Návštěvník Tomáš Drahoňovský Odesláno 7. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2012 Ahoj! Máte někdo zkušenosti s nákupem od tohoto obchodníka? Asi jsem blbej, ale nedovedu z jejich stránek dešifrovat, zda dodávají i do ČR, případně kolik to stojí. Zrovna teď tam nabízejí krásná Seika SNZD75, která mi utekla o den tady na Chronomagu:) Pokud jste u nich někdo kupoval a třeba byste napsali, že do ČR dodávají zdarma, tak byste mi tím rozsvítili minimálně celý den:) Díky všem! http://stores.ebay.com.au/Watches-Bay
Andrew Odesláno 7. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2012 (upraveno) Item location: FREE Shipping from Asia to, Hong Kong Posting to: Worldwide Excludes: US Protectorates, APO/FPO, Africa, Middle East, South America, American Samoa, French Polynesia, Kiribati, Marshall Islands, Micronesia, Nauru, New Caledonia, Niue, Palau, Solomon Islands, Tonga, Tuvalu, Wallis and Futuna, Western Samoa, Bermuda, Greenland, Saint Pierre and Miquelon, Russian Federation, Albania, Andorra, Belarus, Bosnia and Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Republic of, Cyprus, Estonia, Gibraltar, Greece, Guernsey, Iceland, Jersey, Latvia, Lithuania, Macedonia, Malta, Moldova, Montenegro, Romania, San Marino, Serbia, Slovakia, Slovenia, Svalbard and Jan Mayen, Ukraine, Cambodia, Laos, Afghanistan, Armenia, Azerbaijan Republic, Bangladesh, Bhutan, Georgia, Kazakhstan, Kyrgyzstan, Maldives, Mongolia, Nepal, Pakistan, Sri Lanka, Tajikistan, Turkmenistan, Uzbekistan, Anguilla, Antigua and Barbuda, Aruba, Bahamas, Barbados, Belize, British Virgin Islands, Cayman Islands, Costa Rica, Dominica, Dominican Republic, El Salvador, Grenada, Guadeloupe, Guatemala, Haiti, Honduras, Jamaica, Martinique, Montserrat, Netherlands Antilles, Nicaragua, Panama, Saint Kitts-Nevis, Saint Lucia, Saint Vincent and the Grenadines, Trinidad and Tobago, Turks and Caicos Islands, Virgin Islands (U.S.), PO Box Edit: Zvláštní je, že do CZ ano a na SK ne...asi špatná zkušenost Upraveno 7. ledna 2012 uživatelem Andrew
Josef01 Odesláno 7. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2012 Seiko z Austrálie asi pošlou těžko zadarmo a i kdyby, čeká tě clo, DPH a opruz s celníky.
Saturnax Odesláno 7. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2012 (upraveno) Ak by si nemal šťastie s tým obchodom z Honkg Kongu, tu sú jedny z UK, pošta ?12.: http://www.ebay.co.uk/itm/SEIKO-5-SPORTS-DIVER-Model-SNZD75-/180785526165?pt=UK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL&hash=item2a17a83595 Upraveno 7. ledna 2012 uživatelem Saturnax
Návštěvník Tomáš Drahoňovský Odesláno 7. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2012 Seiko z Austrálie asi pošlou těžko zadarmo a i kdyby, čeká tě clo, DPH a opruz s celníky. Já jsem to myslel spíš jako vtip. Ale naladil mě tady v tomto fóru Woodie, který píše o velmi dobrých zkušenostech s nákupem. Už jsem mu napsal SZ, ale říkal jsem si, že u obchodníka s tak vysokým ratingem tu určitě nakupoval ještě někdo...
Návštěvník Tomáš Drahoňovský Odesláno 7. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2012 Ak by si nemal štastie s tým obchodom z Honkg Kongu, tu sú jedny z UK, pošta ?12.: http://www.ebay.co.u...=item2a17a83595 Díky za tip, taky jsem na ně koukal, ale prioritně řeším ty HK - jsou nové a ještě k tomu levnější. Aspoň tedy papírově levnější...
