semi001 Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2012 (upraveno) Ahoj Všem, Do max dvou měsíců, bych si rád pořídil klasické bondovky, nicméně na nové nemám a starší se mihnou tady jen málo. Můj strop je max 30tis dají se sehnat v automatu? Nebo jen Quartz? Popř jsem třeba koukal na tyto, ale jsou to quartz. A cena se mi zdá vysoká. Ale nejsem znalec https://www.chrono24...m&watchTypeId=U Děkuji za jakékoliv rady Tom Upraveno 1. února 2012 uživatelem semi001 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2012 myslim ze sehnat automaty s cal 1120 se da i za 30 a mozna i tady. Pocitej s investici do servisu jeste v radu tisicu Kc v budoucnu. Radim cekat a nekupovat baterkace, kdyz touzis po mechanikach. Shanej i na UK ebayi treba, za 2 mesice se tam neco urite otoci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2012 Dej tady poptávku do inzerce, za 30 by ti někdo automaty v rozumnym stavu pustit mohl.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 1. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2012 Na ebay moc zkušeností nemám, radši bych koupil v ČR. Docela mě táhne i starší cal s ručním nátahem:-)Zkusím dát do poptávky a uvidíme. Cirka před měsícem tu cal 1120 byl na prodej, ale to jsem ještě nebyl 100% rozhodnutej:-( Baterku tedy nebrat?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2012 baterku spíš ne, stejnak bys začal po krátký době pokukovat po automatech.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 1. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2012 baterku spíš ne, stejnak bys začal po krátký době pokukovat po automatech.. Je pravda, že když jsem tu kupoval Fortisy ( mé první lepší hodinky ) myslel jsem, že mám dost na nějakou dobu, ale vydrželo to dva měsíce a už bych chtěl jiné:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 4. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2012 To znam :-) Jinak nedavno jsem zde jedny prodal za 24.000. Treba se zase nejake objevi, musis sem chodit denne a byt ve strehu. Drzim palce a gratuluji k dobremu vkusu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 4. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2012 Jojo vím, že jsi je prodával, ale to jsem ještě nebyl plně rozhodnutý. A chodím sem pořád, už i na mobilu, stále aktualizuji:-) Mladá mi pořád říká, že jsem nemocný když mě vidí:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo_S Odesláno 4. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2012 Myslím, že sis vybral dobře. Bondovky to je velká klasika, která nikoho neurazí. Sám o ni uvažuji velmi intenzivně, je potřeba sledovat zdejší inzerci, což dělám . Neboj se, já chci quartzky a mám pro to své důvody, tudíž ti nebudu vytvářet konkurenci. Fakt dobrý výběr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 4. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2012 A chodím sem pořád, už i na mobilu, stále aktualizuji:-) Mladá mi pořád říká, že jsem nemocný když mě vidí:-) To je jenom zdání, má se dívat jinam, tady nejsou žádní pacienti.. Jinak pokud Tě to "táhne k mechanice" tak určitě vydrž a hlídej, když Ti přijdou domů za čtvrt roku, radost nebude menší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 4. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2012 To je jenom zdání, má se dívat jinam, tady nejsou žádní pacienti.. Jinak pokud Tě to "táhne k mechanice" tak určitě vydrž a hlídej, když Ti přijdou domů za čtvrt roku, radost nebude menší Viď taky ji to pořád říkám:-) Jen si nejsem pořád jistý tou mechanikou, čtu tady vše možné a u obou jsou plusy i mínusy:-( potřebuji je spíše pro volný čas ( sport atd ) Už se mi o tom i zdá:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRISTAL01 Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2012 asi nejsem ten pravý chronomág ale prodal jsem svoje ML automaty, které vypadaly skvěle, jen mi vadilo že je po 2 dnech v klidu musím znovu nastavovat, pořídil jsem si Omega Aqua terra baterkáče a super, takže pokud nemáš houpačku a nechceš se v tom pořád rýpat ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slim_brno Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2012 Taky jsem o tom před nějakou dobou přemýšlel a dopadlo to tak, že jsem tady těsně po vánocích kupoval Co-axy a radím buď rovnou došetřit na 2500 nebo vyčkávat a koukat po 1120. Ony se tu zase objeví. Baterku ee. Bondovkám musí jít