Pit Odesláno 6. února 2012 Nahlásit Odesláno 6. února 2012 Kaskadéry byly náplní mých postpubertálních snů. Když jsem ale zjistil, že ty, které měly 2 malé LCD displeje, mají nezávislý strojek pro displej a pro ručičky, cítil jsem se jako když se mládenec dozví, že jeho milá je šlapka z E50.No nicméně, mladší sestřičky už od podobných experimentů upustily a když jsem zjistil, že se jich jeden kšeftman z Ostravy (fakt nikdo z Vás) chce zbavit, tak jsem mu od nich pomohl. Typ C003.417.11.051.01ETA G10.211 (ten nejobyčejnější, použitý třeba v Prckách od Tissotu, 4 kameny) Ale za 4 týdny odchylka +1 vteřina.Safírové skloStopky Je na nich poznat že jsou nošené, ale k těm kaskadérům to tak nějak patří, ani mi to nevadí. Super hodinky pro běžné denní nošení u kterých se opravdu nemusím bát, že bych jim ublížil. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Leviathan Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Odesláno 7. února 2012 hmm, ta klietka okolo cifernika aj tah vyzeraju ako lestene. Prebedni ich Cape Cod-om...a budu ako nove.I ked...ako spravne "kaskadery" by mali byt poriadne otlcene...Inak mne sa davno, moc davno pacili tie s trupkami krizom cez dial.....nastastie ma to preslo. Tieto su ponate ovela triezvejsie. Blahozelam ku naplneniu detskeho sna.
Jiribartl Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Odesláno 7. února 2012 Mně už touha po kaskaderech drží hodně dlouho, zatím odolavam, tato verze pro běžné nošení bohate stačí.
Quido Morava Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Odesláno 7. února 2012 bravo - opravdu unikátní provedení...!
Pit Odesláno 7. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 7. února 2012 hmm, ta klietka okolo cifernika aj tah vyzeraju ako lestene. Prebedni ich Cape Cod-om...a budu ako nove. Omlouvám se za začátečnickou otázku, ale co je Cape Cod? Google mi vyhodil kde co ale nic, s čím by se daly leštit leštěné plochy, poradíš?
Pit Odesláno 7. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 7. února 2012 Inak mne sa davno, moc davno pacili tie s trupkami krizom cez dial.....nastastie ma to preslo. Tieto su ponate ovela triezvejsie. Jj, to jsou přesně ty, které jsem obdivoval kdysi dávno na ruce jednoho obchodního partnera. V době kdy já leštil volant oktávky on přijel v S3, na ruce tyto Certiny, znal spousty krásnejch bab (zajišťoval nám hostesky) - no prostě pán bůh No a teď jsem je viděl někde ve Vaňkovce snad za 9.000, už jsem byl pomalu rozhodnutý je koupit, ale pak jsem si ještě na poslední chvíli stáhnul návod k použití, kde se (téměř doslova) psalo: pokud chcete mít stejný čas na ciferníku i LCD, musíte při resetování času přesně trefit okamžik, kdy je vteřinovka na nule a pak resetovat vteřiny na digitálním ukazateli. Tak takovou vychytávku nemají ani moje 5 let starý Casia, tak jsem si nechal zajít chuť
Tommy_PP Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Odesláno 7. února 2012 Nezvyčajné, ale musím uznať, že zaujímavé. Mne sa väčšinou spája s nezvyčajným niečo, čo hneď zamietnem, ale toto je výnimka. Prívlastok krásne si tiež nezaslúžia, ale pozornosť určite áno.
Hasič Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Odesláno 7. února 2012 Kamarád je měl, týden po koupy nových se mu vytáhla komplet korunka i s natahovací osičkou. Prodejce mu řekl, co by chtěl , za ty prachy! Málem to s ním seklo, v reklamaci mu je po dloooooooouhém hádání vyměnily za nové. Avšak ztratil v ně důvěru a pak je prodal, i s krabičkou! Vidím to jako dnes. hasič
StanoBare Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Odesláno 7. února 2012 Omlouvám se za začátečnickou otázku, ale co je Cape Cod? Google mi vyhodil kde co ale nic, s čím by se daly leštit leštěné plochy, poradíš? Sú to obrúsky (handričky). Keď zadáš jednoducho do Vyhľadávača na fóre Cape Cod, tak sa dočítaš viac.
kuncák7 Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Odesláno 7. února 2012 Přiznám se, že je vidím poprvé, ale říkají naši bratři- vypadajů bohovsky ( jak tu ale čtu zkušenosti ostatních, je to skoro krok vedle).
Petr Svenda Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Odesláno 7. února 2012 Omlouvám se za začátečnickou otázku, ale co je Cape Cod? Google mi vyhodil kde co ale nic, s čím by se daly leštit leštěné plochy, poradíš? http://www.capecodpolish.com/products/product_info.php?products_id=34
Leviathan Odesláno 8. února 2012 Nahlásit Odesláno 8. února 2012 na lestene plochy (hodinky, sperky) podla mna to naj.. Ja kupujem od tohoto predajcu.. napr.TU Omlouvám se za začátečnickou otázku, ale co je Cape Cod? Google mi vyhodil kde co ale nic, s čím by se daly leštit leštěné plochy, poradíš?
Pit Odesláno 8. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 8. února 2012 Děkuji mockrát za radu, esp. Leviathanovi za tip!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se