Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 23. 1. 2012 v 19:49, 'tmoris' napsal:

supr fotky, ale nemuzu si pomoct, me se proste vic libi ten mod se zlatymi indexy, viz vlakno se seiko mody. je takovy subtilnejsi..

Předpokládám tyhle :-). Mám rád oba styly, ty zlaté jsou označované jako vintage. Trochu mi vadí překrytí indexů původníma ručkama.

Odesláno
  V 23. 1. 2012 v 20:33, 'financ' napsal:

Trochu mi vadí překrytí indexů původníma ručkama.

A tento problém vyřeší nové rafiky...
Odesláno
  V 23. 1. 2012 v 20:33, 'financ' napsal:

Předpokládám tyhle :-). Mám rád oba styly, ty zlaté jsou označované jako vintage. Trochu mi vadí překrytí indexů původníma ručkama.

odkaz

nakonec jsem neodolal vzit si verzi s datem :)

Odesláno
  V 23. 1. 2012 v 19:49, 'tmoris' napsal:

supr fotky, ale nemuzu si pomoct, me se proste vic libi ten mod se zlatymi indexy, viz vlakno se seiko mody. je takovy subtilnejsi..

mám stejný názor, zlatá mi také více sedí. Na cestě FFF gravírovane dýnko a pre-order na embosované v K-verzi :)

Odesláno
  V 24. 1. 2012 v 5:47, 'Dantechno' napsal:

Nevim , na me ty hodinky pusobi dost forove... Jsou hezky , to jo ale vadi mi copysyndrom ...

Pocit z hodinek určitě převyšuje cenu za kterou se dají pořídit. Přemýšlím, co dneska nezavání copysyndromem...moc toho nebude .....

Odesláno
  V 26. 1. 2012 v 9:13, 'Chosef76' napsal:

Pocit z hodinek určitě převyšuje cenu za kterou se dají pořídit. Přemýšlím, co dneska nezavání copysyndromem...moc toho nebude .....

Copysyndrom je slovo co jsem si vymyslel abych vyjadril pocit ktery z nich mam :D . Jde o to , ze se snazi priblizit BP FF......

Odesláno
  V 26. 1. 2012 v 9:38, 'Dantechno' napsal:

Copysyndrom je slovo co jsem si vymyslel abych vyjadril pocit ktery z nich mam :D . Jde o to , ze se snazi priblizit BP FF......

Já to pochopil :). Taky to tak cítím a přesto se mi hodně líbí.

Odesláno
  V 26. 1. 2012 v 9:48, 'Chosef76' napsal:

Já to pochopil :). Taky to tak cítím a přesto se mi hodně líbí.

Urcite vis , ze jsem tu mel jeden z prvnich techto modu (asi s financem). Mel jsem cernou PVD variantu date i s ruckama a AR safirem.... (Na dynko jsem byl v poradniku ale nejak se to tahlo). Nejdriv mi vadil tah , plechove koncovky. Potom mi dost vadila korunka - nesroubovaci, ac hodinky normalne do vany nesundavam , tady jsem mel strach. A nakonec me prepral ten vyse popsany pocit... Jinak to byly moc krasne hodinky. Ten kdo se s tim totozni bude navysost spokojeny....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...