vteřinovka plynule Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexa Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2012 (upraveno) trosku postradam smysl nekoho predem odrazovat od koupi SMP quartz - ne kazdej ma priority aby mu chodila vterinovka plynule.sam mam SMP baterkace a rozhodne jsem spokojen a nemenil bych- jinak hezky popsany zde http://forum.chronom...amaster-222180/ ,kazdopadne z vlastni zkusenosti jsem koupil komplet baleni SMP,krabice,karty,atd cca rok stare lehoucce pres 20k, rok stary automaty budou min o 10k vic-necht kupujici sam rozhodne jestli mu to za ten priplatek stoji-me osobne ne,ale popravde skakajici vterinovka nic moc pohled,naprosto souhlasim,ale proste nejsem jeste ten spravnej chronomagor,a tak nejak mi zatim quartz naprosto vyhovuje-tot muj nazor,a myslim ze par zdejsich ma tez quartz SMP z nejakeho duvodu,a neni jich malo ,takze zas tak spatny asi nejsou-no flame-muj nazor Upraveno 15. března 2012 uživatelem lexa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin J. Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2012 Já taky moc nechápu ty názory proti quarzu, které se tady vždycky čas od času objeví. Sám mám několikery automaty, nastavovat nic moc nemusím protože mám vrtič, ale osobně nemám absolutně nic proti hodinkám na baterku. Klidně bych si třeba bondovky v quarzu koupil, zrovna tak jako bych si klidně koupil hodinky bez automatu, na ruční nátah. Je to prostě jenom věcí vnitřního přesvědčení. Za mě - quarz klidně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 15. března 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2012 Já taky moc nechápu ty názory proti quarzu, které se tady vždycky čas od času objeví. Sám mám několikery automaty, nastavovat nic moc nemusím protože mám vrtič, ale osobně nemám absolutně nic proti hodinkám na baterku. Klidně bych si třeba bondovky v quarzu koupil, zrovna tak jako bych si klidně koupil hodinky bez automatu, na ruční nátah. Je to prostě jenom věcí vnitřního přesvědčení. Za mě - quarz klidně. Ahoj všem, koukám, že se to tu znovu oživilo:-) Nakonec jsem koupil 2221.80 . Jsou z 10/09 a nebyly nijak super levný, ale co jsem viděl jako plus - komplet balení koupeno v ČR. A hlavně celou dobu ležely v šuplíku, při koupi neměly jedinou vadu na kráse:-) Hodně mě v mém rozhodnutí podpořila Jacobova recenze ( úplně skvělá ) . I když většinou chodím v košili do práce ( vypadají skvěle i k ní viz foto ), hodinky mám hlavně na volný čas, jak se píše, je pravda že nemusím hlídat jestli s nimi někam neklepnu atd. Nemusím se o ně starat a vypadají naprosto skvěle. na mojí ruku 16,5 cm skvělá velikost. Jen mě asi čeká v nejbližší době výměna baterky, ale pak zase klid. Jinak mám též rád automaty, ale vzhledem k využití v tom stačí tento bat. kalibr . Nicméně když se tu ukážou v prodejním vláknu, mám obravské nutkání :-) A jak se znám nakonec to tak dopadne. Na tomto fóru nikdo nikdy neví, kam ho cesty za poznáním a chtíčem dovedou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin J. Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2012 Hmm, opravdu to vlákno někdo lehce oživil, ale naštěstí nebylo zase tak staré Hodinky super a k těm stejně modrým proužkům na košili jsou jako dělané. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 15. března 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2012 Hmm, opravdu to vlákno někdo lehce oživil, ale naštěstí nebylo zase tak staré Hodinky super a k těm stejně modrým proužkům na košili jsou jako dělané. Taky ji nosím nejradši, když mám Omegy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colombo Odesláno 6. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2012 Ahoj Všem, Do max dvou měsíců, bych si rád pořídil klasické bondovky, nicméně na nové nemám a starší se mihnou tady jen málo.Můj strop je max 30tis dají se sehnat v automatu? Nebo jen Quartz? Popř jsem třeba koukal na tyto, ale jsou to quartz. A cena se mi zdá vysoká. Ale nejsem znalechttps://www.chrono24...m&watchTypeId=U Děkuji za jakékoliv rady Tom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colombo Odesláno 6. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2012 Ahoj,asi už je pozdě když tak koukám na datum tvého příspěvku.Každopádně jestli to ještě uvidíš,tak já ti nabízím seamastery-klasické bondovky v automatu za 35.000,-26p@seznam.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se