Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Na lumtec.com sa objavil novy model 300m. Neviete nieco blizsie o dostupnosti,popripade nejake info o nich? Vyzeraju ako zaujimave potapky.

post-17828-086684800 1325933411.jpg

Upraveno uživatelem Bull is Bull
Odesláno (upraveno)

Já bych spíš napsal, že mi tento útvar začíná něčím evokovat časoměrné zařízení. Podle umístění datového věnce vůči okraji pouzdra půjde zase o slušnou hroudu.

Upraveno uživatelem PhoeniX
Odesláno
  V 7. 1. 2012 v 10:57, 'PhoeniX' napsal:

Já bych spíš napsal, že mi tento útvar začíná něčím evokovat časoměrné zařízení. Podle umístění datového věnce vůči okraji pouzdra půjde zase o slušnou hroudu.

No budu v dvoch velkostiach tak tieto potapky sadnu eventualne kazdemu.Samozrejme zalezi od vkusu kazdeho soudruha.Ja osobne mam rad hodinky velke,masivne.Za mna palec hore.Posted Image Robert urcite napise nejake pikosky zo zakulisia.

Odesláno
  V 7. 1. 2012 v 14:19, 'Bull is Bull' napsal:

No budu v dvoch velkostiach tak tieto potapky sadnu eventualne kazdemu.Samozrejme zalezi od vkusu kazdeho soudruha.Ja osobne mam rad hodinky velke,masivne.Za mna palec hore.Posted Image Robert urcite napise nejake pikosky zo zakulisia.

Těch 40 MM uvedených v článku mě překvapilo. Myslím, že si díky tomuto kroku zajistí větší poptávku.
Odesláno

Velice mě zaujal ten rozměr 45 mm, myslím si, že by si opravdu mohl vybrat každý ( menší ruka 40 mm, větší těch 45 mm ).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...