bcmike Odesláno 8. února 2012 Nahlásit Odesláno 8. února 2012 (upraveno) Tak včera dorazily z Německa(objednány v pátek odpoledne). Mám z nich radost a za cenu 95EUR není co řešit. Děkuji všem za pomoc a rady. Ondra Upraveno 8. února 2012 uživatelem bcmike
emef Odesláno 8. února 2012 Nahlásit Odesláno 8. února 2012 To opravdu není. Taky nad nimi přemýšlím, ale mám jedinou výtku - nemají průhledné dýnko. To bych si tuze přál u těch prvních automatů. Blahopřeju
kuncák7 Odesláno 8. února 2012 Nahlásit Odesláno 8. února 2012 Ahoj, gratulace, toto je naprostá klasika ( to průhledné dýnko bych u nich nechtěl ), nechal bych je tak, jak jsou.
t48mirek Odesláno 8. února 2012 Nahlásit Odesláno 8. února 2012 Gratulace take jsem je měl na mysli ale vybral jsem jiné ale kalibr je stejny hodně štěsti z hodinkama
MARK Odesláno 9. února 2012 Nahlásit Odesláno 9. února 2012 Není to tak dlouho, co jsem je pořizoval sám jako první automaty. Akorát s modrým cifrem. Na průhledné dýnko jsem zprvu také myslel, ale jak je zde psáno, jsou parádní, tak jak jsou. No a nosím je dodnes a naprostá spokojenost. Takže gratulace
xxx.rada Odesláno 9. února 2012 Nahlásit Odesláno 9. února 2012 Prosim te v jakem shopu jsi je objednaval? diky
bcmike Odesláno 9. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 9. února 2012 V 9. 2. 2012 v 7:26, 'xxx.rada' napsal: Prosim te v jakem shopu jsi je objednaval? diky Ahoj. tady http://www.schoeneuhren.de/index.php
rango Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Odesláno 12. února 2012 Moc dobre hodinky...mal som ich v modrej verzii, nosil som ich pravidelne asi dva roky na vsetky mozne druhy aktivit a nesklamali.Az som sa raz po jednom nocnom zatahu vratil bez nich...ale dufam ze tomu kto ich nasiel robia aspon tolko radosti ako mne ;-)
marty87 Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Odesláno 15. února 2012 Tak to je super cena. Hezký poměr cena/výkon. Gratulace.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se