jozin Odesláno 13. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2006 Tieto hodinky som dal na Aukro.Bol som napadnuty,ze je to skladacka.Co vy na to?
mnovace Odesláno 13. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2006 Nevím jak tě napadli ale skládačka to je.
typograf Odesláno 13. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2006 ..... že nevypydají jako Prim Sport .....
Prokop Odesláno 13. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2006 Toto skutečně skládačka je. Bohužel ještě dost necitlivá. Na druhou stranu vypadají, že mají zachovanou vteřinovku, což je nyní úzkoprofilové zboží, takže svou cenu rozhodně mají. Nicméně jen jako samostatné díly.
cigi Odesláno 13. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2006 Je to nehorázná skládačka, ale dneska se něco takového jmenuje soliter nabídni mi je mailem, jestli je chceš prodat.
Prokop Odesláno 13. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2006 Je to nehorázná skládačka, ale dneska se něco takového jmenuje soliter nabídni mi je mailem, jestli je chceš prodat. Právě jste si zvýšil cenu.:D
cigi Odesláno 13. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2006 Vy jste mi zvýšil cenu - o tu vteřinovku mi šlo :D:D
VS Odesláno 13. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2006 Vy jste mi zvýšil cenu - o tu vteřinovku mi šlo :D:D Jestli chceš jen vteřinovku, zkus to tady http://hodinarstviualese.sweb.cz/ Koupil jsem tam nerez SportII s touhle vteřinovkou. Pan hodinář říkal, že by jich mohl poskládat i víc, ale došla pouzdra. Tak mu třeba nějaké ručičky zbyly. Ale ta skládačka na obrázku je super ještě by to chtělo jinou velkou ručičku, ať každá součástka jiná :D
rur Odesláno 13. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2006 Tieto hodinky som dal na Aukro.Bol som napadnuty,ze je to skladacka.Co vy na to? U těchto na aukru mě zase nějak neladí ty ručičky nebo se mílím
Prokop Odesláno 13. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2006 Těžko soudit, ale osobně si myslím, že to je také stavba.
rur Odesláno 13. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2006 Těžko soudit, ale osobně si myslím, že to je také stavba. Po diplomatech, ale jedny z nejhezčích primek
jozin Odesláno 13. prosince 2006 Autor Nahlásit Odesláno 13. prosince 2006 Dik za nazory.Bol som,v podstate,ani nie napadnuty,ale,ze si kazim meno skladackami.Dost ma pletie ten cifernik.V ziadnych Sportoch taky nie je a tento vyzera byt povodny.Totiz okrem sekundovky a napisu sport kooperuje s podobnymy modely.Aj napis CSSR je dole deleny.
VS Odesláno 13. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2006 Těžko soudit, ale osobně si myslím, že to je také stavba. Po diplomatech, ale jedny z nejhezčích primek Taky se mi moc líbí. Sice jsem nesehnal chromované pouzdro, jenom zlacené, ale i v něm vypadají skvěle. A to zlaté hodinky taky moc nemusím. Tohle bych někdy rád viděl v nabídce Prima v nerezu.
jozin Odesláno 13. prosince 2006 Autor Nahlásit Odesláno 13. prosince 2006 Tie druhe,co su tu na obrazku,tie su povodne.Su v chrome,lebo Prim nejak ocel nepouzival.Myslim si,ze za minuleho rezimu davali do hodin vsetko,co bolo na sklade,len aby sa plnil plan.Kedysi to nebolo o krase,ale o pocte kusov.Hlavne u tych velkoseriovych.
cigi Odesláno 13. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2006 jozine, už se to tu vícekrát psalo - spousta skládaček je rovnou z výroby - co bylo na skladě, montovali - pětiletka se neptala. Další množství vzniklo u hodinářů, nebo i u zaměstnanců primu, co tak kdo přinesl domu náhodou v montérkách, takže možné je vše. Ale myslím, že sběratelští fajnšmekři tady maji jasno a cení především nazývejme to modelové hodinky - většinou jsou v nějakém katalogu - pak je to tutovka.
rur Odesláno 14. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2006 Taky jsem řešil jaké mají být ručičky u těch mích vlevo a asi ty vpravo?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se