jacob Odesláno 7. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2012 Dnes bych Vám rád napsal něco málo o mých Breitling Chronomat, které střídavě s jinými hodinkami nosím již téměř dva roky a jde se o moje velmi oblíbené hodinky. - Přesný model hodnek je A13050 s kalibrem Breitling 13, který našel svůj základ klasicky ve stroji ETA Valjoux 7750. Funkce kalibru 13 jsou klasické, tedy ukazatel data a chronograf. Rezerva nátahu činí 42 hodin. - Nejedná se o první Chronomat, které vlastním. Prvními byly tyto Chronomat Bicolor, které by měly být stále zde na fóru. - Pruměr hodinek je 43.6 milimetrů, výška hodinek je 15mm a váha samotných hodinek bez tahu, nebo řemenu činí přibližně 89 gramů. Pro srování váha Navitimer World je 115 gramů. - Sklo je safírové s oboustrannou antireflexní vrstvou. Jak zde na fóru padlo již mnohokrát, tak vnější antireflexní vsrtva je opravdu náchylná, ale zdaleka ne tolik, jak si může někdo myslet. Přibližně po dvou letech nošení není na antireflexu ani jedna stopa po škrábnutí, která by byla viditelná bez přímého světla a "štelování" hodinek. Samozřejmě, že stopy na antireflexu jsou, ale to bych musel hodinky úmyslně nastavovat proti světlu, apod., jak jsem již psal. - Leštěné pouzdro je překvapivě odolné. Je to ale možná především subjektivní dojem způsobený tím, že hodinky jsou na řemenu a nikoliv na tahu. Kdyby byly na tahu, tak by vše splývalo v jeden veliký škrábanec. Rád bych vyzdvihl korunky, které se mi designově moc líbí. Jak můžete vidět na fotografíích, tak jsou do kulata. - Pochválit také musím tmavý číselník se stříbrnými indexy. I přesto, že mám hodinky dlouho, tak mě stále při dlouhé chvíli baví hodinky natočit tak, aby indexy krásně zazářily a antireflex pokryl téměř celý číselník. Rozzáří se tak celé hodinky. - Kdybych měl hodinky nové a byl v euforii, tak do nebe vychválím lunetu, která je dle mého na vrcholné úrovni. Chod je poměrně tuhý, luneta krásně přeskakuje a působí opravdu tak, že zlepšuje dojem z celých hodinek. Do nebe ale lunetu vychválit nemohu, jelikož jsem jí za celou tu dobu, co hodinky mám nikdy vlastně nepoužil. Z čistě designové hlediska a úrovně zpracování je to ovšem zcela jasných deset bodů. - Již několikrát jsem přemýšlel, že bych hodinky vyměnil za novější model Chronomat Evolution, ale vždy si to nakonec rozmyslím a říkám si, proč bych se svých Chronomat zbavoval, když mi tak dobře slouží. - V minulosti (asi tak do roku 2008) jsem se špatně domníval, že Breitling je takové navoněná a "frajerská" značka, ale spletl jsem se. Již troje hodinky Breitling, které jsem vlastnil mi potrvdily, že se jedná o moc příjemné hodinky na normální nošení.
PhoeniX Odesláno 7. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2012 Díky za recenci. Pro mě se jedná o moc pěkný model z dob, kdy Breitling ještě vyráběl esteticky vyvážené hodinky.
diode Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2012 Opravdu klasika, ještě by se mi k ním líbil ten dvojplošník ? krásné hodinky.
diode Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2012 Opravdu klasika, ještě by se mi k ním líbil ten dvojplošník ? krásné hodinky.
Návštěvník vterina Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Odesláno 10. března 2012 ty jsou fakt nadherne . klasika a elegance. skoda ze je hodne padelaji:-( padelat takoveto hodinky bych trestal vic nez nejaky na cerno stazeny film.
laskajefajn Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Odesláno 10. března 2012 Já myslím že na tomto foru si to málo kdo dovoli prodat faleš i když stát se to muže
jacob Odesláno 11. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 11. března 2012 V 10. 3. 2012 v 20:15, 'vterina' napsal: ty jsou fakt nadherne . klasika a elegance. skoda ze je hodne padelaji:-( padelat takoveto hodinky bych trestal vic nez nejaky na cerno stazeny film. No a co myslíš, ty moje jsou fejky, nebo ne?
hejdik Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Odesláno 13. března 2012 Krásné hodinky u kterých se po designové stránce vše doplňuje aa nic jim nechybí.Prostě vyváženost po všech směrech.Za mě 1 s hvězdičkou.
Wayne Odesláno 29. října 2014 Nahlásit Odesláno 29. října 2014 Díky za pěknou recenzi, měl jsem stejný náhled na B-čka jako ty, po čase jsem ji také změnil.
kesko Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Odesláno 20. března 2016 Diky za zajimavou recenzi moc peknych Becek. Na me zapesti, asi trochu vetsi model, ale vypadaji dost dobre
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se