teedy Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Odesláno 1. února 2012 Zdravím,můžete mi prosím poradit nějaké potápky pro manželku.Nejraději v automatu,na tahu nebo gumě,cena do 5000,-Čím levnější tím lepší,raději utrácím za hodinky pro sebe.Moc se jí líbí moje modré orienty mako,tak něco v tomto stylu.
Horhe Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Odesláno 1. února 2012 A proč hledáš něco jinýho? Orient mako jsou modrý potápky do 5000, tak co řešit, navíc když se jí líbí...
Rudykopalsson Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Odesláno 1. února 2012 (upraveno) A proč hledáš něco jinýho? Orient mako jsou modrý potápky do 5000, tak co řešit, navíc když se jí líbí... má pravdu ten chlapec:-) navíc máš důvod si koupit nový hodinky:-) jinak hodně populární u dam jsou Zodiacy - Sea dragon, Desert falcon, Speed dragon atd... sice quartzky, ale zase mrťe barevných variant Upraveno 1. února 2012 uživatelem Rudykopalsson
Horhe Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Odesláno 1. února 2012 má pravdu ten chlapec:-) navíc máš důvod si koupit nový hodinky:-) jinak hodně populární u dam jsou Zodiacy - Sea dragon, Desert falcon, Speed dragon atd... sice quartzky, ale zase mrťe barevných variant Hele nenarodilo se ti náhodou dneska dítě? Jak to, že se neválíš nahadry pod stolem v hospodě? Sorry za OT
Rudykopalsson Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Odesláno 1. února 2012 Hele nenarodilo se ti náhodou dneska dítě? Jak to, že se neválíš nahadry pod stolem v hospodě? Sorry za OT poněvadž mám na starosti druhého potomka, takže oslavu přesouvám na víkend... teď si dám jednoho panáka a jdu asi spát... taky sorry za OT:-)
teedy Odesláno 1. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2012 A proč hledáš něco jinýho? Orient mako jsou modrý potápky do 5000, tak co řešit, navíc když se jí líbí... Protože jsou na ni moc velké,průměr maximálně do 36mm.Zkoušel jsem hledat jestli nedělají menší,ale nic jsem nesehnal.
robpol3 Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Odesláno 1. února 2012 poněvadž mám na starosti druhého potomka, takže oslavu přesouvám na víkend... teď si dám jednoho panáka a jdu asi spát... taky sorry za OT:-) Sice se neznáme, ale gratuluju.Mě to samý čeká za měsíc Jinak k potápkám - co tyhle http://www.delphinsub.cz/shop/?p=productsMore&iProduct=224&sName=seiko-potapecske-hodinky-scuba-divers-sug-099k
kloubik Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Odesláno 1. února 2012 Seiko SNZF25K1 - průměr 37mm, před pár měsícema byl ale problém je sehnat. Kdyby ti padly do oka a nemohl jsi je nikde najít, dej vědět - přítelkyně je má a vůbec je nenosí, měla je na ruce 2x, zmiňovala už jednou že by je asi prodala, tak bychom se mohli domluvit.
teedy Odesláno 1. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2012 (upraveno) Pro robpol :Jo,tak ty jsou moc pěkný.Seika bych ji koupil radši než orienty.Akorát jsem tam nikde nenašel rozměry.Zkusím jim napsat a uvidím.Nějaké jiné návrhy? Upraveno 1. února 2012 uživatelem teedy
Murphy97 Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Odesláno 1. února 2012 (upraveno) Seiko SNZF25K1 - průměr 37mm, před pár měsícema byl ale problém je sehnat. Kdyby ti padly do oka a nemohl jsi je nikde najít, dej vědět - přítelkyně je má a vůbec je nenosí, měla je na ruce 2x, zmiňovala už jednou že by je asi prodala, tak bychom se mohli domluvit Tak ty se mi libi moc, moc!!! Upraveno 1. února 2012 uživatelem Murphy97
teedy Odesláno 1. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2012 Seiko SNZF25K1 - průměr 37mm, před pár měsícema byl ale problém je sehnat. Kdyby ti padly do oka a nemohl jsi je nikde najít, dej vědět - přítelkyně je má a vůbec je nenosí, měla je na ruce 2x, zmiňovala už jednou že by je asi prodala, tak bychom se mohli domluvit. Tak zájem by byl,ty jsou super.Zjisti mi cenu a možná se domluvíme.
