Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den, jsem tu nový, rád bych se dostal na správnou cestu v (už asi nikdy hodinky od výrobců trenýrek) a nestačím se divit co všechno bych chtěl :rolleyes: . Přišlo mi nejjednoduší začít pilotkama, jednoduchý ciferník bez popisu, manuální nátah, ale když jsem projel jedenáctistránkové vlákno o pilotkách o pár řádků níž, tak už nevím nevím. Tak se zeptám jestli je možné někde u nás vidět Stowy?

Návštěvník Tada
Odesláno

Nene, pokud se nic nezměnilo, tak Stowa jede jen přes svůj e-shop.

Odesláno

Nene, pokud se nic nezměnilo, tak Stowa jede jen přes svůj e-shop.

Díky, sice nemilé, ale v Chronoshopu s Archimede nebo Laco, jistě neprohloupím.

Odesláno

Na nejakym srazu bys jiste Stowy videl:)

zacal jsem Archimedama,ale historie a zpracovani me nasmerovaly na Stowy a nelituji

Odesláno

Nevím jak Laco, ale ohledně srovnání Stowa a Archimede tady jednou někdo psal, že Stowa je minimálně o třídu výš a že to nejvíc vynikne, když má člověk oboje vedle sebe.

Odesláno

Stowy se dají taky vyzkoušet v Německu v síti prodejen Manufactum (ve velkých městech jako Berlín, Frankfurt, Mnichov), ale není tam moc výběr - většinou jedny pilotky, jedny marine a partitio, svého času možná i Antey.

Odesláno (upraveno)

Tady je alespoň foto mých STOWA Antea. Jsou to parádní oblekovky bauhaus stylu, někomu vadí ostré a dlouhé nožky, ale když ony k nim parádně sedí, inu bauhaus styl.

Upraveno uživatelem pavča
Odesláno

<br />Tady je alespoň foto mých STOWA Antea. Jsou to parádní oblekovky bauhaus stylu, někomu vadí ostré a dlouhé nožky, ale když ony k nim parádně sedí, inu bauhaus styl.<br />

<br /><br /><br />

Moc povedený oblekovky, krásný strojek.

• po měsících...
Odesláno

Taky se mi moc líbí STOWA ANTEA, ale v bílém provení a na tahu. Škoda, že je nelze nikde v ČR koupit.

Dají se koupit na webu. Platit převodem, přes PayPal... Stowa není žádný turek od bazaru s ojetými Opely! Já sice třeba na servis jezdím osobně do Pforzheimu, protože tam mám obvykle cestu a mají hezké minimuzeum....

Odesláno

Na nejakym srazu bys jiste Stowy videl:)

zacal jsem Archimedama,ale historie a zpracovani me nasmerovaly na Stowy a nelituji

Má pravdu předseda...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...