Georg.H Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 Zdravím... Zakoupil jsem hodinky Wenger Commando a jsou bez manuálu. Stáří 4 roky. Chtěl bych se zepta zda by mi někdo neporadil jak se používají stopky atp. Stopky mi jdou stále a nezjistil jsem jak se zastavuji. Děkují za každou radu i pomoc. Georg
Frantik Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 Pravym hornim tlacitkem zapnes stopky, opetovnym stiskem toho sameho tlacitka je zastavis....pak opet stisknes a zase se rozbehnou. Spodnim tlacitkem stopky vynulujes.
Georg.H Odesláno 16. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 No to mi právě tak nefunguje stopky běží stále ...
Micey Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 Tak to máš nějaký rozbitý. A když vytáhneš korunku? Si s tim pohraj..
Georg.H Odesláno 16. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 zkouším vše možné variace..ale asi se to tváří že to bude pokažené.... docela by pomohl manuál jak se s čím zachází...
rejan Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2012 zkouším vše možné variace..ale asi se to tváří že to bude pokažené.... docela by pomohl manuál jak se s čím zachází... Ahoj. Manual není potřeba,všechny chrona fungují stejně. Horní tlačítko start druhý stisk stop a spodní vynuluje,nebo horní start spodní split čili mezičas a zase spodní a stopky jedou dál,horním stop/definitivní bez mezičasu// a spodní vynuluje stopky. možná jen zůstává viset horní tlačítko v sepnuté poloze,ale funkce mezičasu by měla fungovat i v tomto případě/ pokud zmáčkeš spodní tlačítko měly by se stopky zastavit a na druhé zmáčknutí jedou dál. jen nejdou uplně stopnout a vynulovat. Jestli je to tak jak píšu/mám to vyzkoušené/ nevrací se horní tlačítko a kontakt zůstává sepnutý /vyčistit promáznout tlačítko/. Pokud ani mezičasy nejdou je závada jinde a to je už pro hodináře.
Jiří Štencek Odesláno 8. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2012 Pokud stále hledáte návod k hodinkám, tak mrkněte k nám na http://www.hodinkywenger.cz/ke-stazeni/. Ke stažení tam najdete anglický, německý a španělský návod k hodinkám Wenger. Určitě z něj ovládání hodinek pochopíte. Českou verzi návodu připravujeme.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se