Přejít na obsah

Specifikace hodinek Elton Sport 2012

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 600
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Kdo tam z Vás na to předání bude?Co udělat posléze chronosraz?Nedaleko,na rohu Dlážděné a Hybernské je velkokapacitní Potrefená

husa.Měl by někdo zájem?

Jsem smutnej, že se mi nepovede se tam dostat, chtěl bych si je ale zajít vyzvednout kolem desátého července- kdyby nás takových bylo víc, pojďme se taky potkat :cheers:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsem smutnej, že se mi nepovede se tam dostat, chtěl bych si je ale zajít vyzvednout kolem desátého července- kdyby nás takových bylo víc, pojďme se taky potkat :cheers:

Já ještě řeším, kdy budu v Praze, ale kolem 8., 9. to zatím vypadá, nebo víkend v tom týdnu (chci se potkat z bráchou, když už letěl ten kus cesty..). Každopádně parádní začátek léta ;)
Odkaz ke komentáři

Kdo tam z Vás na to předání bude?Co udělat posléze chronosraz?Nedaleko,na rohu Dlážděné a Hybernské je velkokapacitní Potrefená

husa.Měl by někdo zájem?

Na chvilku bych se připojil, potřebuju se ale ještě ten večer dostat do Brna, takže žádná divočina.

Odkaz ke komentáři

Ty ještě žiješ? Vítej zpátky!

Ale tak Bohumil mě drží v kontaktu :)

Jinak moje hodinková vášeň je teďka spíše uspaná, jsou jiné priority. Hodlám se tomu zase začít víc věnovat až budu mít opravenej byt a budu přestěhovanej.

Upraveno uživatelem Biges
Odkaz ke komentáři

Hm, pěkné. Korunka teda nic moc. A tu tiskovou matici s nápisem ELTON SPORT vyrobili kvůli mé zakázce, tkaže bych na těch svých Eltonech měl mít číslo 001 :-D Pokud nebudu líný, vyfotím je a dám sem fotku ;)

Někde v dokumentaci k těmto hodinkám jsem narazil na to,že matrice na cifr je údajně původní. Zkusím dohledat...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...