Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jasně proto jsem řešil tu mezinárodní záruku. Ale stejně to vypadá, že si ještě počkám, s čím přijde hamilton letos a až pak si něco koupím. Pokud mě nic jiného nezaujme, půjdu do khaki field officer H70615733. Už jsem je měl týden u sebe a pak z nerozvážnosti vrátil, což mě teď s odstupem času mrzí :crying_anim02:.

• Odpovědi 91
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Mimochodem, máte někdo představu kdy se objeví nové modely? Předpokládám, že po Baselworld.. Déle to asi stejně nevydržím :smoke:

Odesláno (upraveno)
  V 24. 2. 2012 v 19:31, 'calv' napsal:

Mám to chápat tak, že autorizovaný prodejce = autorizovaný servis? :worried_anim:

většinou , ale ne vždy to musí být totéž...

(hamilton s snaží přidělovat certifikaci těm prodejcům, co mají i schopný servis, ale z hstorie se může stát, že prodejce nemá servis, nebo naopak aut. servis nemusí být současně prodejcem... jak zpívali pánové Voskovec a Werich, nikdy nic nikdo nemá mít za definitivní)

:rolleyes:

Upraveno uživatelem Quido Morava
Odesláno

Jeden příklad za všechny - v ČR má zastoupení Carollinum, které má i servis. Prodejcem je Gold Eligius ve Zlíně (pan Stuchlík), který servis nedělá (max vymění baterku, nebo přehodí a zkrátí tah).

Odesláno

Takže je to tak, jak jsem si myslel. Alespoň, že nějaký servis v ČR je. Když teda bude problém, budu jednat s carollinem. I když z ostravy je to trochu z ruky..

Odesláno

Tam už ale hamiltony nemají. Už jen doprodávají posledních pár kousků (slovy dva) a další mít nebudou. Byl jsem tam. Nicméně na to, jestli provádějí servis hamiltonů mě už tím pádem ani nenapadlo se ptát. Ale tak dík za tip.

Odesláno

Dobry den, prosim o radu ti, kteri maji zkusenosti s www.heyder-exclusiv.de/.

Hodinky se posilaji z nemecka, nebo maji sklady i mimo eu? Chci se vyhnout dph, takze v uvahu pro mne pripada jenom posilani z eu.

Dekuji za odpoved.

Odesláno
  V 26. 2. 2012 v 15:02, 'financ' napsal:

Tohle máš trochu blíž. Znáš google?

http://www.deal-hodinarstvi.cz/

Pozor, DEAL není ani autorizovaný prodejce ani autorizovaný servis - udělá leda pozáruční servis. Do záruky bere jen hodinky u něj koupené!

Jinak je servis Hamiltonu údajně i v Rimavskej Sobote - tož je třeba zvážit, co je blíže.

Odesláno (upraveno)
  V 27. 2. 2012 v 7:54, 'Quido Morava' napsal:

Pozor, DEAL není ani autorizovaný prodejce ani autorizovaný servis - udělá leda pozáruční servis. Do záruky bere jen hodinky u něj koupené!

Jinak je servis Hamiltonu údajně i v Rimavskej Sobote - tož je třeba zvážit, co je blíže.

kur.. toto funguje len u nas a v cechach tusim.....ze beru do zaruky len hodinky u nich kupene asi by im odpadlo od ruky :-( ...to mi pripomina moju zlu skusenost z telefonom ktory som si kupil v cechach a chcel som si ho dat opravit u nas(autorizivany servis nokia)... v mongolsku(SK) a pipka mi povedala ze si to mam dat opravit tam kde som si to kupil ..mal som original zarucak jednalo sa o nokiu tak som jej povedal co si o tom myslim a SBSkar uz stal v pozore......tu len odrbat ludi a ked ide o to opravit nieco tak sa nic neda......potom ludia hladaju cesticky ako a kde usetrit ....a tak to funguje aj z hodinkami......nikto tu poriadne taku znacku nedovaza a ked ano tak za ceny ze sa ti z toho panenky tocia...darebaci!

Upraveno uživatelem wagrant
Odesláno
  V 27. 2. 2012 v 7:54, 'Quido Morava' napsal:

inak ta rimavska sedi to som si overoval

Odesláno (upraveno)
  V 27. 2. 2012 v 8:30, 'wagrant' napsal:

kur.. toto funguje len u nas a v cechach tusim.....ze beru do zaruky len hodinky u nich kupene asi by im odpadlo od ruky :-( ...to mi pripomina moju zlu skusenost z telefonom ktory som si kupil v cechach a chcel som si ho dat opravit u nas(autorizivany servis nokia)... v mongolsku(SK) a pipka mi povedala ze si to mam dat opravit tam kde som si to kupil ..mal som original zarucak jednalo sa o nokiu tak som jej povedal co si o tom myslim a SBSkar uz stal v pozore......tu len odrbat ludi a ked ide o to opravit nieco tak sa nic neda......potom ludia hladaju cesticky ako a kde usetrit ....a tak to funguje aj z hodinkami......nikto tu poriadne taku znacku nedovaza a ked ano tak za ceny ze sa ti z toho panenky tocia...darebaci!

to proto, že nejsou autorizovaní - jinak by braly všechny záruční případy dané značky... je to logické

:smile_anim:

Edit -PS: nikterak se se předraženého DEALu nechci zastávat, ale v tomto ohledu zde asi nepůjde o žádné darebáctví...

Upraveno uživatelem Quido Morava
Odesláno

to ano zle som sa vyjadril skor o nenazranost...uz nestaci mat zisk 20% ale treba aspon 80% a nejde len o deal ale aj o inych ved sam vies ze ked si pozres ceny na webe a tu tak su markantne rozdiely ale to tak funguje na trhu .-) bud sa prisposobis alebo nie ...sam vies ze dost ludi si to nechalo priviezt zo statov a dost usetrili vratane mna

Odesláno
  V 26. 2. 2012 v 22:58, 'mmcmxcix' napsal:

Dobry den, prosim o radu ti, kteri maji zkusenosti s www.heyder-exclusiv.de/.

Hodinky se posilaji z nemecka, nebo maji sklady i mimo eu? Chci se vyhnout dph, takze v uvahu pro mne pripada jenom posilani z eu.

Dekuji za odpoved.

Ahoj, o DPH se nemusis bat, cena ktera je uvedena na jejich webu je cena, kterou zaplatis..I kdyby meli sklad na madagaskaru :D, zajimat te to nemusi, jelikoz oni jakozto obchod jsou registrovani v EU...neco maji u nich skladem, neco objednavaji u Hamilton Deutschland a pak nasledne preposlou jeste vetsinou v den, kdy je obdrzi oni, tak jako to bylo treba v mem pripade...Jsou spolehlivi...

Takze klidne objednavej a pak se pochlub.. :)

Odesláno
  V 28. 2. 2012 v 10:21, 'vojtech vavra' napsal:

Dostal jsem slevu na celkovy nakup. Onech 5%. Ale kvuli financim budu kupovat Hamiltony asi az za cca tyden.

25% ? Tak to se nemohu rovnat Posted Image

přiznávám se, že jsem měl štěstí a sleva byla jen protože to byl výprodej, chytil jsem poslední kousek

:guitar: :whistling:

Odesláno
  V 28. 2. 2012 v 7:47, 'vojtech vavra' napsal:

Po registraci na heyder-exclusiv jsem dostal slevu 5 %.

Jj, tu jsem mel taky... ;)

Quido, to je klika, ja se :suicide_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...