sodik Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2012 Vzhledem k tomu, že jsem prodal oblekovky, založil jsem si před měsícem téma, kde jsem uvažoval o vintage oblekovkách. Po delším váhání jsem zavítal do oblasti hodinek nových s vintage vzhledem. Pořídil jsem Tissot Visodate, ještě ani nedorazily, snad v pátek a už jsem chytil slinu na vyšší třídu. Proto jsem začal zase spekulovat. Koukal jsem na Omega Aqua Terra Coaxial. Vypadaly jako konečné rozhodnutí....ale...ještě jsem brouzdal dál a zaměřil se na jiné značky, které jsem ani neměl v hledáčku. Zatím nemám vyhlídnutý žádný konkrétní model, ale spíše výrobce. 1) Maurice Lacroix (vyšší modely)2) Baume & Mercier3) Perrelet4) Longines5) Union Glasshute6) Nomos Cena v jaké relaci by se hodinky měly pohybovat není přesně stanovena, ale je okolo 30tis, nehledám nové, prostě pre-owned. Jakým směrem by jste se vydali? Zatím hledám poměr cena/výkon. (bohužel u některých značek je špatná likvidita) Díky za rady a směrování.
Návštěvník Tada Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2012 No, kdybys hodně moc chtěl, možná, říkám jen možná, budu pouštět NOMOS Club s černým číselníkem...
jankoxxx Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2012 mal som 2 krat nomos a Club aj Tangente Sport boli paradne hodinky. z tohoto by som si vybral opat len Nomos
Frantik Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2012 Ja bych ten seznam rozsiril o nejake Omegy, treba tady jsou super http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/44887-omega-seamaster-aqua-terra/ a za 30 bude jiste i vetsi vyber. Mozna i starsi TagHeuer. Mozna i Frederique Constant - řada slim je super.
Arthur N. Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2012 NOMOS Orion rosé g. a zatím je nosím furt, furt, furt (zkrátka pořád)max. spokojenost:)
Lidoop Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2012 Pokud mam vybirat striktne ze seznamu pak Nomos. Do seznamu bych doplnil IWC, kolem 30tis nebo malo pres uz se da poridit zajimavy vintage kousek ktery subjektivne vnimam lip nez zminene znacky.
T1000 Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2012 Z tvého výběru se mi líbí v pořadí tyto: ML pontos ( day-date), Nomos tangente, Perrelet first class. Mrknul bych se taky na oblekovky od Eposu.
Georf Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2012 A co Edox, "sice" quartz, ale pěkné...
sodik Odesláno 18. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 18. ledna 2012 Nomos jsou skutecne fajn, ale vybiral bych z vetsich rozmeru, ty 35 mm jsou malinkate.Byl jsem ted v Koscomu asi hodinu a zkousel hodinky na rukou. Tag Heuer Carrera nejsou spatny, ale vypadaji levne jak Certiny za 10tis.ML jsem zkousel Moonphase day date automatPerrelet Firts Classic jsou super ale rozmer 42 mm neni na moji ruku idealni, hlavne maji tenkou lunetu a pusobi jako vetsi, skoda. V Perrelet asi vypadava, jine modely jsou mimo cenu.
sodik Odesláno 18. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 18. ledna 2012 Omega AT jsem mel ale s cernym cifrem pred timhle faceliftem, tento model ma skvely cifr. Zatim bojuji s tim quartzem. IWC je asi mimo moji relaci, hlavne je to o nekolik levelu jinde.Epos a Edox neni moje gusto.
Návštěvník Tada Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2012 Nomos Club mají 36mm Na ruce vypadají o dost větší.
Micey Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2012 done, kde maj Cuervo y Sobrinos kolem třiceti? Včetně DPH (pokud USA) a dopravy, myslim..
sodik Odesláno 19. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 19. ledna 2012 Když se podívám na MLtak připadají v úvahu Pontos, Maester, Le classiquPrvní můžu mít za 25tis cena u nas 66tisDruhe můžu mít za 17tis cena u nas 30tisTreti můžu mít za 24tis Ctvrte a pate můžu mít za 24tis cena u nas 42tis Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Micey Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2012 Měl bys prosímtě odkaz na ten španělskej shop?
Zeppelin Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2012 Za mě: co se týče luxusu za přijatelné peníze tak něco od Longines
sodik Odesláno 19. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 19. ledna 2012 Tak stále váhám.Dneska jsem byl v antiku a měli tam Rolex Oyster Precision, presne ty co tady koluji od Skalise. Docela me uhranuly kdyz sem je dal na ruku ) jsou s manualnim natahem, kyklopem v peknem stavu, zadne tukance ani skrabance, cifernik perfektni. Strojek jde ok, ale servis by asi potrebovaly. Jsou z roku 1984. Zatim jsem v ruce nemel starsi Rolady, dostel me ten tah, to je dobrej chřestýš a ta spona, kus skladaneho plechu ). Nevim kolik by kostoval servis strojku, ale cena je 33tis, ciz je docela dost.
sodik Odesláno 21. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 21. ledna 2012 kandidati Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Micey Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2012 Chrona od GP za třicet? Jsou sice celkem hnusný, ale i tak..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se