Zeppelin Odesláno 10. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 10. ledna 2012 Jo a nevíte někdo kolik tak váží bez toho kovového tahu ?
Palo S. Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2012 Děkuju vám.... Longiny mi dělají den ode dne větší a větší radost Spolužáci ve škole se mi tak trochu vysmáli ale oni nevědí co jsou to dobré hodinky mna by tak zaujmalo, co dnes nosi priemerny studak, ked niekoho vysmeje za Longines
Zeppelin Odesláno 10. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 10. ledna 2012 mna by tak zaujmalo, co dnes nosi priemerny studak, ked niekoho vysmeje za Longines To jo no. Spíše nenosí skoro nikdo žádné, třeba v mé třídě jsem jediný kdo má vůbec nějaké
Zeppelin Odesláno 11. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 11. ledna 2012 Od koupi, tj. 8.1 až do dneška mi vychází odchylka + 10s, to je pohoda si myslím
Palo S. Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2012 To jo no. Spíše nenosí skoro nikdo žádné, třeba v mé třídě jsem jediný kdo má vůbec nějaké aha, tak to je potom celkom jasny dovod preco ta vysmiali. uzivaj
Zeppelin Odesláno 12. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 12. ledna 2012 aha, tak to je potom celkom jasny dovod preco ta vysmiali. uzivaj :D a díky
Domingo Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2012 mladí když už nějaké hodinky nosí, tak to jsou převážně modely modních značek, sem tam casia, sem tam festiny, což asi není překvapující. Ale spíš mám pocit jestli se ti nevysmáli kvůli pro ně nepochopitelné částce, kterou jsi za ně dal.
jacob Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2012 mladí když už nějaké hodinky nosí, tak to jsou převážně modely modních značek, sem tam casia, sem tam festiny, což asi není překvapující. Ale spíš mám pocit jestli se ti nevysmáli kvůli pro ně nepochopitelné částce, kterou jsi za ně dal. Mně je dvacet a nějak jsem se těm modním značkám vyhnul :-). Znám ve svém okolí dost lidí do pětadvaceti let, kteří si zakládají na velmi kvalitních hodinkách.
Domingo Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2012 čest tvé výjimce.....mě je 26 a jsem jediný ve svém okolí, kdo nosí mechanické hodinky.
Saso Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2012 Gratulujem, sú to krásne hodinky. Ja mám Steinharty Oceany a uvažujem nad ich odpredajom a kúpou možno aj Longinesov. Pačia sa mi Legend Diver, ale to už je vyššia cena. Momentálne k obleku nosím Longines Master Collection.
cali Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2012 Gratulujem, dobry vyber.... viac pisat nebudem staci ked sa pozries na moj avatar. Inak k tomu co nosia studenti... ja ucim na VS a ak sa vobec na rukach beznych studentov da vidiet nieco co by sme aj tu na fore povazovali za hodinky, tak Casio, Suunto, Festina a mozno este Polar zaberu 99%. Daju sa samozrejme najst vynimky, hlavne u zahranicnych studentov nie je problem najst drahsiu konfekciu... Omegy, Tag, Longines, Breitle,...... No a vrcholom toho, co som za svoju kratku karieru videl na studentovi boli Hubolty, JLC, VC, a samozrejme Rolady. Pocitam len originaly (pokial som to bol schopny posudit). Z kvazioriginalov vedu jednoznacne trznicove Bcka.
jacob Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2012 Inak k tomu co nosia studenti...Já bych to otočil na otázku, co u nás nosí vyučující. Doxa (marketing), Omega Constellation (sociologie), Fortis (ekonomie) a jinak nic zajímavého :-).
Zeppelin Odesláno 13. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 13. ledna 2012 Gratulujem, dobry vyber.... viac pisat nebudem staci ked sa pozries na moj avatar. Inak k tomu co nosia studenti... ja ucim na VS a ak sa vobec na rukach beznych studentov da vidiet nieco co by sme aj tu na fore povazovali za hodinky, tak Casio, Suunto, Festina a mozno este Polar zaberu 99%. Daju sa samozrejme najst vynimky, hlavne u zahranicnych studentov nie je problem najst drahsiu konfekciu... Omegy, Tag, Longines, Breitle,...... No a vrcholom toho, co som za svoju kratku karieru videl na studentovi boli Hubolty, JLC, VC, a samozrejme Rolady. Pocitam len originaly (pokial som to bol schopny posudit). Z kvazioriginalov vedu jednoznacne trznicove Bcka. Díky, dobrej avatar jsem si chtel taky dat longiny na avatar ale nejak mi to nejde
Zeppelin Odesláno 13. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 13. ledna 2012 Co tak sleduju třeba na obědech ve škole kde je vždycky tak půlka školy tak vidím jen 2-3 žáků co mají hodinky ale jaké, to nepoznám z dálky, ale jako tu už byla řeč, většinou casia, festiny....
Zeppelin Odesláno 13. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 13. ledna 2012 Jinak jsem opravdu rád že v 19 mám už Longiny konečně A to pocházím z normální rodiny, žádní bohatí Sice je můj sen Glashutte Original nebo Blancpain ale tak zatím stačí
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se