Pastva Odesláno 30. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2012 Dobry den.Máme doma tyhle hodinky už hodně dlouhou dobu a chtěl bych Vás poprosit o jejich určení. Jestli by se Vám podařila určit i přibližná cena, budu rád, né proto, že bych je snad chtěl prodat, ale spíš pokud mají aspoň nějakou(větší) hodnotu uvažoval bych o opravě. Díky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kutilprim Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2012 Plášť stříbro, strojek běžný nic extra. Cena v tomto stavu přibližně 350 Kč. Pokud by byly kompletní a funkční cena by se pohybovala kole 1000 Kč i víc. Ceny beru podle cen na Aukru a tam není nic jisté, můžou se prodat za 100 Kč nebo taky za 800 Kč, já vzal takovej běžnej průměr. Rok výroby tak počátek 20. století cca 1910, ale to je jen můj odhad a já nejsem žádnej odborník. Jinak příště by to chtělo zmenšovat fotky, jinak budou pravděpodobně smazány. Prodávat by je byla škoda, těch pár stovek za to nestojí, i když oprava by se pravděpodobně mohla rovnat ceně funkčních hodinek, tak je to dobrá investice do budoucna.
Pastva Odesláno 31. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2012 Děkuji mocPlášť stříbro, strojek běžný nic extra. Cena v tomto stavu přibližně 350 Kč. Pokud by byly kompletní a funkční cena by se pohybovala kole 1000 Kč i víc. Ceny beru podle cen na Aukru a tam není nic jisté, můžou se prodat za 100 Kč nebo taky za 800 Kč, já vzal takovej běžnej průměr. Rok výroby tak počátek 20. století cca 1910, ale to je jen můj odhad a já nejsem žádnej odborník. Jinak příště by to chtělo zmenšovat fotky, jinak budou pravděpodobně smazány. Prodávat by je byla škoda, těch pár stovek za to nestojí, i když oprava by se pravděpodobně mohla rovnat ceně funkčních hodinek, tak je to dobrá investice do budoucna.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se