Trojan Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2012 Zdravím vás, mám takový menší problém (no, menší, 42mm bez korunky ), koupil sem minulý rok z neznalosti Kenneth Cole, nevím co je to za model a je to fuk... Za tu dobu proběhly 3 úspěšné reklamace takže můj cíl je jasný - dohrabat se peněz při čtvrté A teď k samotnému problému: Pod sklíčkem je nějaké vlákno, není to zrovna drobeček na fotce je na 12. hodině viz šipka Odmotala se niťka sešívající "kůži" řemínku - rozvírá se to mezi sponou a tím držákem - takhle je to v klidovém stavu, jináč je tam větší díra. Prosím, omluvte fotky, telefounem vytvořené. Myslíte že mám při případné reklamaci šanci? Děkuju za názory!
JHonza Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2012 Ten řemínek bych řekl ne, to budou tvrdit, že je normální opotřebení. Nečistotu pod sklem bych asi reklamoval, to tam musel někdo zatáhnout při některé z oprav.
Trojan Odesláno 19. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 19. ledna 2012 Hmm na ten řemen sem spoléhal spíš.Myslíš, že to vezmou ikdyž to defacto "ničemu nevadí"? Mluvim vo tom chlupu.
cody Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2012 Na tvém místě bych si vzal suspenzor až tam počtvrté půjdeš.
Honza.manta Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2012 No nedával bych tomu velkou šanci. Ten chlup je chyba servisu, to bude omluva a vyčištění, ale ne uznaná závada.
Trojan Odesláno 20. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 20. ledna 2012 Já už tam pujdu popáté, neuznali mi jakési spožďování hodinek. Ale vrátily se v pořádku.Nejradši bych ty hodinky rozstřílel.Možná to zkusím stejně. A rovnou chlup i řemínek. Měl sem ty hodinky na ruce tak 5 měsíců z roku kvůli těm reklamacím... Díky za vaše názory kluci Cody: Jo, suspenzor i brankářskou helmu tu mám Snad mi baby nevyškrábou oči
Frantik Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2012 Ja se jen zeptam, ted to nemyslim zle - neni lepsi ten sunt vyhodit a mrknout na nejaky poradky hodinky tady na foru? Uprimne, co se da cekat od cinskejch smejdu? Opravujou to stejny kopyta, ktery to prodavaj. Takzeusetri nervy, hod to do popelnice a ponoř se zde do hledání novych hodinek, prinese ti to vic radosti, nez dokola resit tohle
Trojan Odesláno 20. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 20. ledna 2012 Chápu že to nemyslíš zle. Já ty hodinky nenávidím od tý chvíle, co se po 14 dnech nošení začaly zastavovat.Jde ale o to, že sem jednu reklamaci od vrácení 3700kč, nemám chuť jim ty peníze nechat. Kandidátů na nové hodinky je hodně, zatím vyhrávají Seiko Atlas, Frankenmonster nebo nějaké G-Shock
Frantik Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2012 Je jasny, ze 3700 jen tak na ulici nenajdes............jen jestli ti to stoji za ty nervy? Abys pak nezanevrel na vsechny hodinky.
Saso Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2012 Po kolkých reklamaciach Ti musia vrátiť peniaze? Nemohol si vrátenie peňazí pýtať už po druhej reklamácii? Inak vydrž a ten boj dobojuj.
Trojan Odesláno 20. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 20. ledna 2012 (upraveno) Tady de aj o prinicp. Tohle byl můj poslední kup hodinek "designérské značky" (čti "značky drahých sraček") v životě.Ještě mám skoro rok, to by bylo aby nechcíply Saso: Nene, můžeš žádat cash po 3 reklamacích stejné vady, či po 4 reklamacích libovolných. Upraveno 20. ledna 2012 uživatelem Trojan
kuncák7 Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2012 V 20. 1. 2012 v 13:58, 'Trojan' napsal: Tady de aj o prinicp. Tohle byl můj poslední kup hodinek "designérské značky" (čti "značky drahých sraček") v životě. Ještě mám skoro rok, to by bylo aby nechcíply Saso: Nene, můžeš žádat cash po 3 reklamacích stejné vady, či po 4 reklamacích libovolných. Ahoj, ten pásek ti opravdu neuznají ( ani náhodou ), opotřebení při denodenním nošení. Drobek je jasnej, ale bude to, jak se tu psalo- omluva a vyčištění- v lepším případě. Asi budeš muset "vymyslet" něco dalšího. Připrav se na to, že jsi 3700 vyhodil oknem, bohužel.
Trojan Odesláno 20. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 20. ledna 2012 Jestli jo, tak se v prosinci připravte na parádní video - rozstřelování hodinek vzduchovkou (s malorážkou by to měly za sebou moc rychle )
cody Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2012 Kolik ti zbejvá do konce záruky? Jestli víc jak měsíc, třeba něco příjde samo:-)
Trojan Odesláno 20. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 20. ledna 2012 Asi do 20.12., problém je spíš v tom, že se mi nechtěj nosit. Uvidíme pánové, jestli se něco objeví tak napíšu. Děkuju vám za reakce a názory Ale kdyby někdo náhodou věděl - jak sou na tom Vostoky s lumi? Uvažuju o těchto hodinkách. (nedávám přímo link na obrázek ať to tu neplevelim )
Trojan Odesláno 23. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 23. ledna 2012 Tak ne no:PZamykám, ještě jednou děkuju kluci.
Trojan Odesláno 26. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 26. září 2012 Odpadly 2 indexy a jeden propadl průhledem do strojku. Už jsem myslel, že ty peníze nedostanu zpět Hell yeah!
Roman-ZA Odesláno 26. září 2012 Nahlásit Odesláno 26. září 2012 Po tretej reklamacii sa vracaju peniaze. Koniec.
Trojan Odesláno 26. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 26. září 2012 No já mám jiný názor. Peníze se vrací po 3tí reklamaci téže vady případně po 4té reklamaci různých vad. Koniec.
Roman-ZA Odesláno 26. září 2012 Nahlásit Odesláno 26. září 2012 V 26. 9. 2012 v 10:56, Trojan napsal: No já mám jiný názor. Peníze se vrací po 3tí reklamaci téže vady případně po 4té reklamaci různých vad. Koniec.Neviem ako je to v CR. Ale reklamacia sa vztahuje na vyrobok, t.j. ak je vyrobok 3x reklamovany, tak je narok na vratenie penazi.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se