azeppelin Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2012 Z Primek je jeden z mála designově kvalitních modelů Auto cal.96 model 019 1. Jednu dobu jsem po něm hodně prahl v top stavu. Ale pak jsem viděl že i u tohoto modelu je zpracování dost na mizerné úrovni a za tu cenu co se dá top sehnat se dají sehnat mnohem lepší věci. Diplomaty jsem chtěl ve stříbrné verzi... taky žádná láce v poměru k výkonu. Moje řešení... Universal Geneve Polerouter. Takže fotky co se mi líbilo a k čemu jsem došel. Myslím že jsou úplně jinde než D. foto půjčené z accutronova chronomag vlákna a UG z webu
azeppelin Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2012 Ještě přidávám dobrý odkaz: http://www.polerouter.de/index-english.htm
usadama Odesláno 23. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 23. ledna 2012 To chápu, když to člověk chce na denní nošení a rozumím tomu. Řekl bych ale, že PRIMky v tomhle vláknu jsou spíš o sbírání a nějakém vztahu k minulosti. Srovnání - mám dvě Vespy, čínského skůtra na huntování, ale stejně nejradši kolem komína jezdím na Stadionu S11 Možná tu míchám hrušky s jabkama, ale já to mám takhle, takže i přes nějaké ty potíže mám ten automat 96 019 1 - taky se mi (asi jako jediný ) moc líbí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
azeppelin Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2012 usadama> máš v tom pravdu. Ale aby to nebylo chápáno špatně, tak to nemělo být přesvědčování o tom že Prim je nanic. Jen takový osobní vývoj názoru. U mne je to vždycky o posouzení cena/výkon, líbí nelíbí atd. Docela dlouho nad koupí medituju a nechci mít doma tuny hodinek a proto taky musím dost selektovat. Kdyby např. ty diplomaty byly k dostání za rozumný peníz, tak bych je možná vzal. Citový vztah k Primu nijak extra nemám vyjma mých prvních dětských. Takže neobstály. Každopádně ty 96tky jsou pěkné, ale čím víc jsem se na ně díval tím víc mi to zpracování přišlo takové "levné".
atomicsteve Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2012 S tím zpracováním u "novějších" Primek máš pravdu. Navíc kvůli velkému zájmu o ně šplhají ceny do výše, za kterou by se daly často pořídit kvalitnější švýcary... Ale v tomhle případě jde asi rozum stranou a vítězí iracionální stránka duše...
vitisek Odesláno 23. února 2012 Nahlásit Odesláno 23. února 2012 moje zlatý krásky - v jednoduchosti je kráska druhý jsem si půjčil z aukra ty se mi nelíběj Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Honza.manta Odesláno 23. února 2012 Nahlásit Odesláno 23. února 2012 Je pravda, že klasický masivní automaty z osmdesátých let mají taky něco do sebe Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
long Odesláno 23. února 2012 Nahlásit Odesláno 23. února 2012 moje zlatý krásky - v jednoduchosti je kráska druhý jsem si půjčil z aukra ty se mi nelíběj Ostříhej kocourovy drápky. :-)
Fajkus Odesláno 23. února 2012 Nahlásit Odesláno 23. února 2012 Ty modré jsem cca v roce 1984 našel v autobuse a obratem jsem je prodal strýci za cca 150. Dodnes je nosí.
vitisek Odesláno 23. února 2012 Nahlásit Odesláno 23. února 2012 Ostříhej kocourovy drápky. :-) jj ještě nový sklíčko a nebo fotit bez něj ciferník je jak novej a sklíčko kazí dojem )
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se