Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

v rámci akce "řemínek za fotky" jsem si včera od Ondry Šímy vyzvedl úžasný kožený řemínek. Večer zkoušel poprvé fotit hodinky tak, aby byl vidět spíš řemínek. No, bude to chtít ještě zapracovat, ale Ondrovi sem hodím první várku "póz" a dneska půjdu sehnat něco, na co bych je položil (znáte to - odraz, špágátky, nějaká faaakt drsná zbraň a tak - jak to tady většinou chodí :-) Jo a taky ty hodinky vyčistím, jak tak na to koukám :-)

bre_airwolf4.jpg

bre_airwolf6.jpg

bre_airwolf3.jpg

bre_airwolf8.jpg

bre_airwolf7.jpg

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tyhle hodinky jsou úplně nabitý testosteronem, MI neskutečný, pro mě asi jedny z nejlepších quartzek. Řemen taktéž parádní.

Odesláno
  V 23. 1. 2012 v 20:10, 'Tommy_PP' napsal:

Pre mňa tiež asi jedny z mála, ak nie jediné quartz, ktoré by som s hrdosťou nosilPosted Image

Přesně tak, tyhle hodinky mají takový koule, že by to bylo opravdu s hrdostí.
  • po 4 týdnech...
Návštěvník kupec
Odesláno (upraveno)
  V 10. 1. 2012 v 7:30, 'mmako' napsal:

Ahoj,

v rámci akce "řemínek za fotky" jsem si včera od Ondry Šímy vyzvedl úžasný kožený řemínek. Večer zkoušel poprvé fotit hodinky tak, aby byl vidět spíš řemínek. No, bude to chtít ještě zapracovat, ale Ondrovi sem hodím první várku "póz" a dneska půjdu sehnat něco, na co bych je položil (znáte to - odraz, špágátky, nějaká faaakt drsná zbraň a tak - jak to tady většinou chodí :-) Jo a taky ty hodinky vyčistím, jak tak na to koukám :-)

Na koľko ťa vyšiel ten remeň, je to veľmi pekná práca...........................:notworthy:

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Upraveno uživatelem kupec
Návštěvník kupec
Odesláno

Na koľko ťa vyšiel ten remeň, je to veľmi pekná práca...........................:notworthy:

Odesláno
  V 10. 1. 2012 v 7:30, 'mmako' napsal:

Ahoj,

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

foto?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...