mmako Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2012 Ahoj,v rámci akce "řemínek za fotky" jsem si včera od Ondry Šímy vyzvedl úžasný kožený řemínek. Večer zkoušel poprvé fotit hodinky tak, aby byl vidět spíš řemínek. No, bude to chtít ještě zapracovat, ale Ondrovi sem hodím první várku "póz" a dneska půjdu sehnat něco, na co bych je položil (znáte to - odraz, špágátky, nějaká faaakt drsná zbraň a tak - jak to tady většinou chodí :-) Jo a taky ty hodinky vyčistím, jak tak na to koukám :-)
Frantik Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2012 Hodinky super a ten remen, tan se teda mistrovi povedl - to by mohli original remeny sakra zavidet
mmako Odesláno 22. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 22. ledna 2012 Tak ještě pár fotek, hrál jsem si dnes s kusem skla:
Chorche Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2012 Tyhle hodinky jsou úplně nabitý testosteronem, MI neskutečný, pro mě asi jedny z nejlepších quartzek. Řemen taktéž parádní.
Tommy_PP Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2012 Pre mňa tiež asi jedny z mála, ak nie jediné quartz, ktoré by som s hrdosťou nosil
Chorche Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2012 V 23. 1. 2012 v 20:10, 'Tommy_PP' napsal: Pre mňa tiež asi jedny z mála, ak nie jediné quartz, ktoré by som s hrdosťou nosil Přesně tak, tyhle hodinky mají takový koule, že by to bylo opravdu s hrdostí.
Návštěvník kupec Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Odesláno 21. února 2012 (upraveno) V 10. 1. 2012 v 7:30, 'mmako' napsal: Ahoj, v rámci akce "řemínek za fotky" jsem si včera od Ondry Šímy vyzvedl úžasný kožený řemínek. Večer zkoušel poprvé fotit hodinky tak, aby byl vidět spíš řemínek. No, bude to chtít ještě zapracovat, ale Ondrovi sem hodím první várku "póz" a dneska půjdu sehnat něco, na co bych je položil (znáte to - odraz, špágátky, nějaká faaakt drsná zbraň a tak - jak to tady většinou chodí :-) Jo a taky ty hodinky vyčistím, jak tak na to koukám :-) Na koľko ťa vyšiel ten remeň, je to veľmi pekná práca........................... Upraveno 21. února 2012 uživatelem kupec
Návštěvník kupec Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Odesláno 21. února 2012 Na koľko ťa vyšiel ten remeň, je to veľmi pekná práca...........................
martin.L Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Odesláno 24. února 2012 V 10. 1. 2012 v 7:30, 'mmako' napsal: Ahoj, v rámci akce "řemínek za fotky" jsem si včera od Ondry Šímy vyzvedl úžasný kožený řemínek. Večer zkoušel poprvé fotit hodinky tak, aby byl vidět spíš řemínek. No, bude to chtít ještě zapracovat, ale Ondrovi sem hodím první várku "póz" a dneska půjdu sehnat něco, na co bych je položil (znáte to - odraz, špágátky, nějaká faaakt drsná zbraň a tak - jak to tady většinou chodí :-) Jo a taky ty hodinky vyčistím, jak tak na to koukám :-) foto?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se