Honza S23 Odesláno 26. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 26. ledna 2012 Ahoj, vůbec nechápu jak tohle forum funguje. Včera když jsem se odhlásil, tak mi přišlo ještě několi odpovědí na e-mail, ale tady nejsou. Odpověděl jsem Pavlovi, ale tady se to taky neukázalo, tak teď jsem s toho zmatenej a píšu raději ještě sem, abych se ujistil, že Pavel moji prosbu obdržel. Honza.
bohus76 Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2012 Ahoj, vůbec nechápu jak tohle forum funguje. Včera když jsem se odhlásil, tak mi přišlo ještě několi odpovědí na e-mail, ale tady nejsou. Odpověděl jsem Pavlovi, ale tady se to taky neukázalo, tak teď jsem s toho zmatenej a píšu raději ještě sem, abych se ujistil, že Pavel moji prosbu obdržel. Honza. Asi počítám,že jsi dostal SZ /soukromá zpráva/jen pro tebe a objeví se v pravém horním rohu u nicku /přihlašovacího jména/.Klepneš tam na ten trojuhelníček a zobrazí se Ti v nabídce Messenger,otevřeš ho a v něm jsou ty zprávy co ti chodí na mail.
vraby Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2012 AtlanticMariner modrá i černá varianta ciferníku.
bohus76 Odesláno 28. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2012 AtlanticMariner modrá i černá varianta ciferníku. Ty vypadají dost dobře,snad se budou Honzovi líbit,jdu si zjistit cenu.
vraby Odesláno 28. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2012 Ty vypadají dost dobře,snad se budou Honzovi líbit,jdu si zjistit cenu. U nás něco málo přes 8litrů.
bohus76 Odesláno 28. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2012 U nás něco málo přes 8litrů. Dej prosím nějaký link,kde u nás díky.
vraby Odesláno 28. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2012 Dej prosím nějaký link,kde u nás díky. zděs: http://hodinky.inshop.cz/atlantic/panske/atlantic-81355-41-61.html
Honza S23 Odesláno 28. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 28. ledna 2012 Ahoj, pro ty jsem byl rozhodnut, kdybych musel slevit z nějakého požadavku.....jsou totiž jen 50metrovky. Jinak na ruce jsou moc pěkné, měl jsem je v černém provedení, ale jsou trochu menší. Ale fakt moc hezký.Teď však Orientky je jasná volba. Polákům jsem psal.....a poslat do ČR, žádný problém.....cena+ 27 PLN za poštovné. Tak v pondělí na tom začnu pracovat. U těch Atlantic-ů je zajímavé, že serie se jmenuje MARINE a přitom jsou to jen WR50. Nenechte se zmást....na některých webech uvádějí WR100...např hodinářství Jihlava, ale je to chybně napsané. Honza.
Honza S23 Odesláno 13. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 13. března 2012 Ahoj,tak jsem konečně dostal výzvu z celnice k vyzvednutí......zmocnil jsem poštu....tak už se snad konečně dočkám. Trvalo to dost dlouho....doufám, že nebudu zklamanej. Honza.
Honza S23 Odesláno 19. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 19. března 2012 Ahoj,tak jsou konečně doma a jsou supr. Jelikož závěr hledání probíhal většinou prostřednictvím SZ, tak pro ty , kteří četli celé vlákno? ....Poláci zklamali.....hodinky jsem objednal na Ebay .....clo -0,- ....DPH 735,-Kč.Splnují všechny požadavky, které jsem měl.Doporučuji všem "slepcům" , jako jsem já ........je na ně opravdu úžasně vidět..PAVLE (VRABY) JEŠTĚ JEDNOU MNOHOKRÁT DĚKUJI.Honza.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se