Návštěvník Tomáš Drahoňovský Odesláno 7. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2012 Item location: FREE Shipping from Asia to, Hong Kong Posting to: Worldwide Excludes: US Protectorates, APO/FPO, Africa, Middle East, South America, American Samoa, French Polynesia, Kiribati, Marshall Islands, Micronesia, Nauru, New Caledonia, Niue, Palau, Solomon Islands, Tonga, Tuvalu, Wallis and Futuna, Western Samoa, Bermuda, Greenland, Saint Pierre and Miquelon, Russian Federation, Albania, Andorra, Belarus, Bosnia and Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Republic of, Cyprus, Estonia, Gibraltar, Greece, Guernsey, Iceland, Jersey, Latvia, Lithuania, Macedonia, Malta, Moldova, Montenegro, Romania, San Marino, Serbia, Slovakia, Slovenia, Svalbard and Jan Mayen, Ukraine, Cambodia, Laos, Afghanistan, Armenia, Azerbaijan Republic, Bangladesh, Bhutan, Georgia, Kazakhstan, Kyrgyzstan, Maldives, Mongolia, Nepal, Pakistan, Sri Lanka, Tajikistan, Turkmenistan, Uzbekistan, Anguilla, Antigua and Barbuda, Aruba, Bahamas, Barbados, Belize, British Virgin Islands, Cayman Islands, Costa Rica, Dominica, Dominican Republic, El Salvador, Grenada, Guadeloupe, Guatemala, Haiti, Honduras, Jamaica, Martinique, Montserrat, Netherlands Antilles, Nicaragua, Panama, Saint Kitts-Nevis, Saint Lucia, Saint Vincent and the Grenadines, Trinidad and Tobago, Turks and Caicos Islands, Virgin Islands (U.S.), PO Box Edit: Zvláštní je, že do CZ ano a na SK ne...asi špatná zkušenost Ono je to vůbec zvláštní. Na jednom místě píšou, že na Slovensko nedodávají a na druhém, že je to jedna ze zemí, kam trvá dodávka 4 týdny:)
Kat251 Odesláno 7. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2012 hELE V PRAVO DOLE JE TLAČÍTKO VÍCENÁSOBNÝ CITÁT, OZNAČÍŠ SI PŘÍSPĚVKY NA KTERÝ CHCEŠ ODPOVĚDĚT A ODPVÍŠ JEDNÍM POSTEM.... TAKŽE POKUD NEHONÍŠ PŘÍSPĚVKY CELKEM UŽITEČNÝ
Návštěvník Tomáš Drahoňovský Odesláno 7. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2012 hELE V PRAVO DOLE JE TLAČÍTKO VÍCENÁSOBNÝ CITÁT, OZNAČÍŠ SI PŘÍSPĚVKY NA KTERÝ CHCEŠ ODPOVĚDĚT A ODPVÍŠ JEDNÍM POSTEM.... TAKŽE POKUD NEHONÍŠ PŘÍSPĚVKY CELKEM UŽITEČNÝ Aaaaa, pravda, omlouvám se za nepřehlednost. Ale zpět k tématu: už jste od nich někdo něco kupoval? Na kolik vás případně nákup vyšel?
Návštěvník Tomáš Drahoňovský Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Odesláno 1. února 2012 (upraveno) Tak, sice už nikdo neodpověděl, ale přesto jsem to riskl. Objednal jsem od nich Seiko 5 SNZD 75 za 113 dolarů s free shippingem. Dnes jsem si pro ně byl na celní poště v Radlicích, nedělali žádní problémy, zaplatil jsem jen DPH a šel domů. Jinak co se týče sporů, zda do ČR dodávají nebo nedodávají, tak dodávají, nicméně jeden háček tu přeci jen je. Když jsem se jich na to ptal, dostal jsem odpověď, že při koupi přes e-bay nemohou zboží dodat do zemí EU. A ten důvod je opravdu prazvláštní: prý si evropští dovozci Seiko vymohli na E-Bayi zákaz, protože prý prodávají příliš levně a kazili by jim obchody. Čert ví, co je na tom pravdy. Nicméně obchod je tak jako tak možné uskutečnit přes jejich běžný webový obchod a E-Bay z toho rovnou vynechat. Cena je stejná. Hodinky byly opravdu levné, dohromady mě všechno komplet vyšlo na 2700,- , což je podle mého vážně kulatntní. Jediná vada se týká ukazatele kalendáře, jmenovitě dne v týdnu. Ten je totiž dělený, půl dne ukazuje název dne latinkou, druhý den arabským "rozsypaným čajem". Ale co, zase je to zvláštnost:) Takže pokud chcete ušetřit, watcheshub.com jednoznačně doporučuji! EDIT: pardon, samozřejmě je řeč o www.watches-bay.com Upraveno 1. února 2012 uživatelem Tomáš Drahoňovský
martin.951 Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 Tak, sice už nikdo neodpověděl, ale přesto jsem to riskl. Objednal jsem od nich Seiko 5 SNZD 75 za 113 dolarů s free shippingem. Dnes jsem si pro ně byl na celní poště v Radlicích, nedělali žádní problémy, zaplatil jsem jen DPH a šel domů. Jinak co se týče sporů, zda do ČR dodávají nebo nedodávají, tak dodávají, nicméně jeden háček tu přeci jen je. Když jsem se jich na to ptal, dostal jsem odpověď, že při koupi přes e-bay nemohou zboží dodat do zemí EU. A ten důvod je opravdu prazvláštní: prý si evropští dovozci Seiko vymohli na E-Bayi zákaz, protože prý prodávají příliš levně a kazili by jim obchody. Čert ví, co je na tom pravdy. Nicméně obchod je tak jako tak možné uskutečnit přes jejich běžný webový obchod a E-Bay z toho rovnou vynechat. Cena je stejná. Hodinky byly opravdu levné, dohromady mě všechno komplet vyšlo na 2700,- , což je podle mého vážně kulatntní. Jediná vada se týká ukazatele kalendáře, jmenovitě dne v týdnu. Ten je totiž dělený, půl dne ukazuje název dne latinkou, druhý den arabským "rozsypaným čajem". Ale co, zase je to zvláštnost:) Takže pokud chcete ušetřit, watcheshub.com jednoznačně doporučuji! EDIT: pardon, samozřejmě je řeč o www.watches-bay.com Ahoj, plánuju asi risknout koupit na www.watches-bay.com jedny Seika, i s DPH tady je cena pořád lákavá. Nemám ale s takovým nákupem moc zkušenosti (zatím jsem kupoval jen v EU)... Jak prosímtě proběhne to dodání .... to mi příjde místo normální "výzvy k vyzvednutí zásilky" od české pošty neco jinýho? a vyzvednout to budu muset někam jinam? A druhá otázka na webu mají že všechno posílají jako osobní Gift a deklarují cena pod 88 USD (zjednodušeno), vyhnu se tak CLU? Díky moc za odpověď.
