Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, vůbec nechápu jak tohle forum funguje. Včera když jsem se odhlásil, tak mi přišlo ještě několi odpovědí na e-mail, ale tady nejsou. Odpověděl jsem Pavlovi, ale tady se to taky neukázalo, tak teď jsem s toho zmatenej a píšu raději ještě sem, abych se ujistil, že Pavel moji prosbu obdržel. Honza.

• Odpovědi 50
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ahoj, vůbec nechápu jak tohle forum funguje. Včera když jsem se odhlásil, tak mi přišlo ještě několi odpovědí na e-mail, ale tady nejsou. Odpověděl jsem Pavlovi, ale tady se to taky neukázalo, tak teď jsem s toho zmatenej a píšu raději ještě sem, abych se ujistil, že Pavel moji prosbu obdržel. Honza.

Asi počítám,že jsi dostal SZ /soukromá zpráva/jen pro tebe a objeví se v pravém horním rohu u nicku /přihlašovacího jména/.Klepneš tam na ten trojuhelníček a zobrazí se Ti v nabídce Messenger,otevřeš ho a v něm jsou ty zprávy co ti chodí na mail.
Odesláno

AtlanticMariner modrá i černá varianta ciferníku.

Ty vypadají dost dobře,snad se budou Honzovi líbit,jdu si zjistit cenu. :smile_anim:
Odesláno

Ahoj, pro ty jsem byl rozhodnut, kdybych musel slevit z nějakého požadavku.....jsou totiž jen 50metrovky. Jinak na ruce jsou moc pěkné, měl jsem je v černém provedení, ale jsou trochu menší. Ale fakt moc hezký.

Teď však Orientky je jasná volba. Polákům jsem psal.....a poslat do ČR, žádný problém.....cena+ 27 PLN za poštovné. Tak v pondělí na tom začnu pracovat.

U těch Atlantic-ů je zajímavé, že serie se jmenuje MARINE a přitom jsou to jen WR50. Nenechte se zmást....na některých webech uvádějí WR100...např hodinářství Jihlava, ale je to chybně napsané. Honza.

• po měsíci...
Odesláno

Ahoj,tak jsou konečně doma a jsou supr. Jelikož závěr hledání probíhal většinou prostřednictvím SZ, tak pro ty , kteří četli celé vlákno? ....Poláci zklamali.....hodinky jsem objednal na Ebay .....clo -0,- ....DPH 735,-Kč.

Splnují všechny požadavky, které jsem měl.

Doporučuji všem "slepcům" , jako jsem já ........je na ně opravdu úžasně vidět..

PAVLE (VRABY) JEŠTĚ JEDNOU MNOHOKRÁT DĚKUJI.

Honza.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...