Quido Morava Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2012 Řekl bych, že by se k dokonalému pouzdru hodily více tyhle oka a hranatá spona. Vypadá to víc strojařsky, stejně jako pouzdro Panerajek. Ty kulaté vypadají tak nějak lacině a leštěné taky nejsou to pravé ořechové. co člověk, to názor... mně se zase zrovna líbí ty "ohýbané" včetně té "primitivní" spony, jakoby zrovna vylezly z ponorky, kde si ten řemen během dlouhých tichých ponorů dělal sám...
zrno Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2012 No tohle je první pokus z toho co bylo běžně skladem...
efreeti Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2012 Když už jsme u toho sháním ty očka (vsuvky) a spony ... neví někdo kde by se daly sehnat? mam jen klasický hranatý ale to neni uplně ono . Popřípadě je někdo schopnej naohýbat z nerezu? Jestli nebude levnejsi vykuchat nejake klasicke nylonove nato nebo zulu...
Viktor Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2012 Kluci i ke košili to vypadá dobře........švihák lázeňský Doufám, že máš na nohách kanady vzor 60 ?
Frantik Odesláno 26. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 26. ledna 2012 Doufám, že máš na nohách kanady vzor 60 ?
Rudykopalsson Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2012 za mě asi docela jo... ale hnědý bude lepčejší...
zrno Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2012 co třeba takhle? hnědý 22mm Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Quido Morava Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2012 za sebe: k těmhle sedí tento hnědý, je to krása! a k těm Panerai spíše ten černý... ještě kdyby byl bíle prošitý, toby bylo moje gusto
zrno Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2012 To prošití je u mě trochu problém :-( takže vše ručně... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Quido Morava Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2012 Ty to dokážeš, Oto! My Ti tady všichni věříme...! (...když prošiješ vyvložkovaný - ale tam je to nutnost, já vím)
zrno Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2012 No ta tenší kůže se bude prošívat blbě, protože se bude při dotáhnutí kroutit :-( musím sehnat novej stroj ...
Petr Svenda Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2012 Hele, Oto, a ten chlupatej remen uz jsi vymyslel?
zrno Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2012 vymyšlenej je dávno , ale nemam matroš a odvahu na to ho spíchnout....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se