Leviathan Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 Na margo mojho prislubu, ze budem poctivo hodnotit kolegov s ktorymi som mal tu cest obchodovat. Takze Petr Svenda public/style_images/cethin/user_popup.png" velmi prijemny clovek, seriozne jednanie. Nelenil sadnut do auta a koli hodinkam merat cestu az do Bratislavy. Pohodovy pokec pri kavicke. S tymto panom budem kedykolvek rad obchodovat znovu. Dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svenda Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 Diky. Ona to z toho Zlina neni takova dalka, aby si clovek neudelal pekny vylet. A hodiny mam zrovna na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 Jo jo, s Petrem bezproblémovej obchod. Navíc je docela odvážnej. Byl to jeho asi první větší kšeft na fóru a on na blind pošle cca 18 kolíků, nebo kolik to bylo, nějakýmu šmoulovi do Liberce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svenda Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 Taky jsem si rikal, ze jsem peknej magor, tehdy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 taky vše bez problémů... v roli kupujícího... co řekne, to platí... díky za obchod, kdykoliv, cokoliv:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2012 ...za mě také 100%... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henatko Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2012 Doporučuji , jednání férové a rychlé . Hodinky zabalené důkladně . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svenda Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2012 Diky, no, delal jsem, co jsem mohl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2012 Výborný obchod, vse klaplo jak mělo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svenda Odesláno 28. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2012 (upraveno) Musim si sem poctive napsat jedno negativni hodnoceni sam na sebe. Nabidl jsem jednomu vazenemu clenovi jedny celkem kultovni hodinky /Moony/, ktere poptaval. Obchod probihal cestou SZ celkem v pohode do doby, kdy jsme se domluvili na cene a na predani. V ten moment se ve mne neco vzeprelo a po bezesne noci, kdy jsem si ujasnil, ze je vlastne vubec nechci prodat, kdy jsem premyslel, jak z toho ven aspon trochu se cti, jsem obchod s omluvou a vysvetlenim zrusil. Nicmene, pisu to sem, abyste si na me dali pozor. Upraveno 28. listopadu 2012 uživatelem Petr Svenda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 Bezvadný obchod, rychlé seriózní jednání, příjemná komunikace, prostě vše, jak má být, proto děkuji a vřele doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2012 ..další bezvadná káva, včetně oběda a 100% pro Petra.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 10. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2013 Dalsi naprosto pohodovy obchod a diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se