johny357 Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Odesláno 2. února 2012 Shanim nejaky hodinky jim slusi remeny styl panerai. V merku mam zatim Glycine Lagunare, Oris BC3 REGULATOR... ale budu vdecnej za dalsi typy. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Horhe Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Odesláno 2. února 2012 Napadají mě například nějaký Panerai Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Horhe Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Odesláno 2. února 2012 A pokud jsou Panerai drahý, tak třeba Magrette. Ale bacha na Miyotu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 Mrkni na ty moje: ZDE Bonusem je to, že jsou téměř nepoškrábatelné. Stejné asi nekoupíš, ale podobnou současnou limitku možná ano.
Dantechno Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 Nejak se z fora vytratila jedno zazite zakladni pravidlo slusnosti , pokud si nekde na netu pujcim obrazek, vlozim zdroj.
Micey Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 myslim, že těm mejm jde řemen jak od Zrna, tak od Spinache taky k duhu -
ensi Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 Nejak se z fora vytratila jedno zazite zakladni pravidlo slusnosti , pokud si nekde na netu pujcim obrazek, vlozim zdroj. Zdroj WUS
johny357 Odesláno 3. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 3. února 2012 Mrkni na ty moje: ZDE Bonusem je to, že jsou téměř nepoškrábatelné. Stejné asi nekoupíš, ale podobnou současnou limitku možná ano. ten remen je nehorazne luxusni!! i ta kombinace, jen nedavam ten karbon ale dik za tip
Vit Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 (upraveno) ten remen je nehorazne luxusni!! i ta kombinace, jen nedavam ten karbon ale dik za tip Dají se vybrat i bez karbonu .... Edit: Kurňa už je dělají i bronzové.... Mrkni SEM Zdroj Upraveno 3. února 2012 uživatelem Vit
Micey Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 (upraveno) Víte k tý současný wolframový limitce, je pěkná, ale 1366 EUR mi přijde skoro dost. Sice poctivá ETA, ale.. Sorry za OT.EDIT: Jo ahá, ty myslíš ty úplně nový modely. Taky dobrý.. Upraveno 3. února 2012 uživatelem Micey
vlasta66 Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 Shanim nejaky hodinky jim slusi remeny styl panerai. http://www.watchobsession.co.uk/Zuriner-Watches
Vit Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 Víte k tý současný wolframový limitce, je pěkná, ale 1366 EUR mi přijde skoro dost. Sice poctivá ETA, ale.. Sorry za OT. EDIT: Jo ahá, ty myslíš ty úplně nový modely. Taky dobrý.. Řekl bych, že pre order jsou slušné.
Juraj11 Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 Něco v manuálu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se