,kterou cestou se zpustit dále,jsem postupem času došel k tomu,že bych rád vyzkoušel něco ve stylu Rolex Submariner,jehož napodobeniny se vyskytují v nemalé míře u různých dalších značek.Líbí se mi hlavně to,že tento design je velice universální a nosit se dá prakticky ke každé příležitosti. Navíc v mém naturelu je že mám rád když mám prostě jenom 1 hodinky na všechno. Takže jak jsem si tak přemýšlel,tak ve mě probíhal vnitřní boj mezi rozhodnutím,zda si mám našetřit na Steinhart Ocean,nebo zda pořídit levnou verzi a Invicta 8926. Dlouho a prakticky do teď jsem zvažoval všechna pro a proti a nakonec jsem dospěl k rozhodnutí,že pořídím Invicty.(Znáte jistě ten pocit ,když si chcete něco pořídit a půl roku,než bych vyšetřil z napjatého rodinného rozpočtu prachy na Steiny bych prostě nevydržel). Toto rozhodnutí padlo hlavně proto,že když ty hodinky budu nosit denně ,tak se nevyhnu šrámům a proto mě to nebude tak mrzet,navíc to zásadně nezatíží můj rozpočet. Co jsem si sbíral různé názory na tyto hodinky ,tak myslím,že za tu cenu dokáží nabídnout relativně dost. Takže jsem se už rozhodl. Náš trh nabízí tyto hodinky,ale je jasné,že se dají sehnat i levněji. A protože bohužel zde na foru mi zatím nikdo na tyto hodinky nabídku neudělal,tak bych je rád zkusil sehna třeba na Ebayi. Jenže já nemám vůbec žádnou zkušenost s tímto druhem nákupu a kvůli jednomu nákupu se mi nechce kolem toho cokoliv zařizovat. A to je jádro pudla v mojí prosbě o pomoc. Nenašel by se někdo ,kdo by mi s tím helfnul?A to v tom smyslu,že by mi obchod zprostředkoval. Jistě se forum jenom hemží uživateli,kteří Ebay hojně využívají. Vzhledem k tomu že těch Invicta 8926 je více typů,tak já bych chtěl pořídit typ se zubatou lunetou. momentálně jsem narazil na toto. Jde mi právě speciálně o tento typ.(pro jistotu přikládám i ilustrační foto z netu) Byl by někdo ochoten mi výhledově helfnout? Nějak bychom se domluvili. Díky za případné nabídky. Samozřejmě se stále nebrání nabídce z řad osazenstva fora,kterou bych využil raději. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 6. ledna 2012 uživatelem hejdik
Karki Odesláno 24. března 2013 Nahlásit Odesláno 24. března 2013 Budte zdrávi.Potřeboval bych koupit ventilátor do NTB Lenovo.Nemám účet na Ebay, ani Paypal.Byl by někdo ochotný to koupit,Ostrava a okolí.Peníze pošlu předem na účet.Jedná se o částku cca 200Kč.Děkuji za ochotu
jerzy Odesláno 25. března 2013 Nahlásit Odesláno 25. března 2013 Karki> Můžu pomoct, v Ostravě bývám někdy o víkendech. Kdybys nikoho nesehnal, pošli SZ.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se