Chumpus Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 18-20 tis. jenů, pro frikulíny, co si původně přišly pro radu ohledně Stormů je to jako dělaný. http://www.pmwf.com/Phorum/read.php?4,377627,377627 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 18. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2012 tyjo, to mě ale fakt baví. Myslím, že ideální hodinky na párty.Kde by se to dalo sehnat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teedy Odesláno 18. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2012 tyjo, to mě ale fakt baví. Myslím, že ideální hodinky na párty. Kde by se to dalo sehnat? Na ebay,ale ta cena je vyšší než bych si představoval.Za ty prachy mám jiný favority Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 18. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2012 To je fakt. Za 200 dolarů by byly fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enGiN Odesláno 18. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2012 Rozhodně mají něco do sebe! Jenom škoda toho ( tady navíc velkého ) loga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t48mirek Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2012 podle mě nic moc mám raději jiné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se