Mpety Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2012 Zdravím, nedávno jsem si pořídil druhé lepší hodinky Tag heuer Carrera cv2010 (r.v.2005) a zděšením zjišťuji, že se mi zpožďují o 30s za den ! Rad bych radu či doporučení na solidní servis Ústecký kraj, nebo v Praze. Předem děkuji.
pavča Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2012 Servis hodinek TAG Heuer provádí výhradně Hanák Brno, výhledově by měl licenci prý dostat i Altman v Praze, ale kdo ví zda a kdy. Takže Hanák Brno, dáš-li to někam jinám (třeba TAG Heuer butik Praha, Pařížská ulice), tak to stejně posílají k Hanákovi do Brna, takže není úniku. A ohledně služeb a kvality servisu Hanák Brno si otevři příslušné vlákno a uvidíš, hodnocení není právě lichotivé.
jacob Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2012 Jde o to, jestli chceš přímo Tag Heuer, nebo ne. Já bych Ti doporučil pana Brože. Zde je o něm článek, aby jsi měl představu o jeho zručnosti. Mně dělá servis na Omega, Breitling, Hamilton a další. Jediné, co je trochu problém, že má hodně práce a málo času.
bandicoot Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2012 Třeba jen někde ležely, nech je zaběhnout. Pokud servis pak http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/42494-knespl-majzlik/Pár opravdu drahých hodinek (200k+) jsem u nich měl a vždy 100% spokojenost.
pavča Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2012 To určitě, já jsem to bral tak, že kolega chce nějaký, v místě působící, značkový servis.
Mpety Odesláno 11. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 11. ledna 2012 Prozatím děkuji za rady ... raději bych značkový servis, ale dam na doporučení takže pročtu uvedená vlákna.
remove soul Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2012 Od 01.01.2012 je oficielní servis Tagů i Altman na Václaváku 28.
pavča Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2012 Od 01.01.2012 je oficielní servis Tagů i Altman na Václaváku 28. No to je dobrá zpráva, já jsem se bál, že k tomu nedojde a že bude stále nutné obracet se na Hanáka. Joj, hned se mi lépe dýše .
gougy Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2012 Od 01.01.2012 je oficielní servis Tagů i Altman na Václaváku 28. To je skvělé, že to vyšlo, Hanák o ten štempl doufám přijde. "Kvalita" a zákaznický servis by si o to vyloženě říkaly.
Kasper Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2012 No, nechcem brať ilúzie, ale vzhľadom na "kvalitu" oficiálneho servisu TH na Slovensku mám dojem, že nikto priamo z fabriky ho nikdy nenavštívil a asi sa k nim nedostáva "feedback" od zákazníkov ... Takže asi aj v ČR to bude podobné a nik sa nebude pozerať servisákom na prsty a kontrolovať kvalitu ich práce ...
pavča Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2012 Dnes jsem kontrolně navštívil Altmana na Václavském náměstí, velice mě potěšili, protože servis TAG Heuer opravdu dělají. Velice milá paní (zřejmě vedoucí) mě ujistila, že se o naše hodinky této značky dobře postarají, jen se předem omlouvala, že pokud bude zapotřebí pro opravu nějaký náhradní díl, tak že může být problém s rychlostí opravy (podobně jako u Hanáka v Brně), protože Švýcaři odmítají posílat dílčí zásilky po jednom kuse požadovaného dílu, ale čekají s posláním, až toho bude více. No to moc nechápu, v dnešní době bleskových kurýrních služeb by s posíláním jednotlivých zásilek neměl být problém, ale asi nás berou tak trochu méně vážně. Stejně ale hurá, mám z Altmanů radost.
Mpety Odesláno 17. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 17. ledna 2012 Třeba jen někde ležely, nech je zaběhnout. Pokud servis pak http://forum.chronom...knespl-majzlik/ Pár opravdu drahých hodinek (200k+) jsem u nich měl a vždy 100% spokojenost. Nečekal bych to, ale asi je to můj případ , hodinky se teď zpožďují jen o 3sek za den což je norma.
bengoro Odesláno 13. června 2012 Nahlásit Odesláno 13. června 2012 Budu slavit, a Altmana rád navštívím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se