SniperWolf Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2012 Zdravim Vas nadsenci hodin!Viem ze je toto moj prvy prispevok na tomto fore ale hadam ma koli tomu neudupete....citavam Vase prispevky a vzdy sa tesim ked si niekto dobre vyberie...ja som privrzenec SEIKA ale nepohrdnem ani ziadnymi inymi krasnymi strojmi...mam vsak otazku resp. ziadost o Vase nazory postrehy na starsi model SEIKO Sportura SNA 451 o ktore mam zaujem....dakujem za vsetky prispevky a slubujem ze ak bude nieco s cim aj ja mozem obohatit toto forum tak nezavaham...
instant Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2012 Sportury su vsetky kvalitne vyrobene, solidny a prevereny quartz kaliber. Ak hladas elektricke hodinky na kazdy den, urcite chybu neurobis. Na tychto este schvalujem ze su dobre citatelne, napriek zapratanemu ciferniku.
SniperWolf Odesláno 21. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 21. ledna 2012 ano presne chcem to na caste nosenie ..jasne mam aj ine hodiny ale tieto sa mi pacia presne koli tomu co pises...dobra citatelnost a aj v noci pekne svietia
Onisau Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2012 Já byl kdysi pakakanej z těhle Sportur .. Tenkrát jsem se k nim nedostal, vlastně jsem je naživo neviděl nikdy. By mě zajímalo co bych jim říkal naživo
SniperWolf Odesláno 21. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 21. ledna 2012 na mna priliz futuristicke ale ked sa niekomu paci nebudem namietat....ono ja by som aj troska ocakaval keby mi niekto mozno aj posunul nejaky tip na ine hodiny...ved mozno su aj krajsie atd....
instant Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2012 Sportury co postoval Onisau, to je Seiko ikona, casom tomu clovek pride na chut. V dizajnerskych rebrickoch casto tento model boduje. V serii Sportura o krajsich ani neviem. Potom skus Velatura, to su take elektricke volnocasovky do vody, trochu masivnejsi dizajn, zacinaju s baterkovym quartzom a koncia kinetic direct drive a limitkou s automatickym chronografom, moj favorit su biele yachting timer, to su tie uplne vpravo v tej kolazi, ale aj ine modely su zaujimave, taka fotka na navnadenie: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
instant Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2012 a biele YT: /zdroj: monsterwatches.eu/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
SniperWolf Odesláno 21. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 21. ledna 2012 (upraveno) kraaasne masinky!aby sme sa rozumeli....jasne ze by som siel do mechanik aj ja som fajnsmeker ale s limitom 500? moc vody nenamutim...jaaj a aby som nezabudol tym ze nejaky tip som mal na mysli kludne aj ineho vyrobcu ...aj ked seiko sa mi dlhodobo osvedcilo v podobe mojich starych SGF763p Upraveno 21. ledna 2012 uživatelem SniperWolf
Onisau Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2012 na mna priliz futuristicke ale ked sa niekomu paci nebudem namietat....ono ja by som aj troska ocakaval keby mi niekto mozno aj posunul nejaky tip na ine hodiny...ved mozno su aj krajsie atd.... Tenkrát na ně byla reklama s chlapíkem ve sporťáku a ty budíky toho auta byly v korelaci právě se Seiko Sportura co jsem postoval... Jestli je někdo na klasiku, tak jsem to právě já. Seiko si na své ruce dost dobře nedokážu představit, a pokud ano, tak jedině tento model
SniperWolf Odesláno 23. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 23. ledna 2012 takze?ziadne dalsie postrehy navrhy?za nieco viac nobl nie som ochotny zaplatit tak neviem ci vobec existuje nieco ine pre mna
SniperWolf Odesláno 24. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 24. ledna 2012 taakze kupil som tie sportury teda vlastne kupil mi ich kamarat v nemecku teraz sa uz len dockat kedy dorazia....mam ale dalsi problem moje stare SGF 763 si davam do poriadku odstranujem skrabance a pod aj sklo som vylestil ale bum ho rozbil som ho...kto v SR mi to vymeni neviete mi poradit?som z okolia LC a chcel by som pokial je to mozne namieso hardlexu dat safir... vie mi niekto aspon priblizne povedat kolko taka parada stoji?
