Lapis Odesláno 16. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2006 ... by se mohla dočkat detailnějšího rozdělení např. na hodinky ( NOS, nové, min. používané ), dále funkční a vrakoviště. K tomu ještě samostatně: řemínky, tahy, natahovače, krabičky, katalogy či součástky, apod.
rur Odesláno 16. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2006 Tomu nevěřím. Nový členi se špatně orientují už tak.
odklizec Odesláno 16. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2006 Navic tu neni nikdo, kdo by to mohl udelat. Chronomaga jsem tu nevidel ani nepamatuju.
X-Bob Odesláno 16. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2006 Spíše by bylo vhodné ctít pravidlo, že pokud nechci koupit, ve vláknu neodpovídám ani nekomentuji...
Lapis Odesláno 16. prosince 2006 Autor Nahlásit Odesláno 16. prosince 2006 Spíše by bylo vhodné ctít pravidlo, že pokud nechci koupit, ve vláknu neodpovídám ani nekomentuji... Některé vstupy nekupujících jsou ovšem k dobru. Vyjdou z toho lepší ceny, podrobnější informace, třeba.
Duke650 Odesláno 16. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2006 "Je to k dobru" je poněkud relativní aneb jak pro koho. Nic jsem tam neprodával, ale vadilo by mi to kibicování, často mimo mísu...
Lapis Odesláno 16. prosince 2006 Autor Nahlásit Odesláno 16. prosince 2006 "Je to k dobru" je poněkud relativní aneb jak pro koho. Nic jsem tam neprodával, ale vadilo by mi to kibicování, často mimo mísu... Píšu " některé" vstupy jsou k dobru, ale možná by bylo lepší je oželet právě kvůli "řečem" co jsou mimo a doporučit každému to co X-Bob.
JARDA2 Odesláno 23. února 2007 Nahlásit Odesláno 23. února 2007 Mě se spíš nelíbí že když na něco reaguju že to chci koupit tak se prodávající vůbec neozve nebo nabídku smaže. Aspon jsem si udělal o určitých členech a taky členkách obrázek.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se