Bull is Bull Odesláno 7. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2012 (upraveno) Na lumtec.com sa objavil novy model 300m. Neviete nieco blizsie o dostupnosti,popripade nejake info o nich? Vyzeraju ako zaujimave potapky. Upraveno 7. ledna 2012 uživatelem Bull is Bull
PhoeniX Odesláno 7. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2012 (upraveno) Já bych spíš napsal, že mi tento útvar začíná něčím evokovat časoměrné zařízení. Podle umístění datového věnce vůči okraji pouzdra půjde zase o slušnou hroudu. Upraveno 7. ledna 2012 uživatelem PhoeniX
Bull is Bull Odesláno 7. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 7. ledna 2012 V 7. 1. 2012 v 10:57, 'PhoeniX' napsal: Já bych spíš napsal, že mi tento útvar začíná něčím evokovat časoměrné zařízení. Podle umístění datového věnce vůči okraji pouzdra půjde zase o slušnou hroudu. No budu v dvoch velkostiach tak tieto potapky sadnu eventualne kazdemu.Samozrejme zalezi od vkusu kazdeho soudruha.Ja osobne mam rad hodinky velke,masivne.Za mna palec hore. Robert urcite napise nejake pikosky zo zakulisia.
PhoeniX Odesláno 7. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2012 V 7. 1. 2012 v 14:19, 'Bull is Bull' napsal: No budu v dvoch velkostiach tak tieto potapky sadnu eventualne kazdemu.Samozrejme zalezi od vkusu kazdeho soudruha.Ja osobne mam rad hodinky velke,masivne.Za mna palec hore. Robert urcite napise nejake pikosky zo zakulisia. Těch 40 MM uvedených v článku mě překvapilo. Myslím, že si díky tomuto kroku zajistí větší poptávku.
kuncák7 Odesláno 8. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2012 Velice mě zaujal ten rozměr 45 mm, myslím si, že by si opravdu mohl vybrat každý ( menší ruka 40 mm, větší těch 45 mm ).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se