SniperWolf Odesláno 25. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 25. ledna 2012 neviem teraz ktore myslis tak dam oboje.... nove foto este nemam kedze su v nemecku ale foto su napr tu http://www.a-moriden.jp/sportura/sna451p1.html a tie na ktorych chcem vymenit sklo su tu http://www.chronograph.com/store/catalog/products/SGF763P.jpg
SniperWolf Odesláno 25. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 25. ledna 2012 neviem teraz ktore myslis tak dam oboje.... nove foto este nemam kedze su v nemecku ale foto su napr tu http://www.a-moriden.jp/sportura/sna451p1.html a tie na ktorych chcem vymenit sklo su tu http://www.chronograph.com/store/catalog/products/SGF763P.jpg
SniperWolf Odesláno 31. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2012 Dnes som bol v jedno znamom servise s tymi starsimi seikami po predchadzajucom dohovore a povedali mi ze oni mi ziadne sklo nevymenia lebo ze to sa neda a ze to len original a pod.je to vobec pravda?je mozne ze sklo rovnakeho priemeru nejde zalozit do inych hodin?naco ma tam potom pank ovobec volal ked som mu vopred povedal presne o aky typ hodin ide a on mi potom povie ze on seiko nerobi?no som mierne rozcarovany
instant Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2012 (upraveno) skusenost napis do recenzii. ten model zas az tak stary nie je. Ide o azijsky model seiko, alebo europsky? vidim ho stale svietit na par e-shopoch, ale moze to byt neoficialny dovoz. Upraveno 31. ledna 2012 uživatelem instant
SniperWolf Odesláno 31. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2012 (upraveno) ano aj ja som ten model videl este v ponuke ale kupoval som si konkretne tieto v roku 1999...mozno sa pokusim o ejaku minirecenziu...nic to ale nemeni na mojej reakcii na cloveka v servise....btw mam ich kompletne prelestene a v predajni kde som si kupil sportury mam slubenu vymenu skla hoci aj za zafir jediny problem je ze to kus potrva kedze je to v DE......jaaaj este som zabudol pytal si sa ci je to europsky model...neviem ako to rozoznat mozno by si mi mohol pomoct...kupene boli ale v SR Upraveno 31. ledna 2012 uživatelem SniperWolf
instant Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2012 ano aj ja som ten model videl este v ponuke ale kupoval som si konkretne tieto v roku 1999...mozno sa pokusim o ejaku minirecenziu...nic to ale nemeni na mojej reakcii na cloveka v servise....btw mam ich kompletne prelestene a v predajni kde som si kupil sportury mam slubenu vymenu skla hoci aj za zafir jediny problem je ze to kus potrva kedze je to v DE......jaaaj este som zabudol pytal si sa ci je to europsky model...neviem ako to rozoznat mozno by si mi mohol pomoct...kupene boli ale v SR tak si ich daj vymenit v DE a netrap sa s miestnymi kuzelnikmi.. si akurat zvysis tlak
SniperWolf Odesláno 31. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2012 myslim ze si to vystihol dokonale
SniperWolf Odesláno 9. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 9. května 2012 pani mam otazku..mam sportury SNA 451 http://www.a-moriden.jp/sportura/sna451p1.html no a samozrejme som poskriabal remienok....je to kombinacia lesteneho a kartacovaneho povrchu...lesteny napravit viem ale ako na ten zbytok?ma niekto nejaku radu?pekne vopred dakujem nechcem napachat viac skody ako uz je...btw tie sriabance niesu velke ale aj tak ma to stve ved to poznate nie?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se