Návštěvník Tomáš Drahoňovský Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 Ahoj, plánuju asi risknout koupit na www.watches-bay.com jedny Seika, i s DPH tady je cena pořád lákavá. Nemám ale s takovým nákupem moc zkušenosti (zatím jsem kupoval jen v EU)... Jak prosímtě proběhne to dodání .... to mi příjde místo normální "výzvy k vyzvednutí zásilky" od české pošty neco jinýho? a vyzvednout to budu muset někam jinam? A druhá otázka na webu mají že všechno posílají jako osobní Gift a deklarují cena pod 88 USD (zjednodušeno), vyhnu se tak CLU? Díky moc za odpověď. Je to přesně tak. Přijde ti taková tlustší výzva a ty se pro hodinky vypravíc na poštu v Radlicích, protože je to jediná pošta s celním úřadem. Ještě jde také svěřit poště plnou moc a všechno vyřídit dálko, pro Pražany je ale jednoznačně rychlejší osobní angažmá. S byrokratickým postupem nebudu zdržovat, dobře popsáno je to třeba tady: http://www.lukasdanek.cz/2011/06/jak-na-celni-rizeni-ceske-posty-na.html Jen ty dvě hodiny jsou podle mě trochu přepálené, mně to netrvalo ani hodinu. Clu se podle mého vyhneš tak jako tak. Clí se jen opravdu cenné zásilky, já ho neplatil. A neplatil ho dokonce ani kamarád, co si kupoval objektivy s přiznanou cenou přes 200 dolarů. Doplatíš tedy jen DPH. Co se týče triku s Giftem, tak to bohužel nemůžu sloužit. Já jsem poctivě předložil doklad o zaplacení z PayPalu, podle kterého mi vypočítali českou daň, a i tak mě hodinky vyšly nadobyčejně levně. Ale nepochybuju, že s tím tady někdo zkušenosti má a třeba je přidá do mlýna:) Hodně štěstí! A jen tak prozajímavost: které sis vyhlédl?
martin.951 Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 Je to přesně tak. Přijde ti taková tlustší výzva a ty se pro hodinky vypravíc na poštu v Radlicích, protože je to jediná pošta s celním úřadem. Ještě jde také svěřit poště plnou moc a všechno vyřídit dálko, pro Pražany je ale jednoznačně rychlejší osobní angažmá. S byrokratickým postupem nebudu zdržovat, dobře popsáno je to třeba tady: http://www.lukasdane...e-posty-na.html Jen ty dvě hodiny jsou podle mě trochu přepálené, mně to netrvalo ani hodinu. Clu se podle mého vyhneš tak jako tak. Clí se jen opravdu cenné zásilky, já ho neplatil. A neplatil ho dokonce ani kamarád, co si kupoval objektivy s přiznanou cenou přes 200 dolarů. Doplatíš tedy jen DPH. Co se týče triku s Giftem, tak to bohužel nemůžu sloužit. Já jsem poctivě předložil doklad o zaplacení z PayPalu, podle kterého mi vypočítali českou daň, a i tak mě hodinky vyšly nadobyčejně levně. Ale nepochybuju, že s tím tady někdo zkušenosti má a třeba je přidá do mlýna:) Hodně štěstí! A jen tak prozajímavost: které sis vyhlédl? Super, díky za info .. ještě to prostuduju protože do Prahy to mám trochu z ruky, tak jak to bude s tou plnou mocí a dálkovým vyřízením. Jinak vyhlédnuté mám SNZF23K1 ale pro přítelkyni...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se