straspol Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2012 Já mám čas a navíc budu mít narozeniny, za koho si je můžu vyzvednout? Vopovaž se zajdu si tam pěkně sám... ňákej přeochotnej už se těším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 25. června 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2012 Kdo tam z Vás na to předání bude?Co udělat posléze chronosraz?Nedaleko,na rohu Dlážděné a Hybernské je velkokapacitní Potrefená husa.Měl by někdo zájem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2012 Kdo tam z Vás na to předání bude?Co udělat posléze chronosraz?Nedaleko,na rohu Dlážděné a Hybernské je velkokapacitní Potrefená husa.Měl by někdo zájem? Jsem smutnej, že se mi nepovede se tam dostat, chtěl bych si je ale zajít vyzvednout kolem desátého července- kdyby nás takových bylo víc, pojďme se taky potkat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2012 Jsem smutnej, že se mi nepovede se tam dostat, chtěl bych si je ale zajít vyzvednout kolem desátého července- kdyby nás takových bylo víc, pojďme se taky potkat Já ještě řeším, kdy budu v Praze, ale kolem 8., 9. to zatím vypadá, nebo víkend v tom týdnu (chci se potkat z bráchou, když už letěl ten kus cesty..). Každopádně parádní začátek léta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2012 Já ještě řeším, kdy budu v Praze, ale kolem 8., 9. to zatím vypadá, nebo víkend v tom týdnu (chci se potkat z bráchou, když už letěl ten kus cesty..). Každopádně parádní začátek léta devátého bych to asi zvládnul taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2012 Horsi termin nemohli vymyslet .Kazdy si bere dovolenou,aby usetril dny,kdyz jsou ty svatky.Neda se nic delat, nekdy priste.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2012 Kdo tam z Vás na to předání bude?Co udělat posléze chronosraz?Nedaleko,na rohu Dlážděné a Hybernské je velkokapacitní Potrefená husa.Měl by někdo zájem? Na chvilku bych se připojil, potřebuju se ale ještě ten večer dostat do Brna, takže žádná divočina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2012 Tak já se nakonec bohužel nezúčastním, hodinky si vyzvednu asi až na té srpnové prezentaci. Kdo tam dneska půjdete, tak si to užijte a hoďte sem pak nějaký momentky, ať vím, na co se mám těšit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 4. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2012 Tak první fotky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 4. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2012 Tak první fotky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 4. července 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2012 Paráda.Vyfotíš dýnko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 4. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2012 Tož hezké jseo, hlavně musím pochválit tu barvu indexů, tak se fakt povedla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 4. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2012 Paráda.Vyfotíš dýnko? Díky! Foto nic moc... Špatné světlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 4. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2012 Tož hezké jseo, hlavně musím pochválit tu barvu indexů, tak se fakt povedla. Barva indexů se fakt povedla, prakticky identická s tou na Orlíkách. A cifr je fakt super - škoda,že to nejde pořádně vyfotit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 4. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2012 Hm, pěkné. Korunka teda nic moc. A tu tiskovou matici s nápisem ELTON SPORT vyrobili kvůli mé zakázce, tkaže bych na těch svých Eltonech měl mít číslo 001 :-D Pokud nebudu líný, vyfotím je a dám sem fotku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 4. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2012 Hm, pěkné. Korunka teda nic moc. A tu tiskovou matici s nápisem ELTON SPORT vyrobili kvůli mé zakázce, tkaže bych na těch svých Eltonech měl mít číslo 001 :-D Pokud nebudu líný, vyfotím je a dám sem fotku Ty ještě žiješ? Vítej zpátky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 4. července 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2012 Ohm-Aztec,nevíš,jestli z té série prodali i něco mimo chronomag? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 4. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2012 (upraveno) Ty ještě žiješ? Vítej zpátky! Ale tak Bohumil mě drží v kontaktu Jinak moje hodinková vášeň je teďka spíše uspaná, jsou jiné priority. Hodlám se tomu zase začít víc věnovat až budu mít opravenej byt a budu přestěhovanej. Upraveno 4. července 2012 uživatelem Biges Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 4. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2012 Ale tak Bohumil mě drží v kontaktu Jinak moje hodinková vášeň je teďka spíše uspaná, jsou jiné priority. Hodlám se tomu zase začít víc věnovat až budu mít opravenej byt a budu přestěhovanej. Tak šup šup! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 4. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2012 Hm, pěkné. Korunka teda nic moc. A tu tiskovou matici s nápisem ELTON SPORT vyrobili kvůli mé zakázce, tkaže bych na těch svých Eltonech měl mít číslo 001 :-D Pokud nebudu líný, vyfotím je a dám sem fotku Někde v dokumentaci k těmto hodinkám jsem narazil na to,že matrice na cifr je údajně původní. Zkusím dohledat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se