lexa Odesláno 30. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2012 Dobry den,protoze moje SMP se nehodi k uplne kazde situaci,hledam neco vic tool a neco lacinejsiho,volba padla na digi a casio,tam mam jasno,chci hranate,ne kulate,a docela me zaujaly G v bile barve,po trech dnech hledani me docela zaujaly ,maji docela zajimave a ne zcela standardne reseny remen,viz video,bezna cena je okolo 2600,-,na jednom eshopu v cz jsou v akci za 1500,-,zajimal by me nazor zdejsich odborniku,pripadne jina varianta,nebo dokonce jestli nekdo neco podobneho,klidne i noseneho neprodava,nez bych vlozil inz do prislusne sekce,dekuji za vsechny rady,komentare Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
t2 Odesláno 30. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2012 Jenom krátce: bílá nezůstane bílá dlouho na pásku ani na bezelu. Bílá jako stylovka ( kdyby se to někomu líbilo, mě ne) ale asi ne jako tool hodinky. Inverzní display je hůře čitelný. 1500 je dobrá cena. Já bych doporučoval jako tool základní klasiku DW 5600E.
ggrand Odesláno 30. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2012 (upraveno) Nazdar, spíš bych uvažoval nad černo-fialovou verzí, viděl jsem ji naživo, má jiný pásek, lepší čitelnost a jako jo, líbily se mi(na netu jsem je viděl i za 1800,- ale už je to nějaký čas). Vybaveností je ten modul někde na úrovni Mudmanů G9000, což je fajn. Stejně bych u obou modelů hodil dolů pásek, co k tomu je a koupil Zulu/nato, protože tyto modely mají už v základu adaptér na Nato a ty pásky k nim jsou hrůza. Edit: ještě mě napadá, že u všech 5600 jdou blbě mačkat tlačítka-jsou malá a málo trčí, takže spíš nehtem. Nejvíc jsem byl spokojený s DW-9052, když se natuní na nato, tak vypadají skvostně. Upraveno 30. ledna 2012 uživatelem ggrand
A10 Odesláno 30. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2012 Bílou variantu bych opravdu nebral, jak bylo už napsáno za chvilku bys litoval. A taky čitelnost inverzního displeje opravdu nic moc. Podívej se sem, třeba si vybereš. http://www.hodinky.inshop.cz/price_list.asp?level=20&desc=0&ordering=3
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se