Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den,

Rozhodl jsem se, že jsi, pořídím Rolex Submariner Date.

Poradil by mi někdo prosím, kde se dají sehnat za nejlepší cenu?

Vím, je to těžká otázka, ale jsem ještě docela mladý a nechci za ně dát zbytečně přemrštěnou cenu.

Předem děkuji za odpovědi.

Marek

Odesláno

Dneska to tu někde někdo řešil, ale už nemám sílu to hledat. V EU jsou k sehnání nejlevnějí na letišti v Amsterdamu. USA, Dubaj, Singapůr a podobně, k tomu ať se nejlépe vyjádří kdo tam nakupuje. Já moc ne

Odesláno

V Dubaji jsou ceny podobné jako u nás (i vzhledem k silnějšímu dolaru) v Singapuru se dají koupit levněji ale musíš vědět kde a mít tam i dobrý kontakt. Podle mě je nejbezpečnější nakupovat v EU, konktrétně z šedého trhu, kde jsou nové hodinky o dost levnější ne u autorizovaného distributora (lze najít na chrono24.cz). V USA to je sice levnější, ale pokud to koupíš legálně, tak si k tomu musíš přidat 20% DPH a to už taky není velký rozdíl. Pokud to chceš pašovat, může tě to vyjít draho, přijít na to celníci mohou, pokud povezeš krabici a doklady. No a nebo si počkat až je někdo bude prodávat tady, což není hned. Dříve jsem měl pocit, že i použité hodinky musí být za ty peníze netknuté a jako nové, dnes to neřeším, jsou to přece hodinky, který vždy mají nějaký ten malý šrám.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...