petr_cha Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Odesláno 1. února 2012 Seiko SNZF25K1 - průměr 37mm, před pár měsícema byl ale problém je sehnat. Kdyby ti padly do oka a nemohl jsi je nikde najít, dej vědět - přítelkyně je má a vůbec je nenosí, měla je na ruce 2x, zmiňovala už jednou že by je asi prodala, tak bychom se mohli domluvit. Můžu jenom doporučit! Ta moje je nosí a spokojenost veliká. Akorát jinde je už nové neseženeš (v této barvě), prý už se nevyrábí. Já na podzim sehnal jedny z posledních...
martin.951 Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Odesláno 1. února 2012 Seiko SNZF25K1 - průměr 37mm, před pár měsícema byl ale problém je sehnat. Kdyby ti padly do oka a nemohl jsi je nikde najít, dej vědět - přítelkyně je má a vůbec je nenosí, měla je na ruce 2x, zmiňovala už jednou že by je asi prodala, tak bychom se mohli domluvit. Ty jsou fakt hezký .. nevíš prosím, jestli se nedělají i v jiné barvě (lunety) .. nebo něco podobného v této velikosti?
teedy Odesláno 1. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2012 Ty jsou fakt hezký .. nevíš prosím, jestli se nedělají i v jiné barvě (lunety) .. nebo něco podobného v této velikosti? Našel jsem je s pepsi a černou lunetou ,jiné barvy ne.
petr_cha Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Odesláno 1. února 2012 (upraveno) Ty jsou fakt hezký .. nevíš prosím, jestli se nedělají i v jiné barvě (lunety) .. nebo něco podobného v této velikosti? klik1 klik2 nebo pro přehled tady.. je potřeba dát pozor na rozměr. Upraveno 1. února 2012 uživatelem petr_cha
martin.951 Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Odesláno 1. února 2012 klik1 klik2 nebo pro přehled tady.. je potřeba dát pozor na rozměr. Díky Koukám na černý ... jen nechápu jednu věc, je možný že stejný hodinky - snzf23k1 - mají na každým shopu jiný rozměr? Case diameter: 36mm (with crown) Case diameter: 33mm (without crown) Můj odkaz Case diameter: 40.5mm (with crown) Case diameter: 37mm (without crown) Můj odkaz Case diameter: 43.5mm (with crown) Case diameter: 40mm (without crown) Můj odkaz Case diameter: 41 (crown) Můj odkaz
Churchill Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Odesláno 1. února 2012 Našel jsem je s pepsi a černou lunetou ,jiné barvy ne. Tak tyhle můžu taky doporučit. Přítulka je nosí skoro rok a je maximálně spokojená
jdx Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Odesláno 1. února 2012 a co tohle? http://www.skywatches.com.sg/reviews/orient-automatic-ladies-analog-sport-watch-cnr1g002d.htm
teedy Odesláno 2. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 2. února 2012 a co tohle? http://www.skywatche...h-cnr1g002d.htm To je přesně to co se jí líbí. Tak teď nevím jestli seika nebo orienty.Seika se dají sehnat levněji,akorát by neměla modrou barvu.
petr_cha Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Odesláno 2. února 2012 (upraveno) Koukám na černý ... jen nechápu jednu věc, je možný že stejný hodinky - snzf23k1 - mají na každým shopu jiný rozměr? Case diameter: 36mm (with crown) Case diameter: 33mm (without crown) Můj odkaz Case diameter: 40.5mm (with crown) Case diameter: 37mm (without crown) Můj odkaz Case diameter: 43.5mm (with crown) Case diameter: 40mm (without crown) Můj odkaz Case diameter: 41 (crown) Můj odkaz noo bordel.. co jinýho snzf23 by měli mít 37 bez korunky. Upraveno 2. února 2012 uživatelem petr_cha
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se