Přejít na obsah

Korunka Rolex

tomas23

Doporučené příspěvky

Zdravim panove, kamarat si dnes koupil Submarinery, kde korunka s logem je na lezato. Vsude se prezentuje logo Na korunce jako stojici po zasroubovani korunky. Je to vada, nebo je to v poradku. Zatim diky za odpoved. Jen me to zajima a jeho taky.

Jak říká Cyber, taky jsem ji měl vždy jinak :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nemyslím. Protože každým dotažením malinko zmáčkneš těsnění, takže po čase se ta korunka stejně pootočí ač chceš, nebo ne. Navíc pokud chceš vědět co jsou " ty prachy", tak si kup JLC nebo inhouse Panerai, a vyzkoušej servis. Pak Ti budou R připadat laciný! Nemluvě o PP, H, AP :DDDD

Odkaz ke komentáři

V porovnani s jinyma znackama jsom R levnejsi, ale zase tak levne nejsou a v teto cenove relaci bych ten detail rad uvital. Treba u Omegy, co jsem mnel, konkretne AT s 8500 (mohl to byt jen ten kus, to jsem hloubeji nezkoumal), korunka byla na stojato a ani po roce a 2 mesicich se poloha nezmenila. Je vsak pravda, ze jsem je nosil vice mene prilezitostne.

Odkaz ke komentáři

Měl jsi štestí, nijak to nesouvisí se značkou, ale s tím jak je utažený tubus a korunka. To je celé. To co lidi oceňují na Rolexech je kvalitní a skoro nezičitelný stroj, kvalitní zpracování, uchování hodnoty, a široká síť servisu za relaitvně dostupné ceny. Ne jak mají utaženou korunku. :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...