grand Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2012 Skúšal som urobiť čo najostrejšiu fotku, ale určite by sa dalo aj lepšie... Tu je viacej informácií o SPS001: http://www.timezone....ok/200711199915 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
instant Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2012 pekne. ked ich mas doma, daj nejake detaily aj z druhej strany
grand Odesláno 13. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 13. ledna 2012 Pracujem na tom. Najprv som chcel nafotiť "Tokijské vlny".
instant Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2012 hehehe, dobre dobre, cakame. hlavne pozor na stativovu ekvilibristiku
grand Odesláno 13. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 13. ledna 2012 Hmm, výroba jednej takejto fotky trvá hodinu a je to nanič. Budem musieť vymyslieť iný spôsob... Inak všimni si, že tie indexy pre sekundovku sú umiestnené po 1/10s. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
instant Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2012 (upraveno) tak oni si Japonci lietaju na vlastnom orbite.. inac zaujimave hodinky, kaliber je paradny, to je bez debaty.v datumovom okienku vidno okraj datumoveho disku? ci sa mi to len zda z tej fotky /tien/? Upraveno 13. ledna 2012 uživatelem instant
Chumpus Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2012 Cool. Sice silně preferuji SBGC, ale proti starším modelům nic nemám, naopak. Jako velký fanda chronografů považuji umístění hodinového a minutového subciferníku nad sebou jako velmi užitečnou věc. Navíc se mi to strašně líbí
grand Odesláno 13. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 13. ledna 2012 Áno, je to okraj dátumového disku. Pri chronách býva zapustený nižšie a toto som fotil dosť zošikma, takže sa to muselo prejaviť. V trochu menšej miere to býva badateľné aj v lepších rodinách (Credor, GS,...).
grand Odesláno 13. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 13. ledna 2012 Cool. Sice silně preferuji SBGC, ale proti starším modelům nic nemám, naopak. Jako velký fanda chronografů považuji umístění hodinového a minutového subciferníku nad sebou jako velmi užitečnou věc. Navíc se mi to strašně líbí Ja tiež. Odvtedy, čo som tu uvidel SBGC009, nemám pokoj. Ale toto bola snáď prvá SD chrono séria z roku 2007, a tak som neodolal. Navyše, po kúpe SBGC sa hojí peňaženka o dosť dlhšie.
instant Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2012 Áno, je to okraj dátumového disku. Pri chronách býva zapustený nižšie a toto som fotil dosť zošikma, takže sa to muselo prejaviť. V trochu menšej miere to býva badateľné aj v lepších rodinách (Credor, GS,...). okom - bez lupy - by som to asi neuvidel, ale ja som aj tak slepuch na kratko.
Chumpus Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2012 Ja tiež. Odvtedy, čo som tu uvidel SBGC009, nemám pokoj. Ale toto bola snáď prvá SD chrono séria z roku 2007, a tak som neodolal. Navyše, po kúpe SBGC sa hojí peňaženka o dosť dlhšie. Bílé se dají občas sehnat za rozumné peníze z druhé ruky, to u mě vzbuzuje naději že možná někdy... U černých platí to samé, ale ty mě nikdy moc nebraly. Chybí mi tam to, čím je úžasná právě 009 limitka - červené ručky subdialů. U 007 bych zase rád viděl naživo ciferník. No a titanové, to je ten největší sen. Jenom ta láce za ně... Pokud ale někdy seženeš 009, tak budeš můj hrdina
instant Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2012 som si spomenul! nedavno som obdivoval SPS003, a uz som ich aj nasiel v historii prehliadaca. na ten tvar puzdra som cumel, tomu sa hovori "ocel kalena v testosterone" Link Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
grand Odesláno 13. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 13. ledna 2012 SBGC001 - Na istotu, človek týmto modelom nič nepokazí. SBGC003 - Na istotu, ale nuda, možno naživo by sa dali. SBGC004 - Pekné, treba na ne určitý vek SBGC005 - Mňam, kombo titán/čierna/zlato je fajn, ale pôsobia zoxidovaným dojmom. Oceľ a zlato by k sebe asi nešli. SBGC007 - Treba vidieť ciferník, tažko sa to dá nafotiť. SBGC009 - OMG! OMG!
grand Odesláno 13. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 13. ledna 2012 som si spomenul! nedavno som obdivoval SPS003, a uz som ich aj nasiel v historii prehliadaca. na ten tvar puzdra som cumel, tomu sa hovori "ocel kalena v testosterone" Link Presne SPS003 majú aj lepšie vyriešený ťah ako SPS001. Ale na druhej strane, k SPS001 som vyfasoval Kamijov autogram
Chumpus Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2012 (upraveno) Heh, na 004 jsem zapomněl. List price holt automaticky způsobuje vytěsnění btw, pokud dává azfinetime na GS stejnou slevu jako na ostatní Seika, pak ta cena u sbgc není tak hrozná. Řečeno slovy místního guru, stojí to stejně jako jedny dětský hodinky ze Švýcarska A o rozdílu v použitých technologiích tady asi ani nemusím začínat Grandovi samozřejmě děkuju za skvělé fotky, hodně to potěšilo. Každé tvoje zjevení na fóru stojí za to Upraveno 14. ledna 2012 uživatelem Chumpus
instant Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2012 ...Řečeno slovy místního guru, stojí to stejně jako jedny dětský hodinky ze Švýcarska A o rozdílu v použitých technologiích tady asi ani nemusím začínat Grandovi samozřejmě děkuju za skvělé fotky, hodně to potěšilo. Každé tvoje zjevení na fóru stojí za to Grand ma jednoducho sposoby hodne svojho nicku.. A k tym technologiam - snad si preboha niekto nekupuje Rolex kvoli ich technologickej vyspelosti?.. Teda okrem spolupacientov u nas na fore I ked je pravda ze ludia veria vselicomu. alebo aj "veria" - ad absurdum, moja starsia dcera je uz rok pastafarianka /FSM/ hehehe
Chumpus Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2012 Proto jsem taky psal, že nemá cenu s tím začínat
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se