Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím vás, pánové i dámy. :smile_anim:

Před nějakým časem jsem se začal zajímat o hodinky a nasbíral pár kousků, ze kterých mám radost. Zde bych vám rád ukázal své kapesní hodinky Omega.

Jedná se dle mého o velmi běžný typ. Tento kousek byl vyroben někdy okolo roku 1920. Plášť je ze stříbra a je trochu pomačkaný. Nicméně vše funguje tak, jak má. Co se týče přesnosti, tak dělají pár vteřin za 24 hodin. Na prohlídce a vyčištění byly u mého dědy.

Fotky jsou pořizovány mobilem, tak prosím o shovívavost :rolleyes:

post-18981-001893700 1327844080.jpg

post-18981-042124500 1327844147.jpg

post-18981-086451000 1327844227.jpg

post-18981-048335500 1327844238.jpg

post-18981-030909100 1327844249.jpg

• po 3 týdnech...
Odesláno

Děkuji za chválu. Mám z nich stále radost. :smile_anim:

Bude to asi fotkou... Já myslím, že ty ručky jsou původní...viděl jsem je na více modelech.

Odesláno

Děkuji za chválu. Mám z nich stále radost. :smile_anim:

Bude to asi fotkou... Já myslím, že ty ručky jsou původní...viděl jsem je na více modelech.

Tvar ručiček je správný, jen to vypadá, že jednu někdo vyměnil a proto je světlejší.

Odesláno

Tvar ručiček je správný, jen to vypadá, že jednu někdo vyměnil a proto je světlejší.

Tak tak jak jsi řekl, správná , ale jiná. Hodinkám to ale asi vůbec nevadí. Hezký číselník a celkově slušný stav.

Šup šup další fotky ať se pokocháme.:smile_anim:

Odesláno

Tak tak jak jsi řekl, správná , ale jiná. Hodinkám to ale asi vůbec nevadí. Hezký číselník a celkově slušný stav.

Šup šup další fotky ať se pokocháme.:smile_anim:

a co takoveto klasiky,zatim mam hrube fotky

Odesláno (upraveno)

nemuzu tam dostat prilohu,foto asi je pozde,naposledy pokus

post-5465-046210400 1329753611.jpg

Upraveno uživatelem Jay Doll
Fotka zmenšena, příště mažu
Odesláno

Kerob, tohle má být fotka hodinek? Plachta jako fotbalový hřiště a kdesi uprostřed cosi malého...

Zkus to znova, zmenši to na 800x600 a pak to sem dej, rádi se pokocháme. A tohle ať prosím někdo smaže.

Odesláno

Díky. Moc pěkný kousky. Ještě nějakou povídačku by to k nim chtělo...

Sorry, snad me zacatecnictvi omluvi.Samo neni pro me problem dat format fotek jak rikas.Nebude to hned nafotit to tak jako vidim tady ty profiky. Kazdopadne ne vsechny kousky maji historii,ozenil jsem se do prvorepublikove hodinarske rodinky.Takze vetsina byla ukryta pred rudokozci hluboko v pradelnicich.Ale rad nafotim otevrene.Jinak mam nekolik i naramkovych,zcela pochybnych znacek dle nazvu,ale nektere kupodivu chodi,ale to nepatri do teto sekce.

To Karlos: jeste jednou sorry

Odesláno

nemuzu tam dostat prilohu,foto asi je pozde,naposledy pokus

post-5465-046210400 1329753611.jpg

Moc pěkná sbírka, taky bych se chtěl takhle oženit :)

Možná si to zaslouží vlastní vlákno...

Odesláno (upraveno)

Moc pěkná sbírka, taky bych se chtěl takhle oženit :)

Možná si to zaslouží vlastní vlákno...

no taaaak, to jsem nechtel :sad01_anim: ale vzhledem k tomu,ze to nejsou vsechny,zitra upravim a poslu dalsi,to jsou spise noname,ale fungujou,ale upravim velkost jpg ale prostredi nezmenim prozatim.Pokud byste chteli nektery konkretni videt v detailu a jinem prostredi(kritikove):smile_anim:,udelam si cas a nafotim lepe a na lepsim miste

Upraveno uživatelem kerob
Odesláno

no taaaak, to jsem nechtel :sad01_anim: ale vzhledem k tomu,ze to nejsou vsechny,zitra upravim a poslu dalsi,to jsou spise noname,ale fungujou,ale upravim velkost jpg ale prostredi nezmenim prozatim.Pokud byste chteli nektery konkretni videt v detailu a jinem prostredi(kritikove):smile_anim:,udelam si cas a nafotim lepe a na lepsim miste

Myslel jsem to tak, že tvoje fotky a příspěvky bys mohl mít ve vlastním vlákně a ne v mém vlákně nazvaném Kapesní Omega. Máš tam totiž mnohem víc hezkých kousků.

Odesláno

Ty Omegy se mi libi i prestoze uprednostnuji zlate triplastove zdobnejsi modely. Nevis jestli byl cifernik renovovan nebo alespon cisten?

Díky. Pokud já vím, tak renovace určitě ne. Jestli ho děda při rozebrání přetřel hadříkem, to si nejsem jistý, ale žádnej větší zásah určitě neudělal.. :smile_anim: Ciferník je opravdu čistý a pěkně zachovalý.

Odesláno

Díky. Pokud já vím, tak renovace určitě ne. Jestli ho děda při rozebrání přetřel hadříkem, to si nejsem jistý, ale žádnej větší zásah určitě neudělal.. :smile_anim: Ciferník je opravdu čistý a pěkně zachovalý.

Jo Vodnany teprve ted jsem si všiml,tam se táta vyučil u hodináře pana Součka v roce 1922.A ručky se zlatily na žluto nebo na červeno.Že je hodinová jiná kvuli tomu bych si nedal nohu za krk hi.Zdravím Vodnany

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...