tomas23 Odesláno 15. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2012 Zdravim panove, kamarat si dnes koupil Submarinery, kde korunka s logem je na lezato. Vsude se prezentuje logo Na korunce jako stojici po zasroubovani korunky. Je to vada, nebo je to v poradku. Zatim diky za odpoved. Jen me to zajima a jeho taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 15. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2012 V pohodě. Prezentujou photoshop Záleží jak je nasazený tubus, a jak je otočená a utažená korunka. V photoshopu otázka dvou minut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 15. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2012 Zdravim panove, kamarat si dnes koupil Submarinery, kde korunka s logem je na lezato. Vsude se prezentuje logo Na korunce jako stojici po zasroubovani korunky. Je to vada, nebo je to v poradku. Zatim diky za odpoved. Jen me to zajima a jeho taky. Jak říká Cyber, taky jsem ji měl vždy jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas23 Odesláno 15. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2012 To byla blezkovka:) Moc diky to bude rad:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas23 Odesláno 15. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2012 Za ty prachy by meli nastavit kazdou korunku tak, jak prezentuji na fotografiich... Nemyslite? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 15. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2012 Nemyslím. Protože každým dotažením malinko zmáčkneš těsnění, takže po čase se ta korunka stejně pootočí ač chceš, nebo ne. Navíc pokud chceš vědět co jsou " ty prachy", tak si kup JLC nebo inhouse Panerai, a vyzkoušej servis. Pak Ti budou R připadat laciný! Nemluvě o PP, H, AP :DDDD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas23 Odesláno 16. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2012 V porovnani s jinyma znackama jsom R levnejsi, ale zase tak levne nejsou a v teto cenove relaci bych ten detail rad uvital. Treba u Omegy, co jsem mnel, konkretne AT s 8500 (mohl to byt jen ten kus, to jsem hloubeji nezkoumal), korunka byla na stojato a ani po roce a 2 mesicich se poloha nezmenila. Je vsak pravda, ze jsem je nosil vice mene prilezitostne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2012 Měl jsi štestí, nijak to nesouvisí se značkou, ale s tím jak je utažený tubus a korunka. To je celé. To co lidi oceňují na Rolexech je kvalitní a skoro nezičitelný stroj, kvalitní zpracování, uchování hodnoty, a široká síť servisu za relaitvně dostupné ceny. Ne jak mají utaženou korunku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2012 (upraveno) Stem "O"-rings, tube "O"-ring, and Crown gasket; hence Triplock Upraveno 16. ledna 2012 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2012 k čertu, moje korunka je vzhůru nohama, co teď .... :-), myslím, že je to úplně jedno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas23 Odesláno 16. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2012 Diky za objasneni. Rokex se musi hodnotit jako celek, ktery je k nezaplaceni:))) Jinak spracovani je bomba, korunka jinak precizni a ta spona je jedna balada, to je fakt... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se