Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To byla slovni hricka jezisi Posted Image

Nenarazel jsem na konkretni modely a uz vubec ne na spojeni ze by graham obslehli invictu (to zni ale divne Posted Image), ale na to, ze pro mne se jedna o mimoradne neprakticke a nevzhledne hodinky a akorat jsem si spomnel, ze podobne modely jsem videl u stanku s invictami. Chcel jsem tedy jenom rict, ze na noseni takovych hodinek je treba osobitej vkus, ktery ja osobne nemam. Nic vic, nic min.

Odesláno (upraveno)

Díky za tip, kouknu tam. Proworth zajímavej, bohužel moc nových Grahamů nemá. PS jaký koně myslíš?:-D

No koně, co na něm sedí Havel. Tak když koukáš zdola, jako vod Můstku, na toho koně, tak ta prodejna je někde vpravo, řekněme za půlkou, blíž k tomu koňovi. Myslím. Upraveno uživatelem Princ Milis
Odesláno

No koně, co na něm sedí Havel. Tak když koukáš zdola, jako vod Můstku, na toho koně, tak ta prodejna je někde vpravo, řekněme za půlkou, blíž k tomu koňovi. Myslím.

Jo tak tenhle kůň... Neni to ten obchod, co je tam před nim lešení? Nebo tam aspoň bylo, když jsem šel kolem naposledy. Je ale už poměrně dost nahoře a maj tam myslim předevšim Tagy. To bych byl ale blb, kdybych prošel kolem Grahamů a ani si jich nevšim.

Odesláno

Jo tak tenhle kůň... Neni to ten obchod, co je tam před nim lešení? Nebo tam aspoň bylo, když jsem šel kolem naposledy. Je ale už poměrně dost nahoře a maj tam myslim předevšim Tagy. To bych byl ale blb, kdybych prošel kolem Grahamů a ani si jich nevšim.

je to tento obchod

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...